זו בדיוק הייתה הכוונה שלי.... אני אוהב את הארץ ופשוט חושב שלאט לאט בהרבה מקומות מאבדים קצת את תחושת הלאומיות והגאווה הישראלית..
זה הכל..
Printable View
אם חלילה לקראת יום העצמאות הבא יהיה איזה פיגוע גדול או צרה אחרת תתרגש על ראשנו,
אתם תראו פתאום שוב את כולם עם דגלים.
כמו בכל שנה הנפתי את הדגלים מעל הבית אבל יותר מתוך אינרציה ו-'בשביל הילדים'. בג'יפים לא שמתי.
למה?
לא יודע, לא משהו שהקדשתי לו מחשבה עמוקה אבל אני משער שנובע מתחושת מיאוס הולכת וגדלה מהחיים בארץ כל-כך יפה ומיוחדת עם שלטון שעושה הכל כדי להמאיס עליך את החיים - מהפוליטיקאי המאוס למעלה ועד אחרון פקידי העירייה הבלתי מתפקדת. מהתחושה המתמדת שאתה כל הזמן צריך להיזהר וכולם מנסים לרמות אותך, כל הזמן ובכל מקום.
שלום
סלחו לי אבל התרוצים פה פשוט עלובים.
את ביבי, שטייניץ וכו' לא באמת מעניין אם יש לך דגל על אוטו או לא.
אנחנו שמים את זה אך ורק בשבילנו, אין לנו מקום אחר, ורוב ה"חרא" במדינה אנחנו מייצרים יום יום.
ולא אף אחד אחר.
אותי לימדו מאז שאני קטן שיש יום הולדת למדינת ישראל, לכן אבא שלי היה לוקח אותי ליתלות גירנלדות צבעוניות ודגלים מסביב לבית., זה לא היה כייף בתור ילד.
אבל היום אני מבין את המשמעות.
וגם אז לא היה משנה מי היה בשילטון, ואם נשאל את הדור הוא, גם לו לא היה קל.
השנה קניתי בתל אביב חבילה של 30 דגלים לרכב, כל דגל שקל וחצי.
ופשוט חילקתי לכל חבר או מכר שפגשתי, מקווה ששנה הבאה כבר יבינו לבד.
פלג_
זה באמת משמח מאוד, אחד הדברים שיותר עיצבנו אותי.
בעבר הרחוק הייתי מוכר דגלים בצמתים, הסוחר שמכר לי את הדגלים והמקלות (קונים את זה בנפרד), ניסע לשכנע אותי לקנות דגלי ארה"ב כי " זה הולך חזק". בסוף החלפתי סוחר.
זו בדיוק הסיבה להתרגש, שבגלל מחאת גבינות כזו או אחרת, אנשים שוכחים מה הדגל מייצג, את מי הוא מייצג, ומה לא היה לנו לפני 70 שנה.
אגב רוב הדגלים שנמכרים כיום, לא יעופו אם תקפידו לנעוץ אותם בשפיצים שעל המקל.
עניין הדגלים בשוליים זה בטח לא מה שגורם לרוב האכלוסיה לוותר על המנהג הזה, אלה יותר הקמצנות לקנות, החזירות של המוכרים (קניתי שניים ב15 אחרי מיקוח), ועצם זה שלהיות פטריוט זה כבר לא במודה.
כילד אני זוכר שפתאום ראיתי על כל הרכבים דגלים, זה עושה משהו, אתה רואה שבסוף כולנו יחד, כולנו גאים בעצמאות שלנו.
האפקט החיובי של זה שווה לדעתי את הדגלים בשוליים, ואת ההרגשה הלא נעימה של לזרוק דגל לפח. (המלצה תעטפו אותו בשקית או שתיים, מפחית את הסיכוי שיבצבץ מערמת הזבל)
אומי הצלחת לרגש אותי
ובמה הצלחת?
לפני קצת יותר משבוע היה יום השואה והגבורה
אתמול הסתיים פרק יום הזכרון וחג העצמאות
ואתה מעלה תמונה של פולסווגן חיפושית עם דגל ישראל על מכסה המנוע
פשוט נ פ ל א
ארץ יצרני החיפושית לא הצליחו למגר אותנו והסמליות שדווקא רכב מבית הצוררים מופיע בתמונה עם דגל ישראל!!!
אהבתי
תודה
יוסי
יש אפשרויות טובות יותר מהדגל המתנופף ועף
דגל ואקום
דגל מראה ואפילו כסוי לאייפוןקובץ מצורף 58350קובץ מצורף 58351
יוסי אני שמח שהצלחתי, כמו שסבא שלי אומר במבטא ייקי " הם הפסידו ואתה נהנה הטכנולוגיה".
GP1 דגלי המראה מסוכנים, הם מסתירים חלקים מהמראה וכבר ראיתי כאלו שבקושי השאירו חרך, כרוכב קטנוע אני מבקש ממכם הימנעו מהשטות הזו והפיצו את הידיעה שזה פשוט מסכן חיים.