דורון, הכל שאלה של לוקיישן ומי מעביר. עזוב, אין ויכוח פה, כמו שרשמתי.
Printable View
דורון, הכל שאלה של לוקיישן ומי מעביר. עזוב, אין ויכוח פה, כמו שרשמתי.
דרור אני אשמח מאוד לקרוא את הכתבה וגם את הכתבת המשך על המנוע המוגדל (שאני מאמין שזאת אותה הכתבה)
בכל מקרה, חבר שנסע על מנוע סיקס עייף עם ראש סופה, הזרקת TBI, הצתה כמובן משופרת ומאוררים חשמליים החליף מנוע למנוע של גראנד צירוקי כולל הצמת חשמל וההזרקה שלו, ההחלפה בוצעה עקב זה שהמנוע של הסיקס הלך, אותו חבר לא כותב כאן בפורום אבל אני יכול לענות בשמו שהוא מבואס רצח מהשינוי בסל"ד נמוך, הוא אפילו חושב למכור את המנוע ולשפץ את המנוע הישן שלו (דבר שדורש חריטה והכנסת סליבים) או לבנות מנוע מוגדל
אני מאמין לנתונים יבשים אבל קשה לי מאוד להתעלם מעובדות בשטח כמו אילו של אותו חבר
אני רק אוסיף שהוא נוסע עם גיר 4 הילוכים, יחסי העברה מקוריים בסרנים וצמיגי 33, עם המנוע של הסיקס לא היתה לו שום בעיה והוא נסע ככה 4 או 5 שנים, עם המנוע של הצירוקי הוא כמעט כבר לא נוסע בג'יפ (לא רק בגלל זה אבל זה מוסיף לחוסר מוטיבציה שלו)
לעבור טסט, לפחות כאן במרכז, זה כן היסטריה, ולא - אי אפשר, או כמעט אי אפשר, ללא מאכר. המשטרע וניידות הבדיקה של משרד התחבורע צדים היילקסים (וסמוראים ולאחרונה גם רנגלרים JK חדשים) ממש כמו סיקסים וסופות.
וזו לא סיבה לא לנסוע באוטו שאני אוהב.
הממסד המתועב של המדינה המזוהמת הזו ממרר והורס לנו את החיים בכל כך הרבה פרמטרים, אבל יש גבול. אני מניח שאני ועוד רבים לא נוותר על אחת ההנאות המוטוריות האחרונות שעוד נשארו לנו רק בגלל זה.
אם הוחלט בסוף לא לקנות את ההיילקס
אשמח אם תקשרו אותי למוכר
מעוניין בהיילקס 94-97
דוד 050-8810434
תודה
אהלן דוד,
טרם נפלה החלטה, לאור התגובות כנראה זה יהיה ה SIX, אם כן אבקש ממנו את הפרטים של ההילקס ואמסור לך.
מכרת את המזדה האהובה שלך ?
נ.ב, זה קובי שיבאס...........
היי קובי
מלך הפויקה
כן מכרתי,
דבר איתי,תן צלצול