-
או קיי- היום הכביש היה יבש אז יכלתי לזחול תחת הננס:
1. צלב אחורי לא תקין (נראה לי.. יש בו חופש תנועה די גדול כשמבצעים את הבדיקה כפי שמוסבר בכתבה על הצלבים בג'יפולוג)
2. אגזוז- תושבת אחורית מעוות קלות והאגזוז נוקש במיכל הדלק.
אז.. אני אקשור את האגזוז ונראה אם זו הבעיה - אבל מה לגבי הצלב? להתעסק לבד או להרכין ראש ולגשת למוסך?
אם צלב זה לא בעיה אקוטית, וניתן להמתין עמה, אני מוכן להתנזר מהשטח בינתיים , לרכוש צלב חדש במכשירי תנועה ולחכות לעזרה ממישהו מהמנוסים פה.
יש מתנדבים?
-
תלוי באיזה צלב מדובר
אם זה בין הדיפרנציאל האחורי לטרנספר
נראה לי שאתה יכול לבד
-
הבנתי גם שכדאי ללכת על צלב מקורי - בקירוב 200 ש"ח
מתוצרת KOYO
מחזיקים המון זמן
-
הצלב הוחלף למקורי (200 ש"ח) בעזרת המוסך של סוזוקי (נגמרו לי ימי החופש על המון טיולים בחודשיים האחרונים- ויש פה בפורום עדים :lol: )- נכון - צריך עבודה עצמית אבל הצלב היה כ"כ גמור שחששתי לחכות ולנסוע עם הרכב (שהוא גם רכב הת"ש שלי) עד שמישהו מכם יתפנה, וממש לבד לא רציתי.. :?
הדפיקות נכון להיום אינן- אבל נחכה עוד יום לראות אם זו באמת היתה הבעיה.
לקח" גם מוסכניקים שבודקים צלבים יכולים לטעות! (להזכירכם בדקו לי יום קודם ואמרו שתקין :evil: )
ולמי שתוהה- לא- לא החלפתי את הצלב באותו המוסך שלא איתר את התקלה 8)
-
הנה התמונות של הצלב הסורר לאחר החלפתו. אני מניח (ואני מקווה שאני לא עושה פה את הפאדיחה של חיי) שהזרוע עם סימני הסיכות המוטבעות עליה לעומק היא מקור הבעיה (בהשוואה ל3 האחרות שנראות חלקות עם סימנים קלים ביותר לסיכות מה"קאפות". בתוך הקאפה סיכות שבורות.
1. זרועות חלקות
http://pic.hevre.co.il/Files/970914C...8E1CCDE459.JPG
2. הזרוע החרוצה - החריצים ניתנים למישוש, מקיפים כ 2/3 מהיקף הזרוע
http://pic.hevre.co.il/Files/970914C...F3F36C3B92.JPG
-
החריצים אגב גם נמצאים בזוית ולא ניצבים במקביל לציר האורך של הזרוע- מה שמחזק את ההשערה שסיכה נשברה ואז חברותיה עמדו בזוית ולאט לאט שחקו את הצלב (או שאולי היתה סיכה חסרה מהחלפה קודמת של צלב?)
-
ברגע שזיהת סיכות שבורות אז הצלב היה גמור, לא בטוח ששם הבעיה היחידה.
-
קרלוס? הסבר ובאר? מה זאת אומרת " לא הבעיה היחידה"? (הרעש פסק מאז שהוחלף הצלב..)
-
יואב, הצלב היה גמור, הבעייה תוקנה, סע לשלום 8)
-
תודה נמרוד- מי שכבר מכיר אותי יודע שאני נוסע ונוסע ונוסע (5 דק' אחרי שהצלב הוחלף כבר נסעתי לבדוק את גובה המים בנחל שקמה... :lol: )
בכל אופן המון תודה :!:
השרשור הזה הציל אותי :idea: (שוב)
תודה לגיא ששלח אותי לבדוק שוב צלבים, אחרי שהמוסכניק קבע שהם "בסדר" ולא מקור הרעש :evil: אילולא עצתו של גיא הייתי נכנס לשטח שובר את הנבלה והנזק של צלב שבור בנסיעה תואר היטב בכתבה על הצלבים פה באתר!
אגב - לקח: אם לא משחררים את הכל (ניוטרל בשתי הידיות והנברקס משוחרר)- לא מזהים את החופש בצלב (במקרה שלי).
תודה
עד הפעם הבאה
יואב 8)
-
מה המק"ט של צלב כזה
KOYO
בהנחה שלא קונים במכשירי תנועה
לפי האינטרנט זה
KC1518CC-1
מעוניין לקנות שיהיה לי ספייר בסמוראי
אם למישהו יש המצלה איפה לקנות - לא במכשירי תנועה
תודה