זו גם ההתלבטות שלי בקשר לרייזר , הוא קצת יותר גדול מה SG2 אבל יותר דק ולא צריך להסתובב איתו עם כיסוי או מגן כל שהוא, ולפי מה שניסיתי בחנות הוא לא מרגיש כזה ענק בכיס.
מה זה BADA ? ואיך אפשר לראות שלאתקעו לי אותו?
Printable View
זו גם ההתלבטות שלי בקשר לרייזר , הוא קצת יותר גדול מה SG2 אבל יותר דק ולא צריך להסתובב איתו עם כיסוי או מגן כל שהוא, ולפי מה שניסיתי בחנות הוא לא מרגיש כזה ענק בכיס.
מה זה BADA ? ואיך אפשר לראות שלאתקעו לי אותו?
הענין עם הבאדה היה מכוון לסופה במדבר ששוקל לקנות איזה סמסונג. באדה זו מע' הפעלה של סמסונג עצמה, החיסרון הגדול שלה - מחסור באפליקציות שימושיות עקב מיעוט משתמשים במערכת ההפעלה הזו. אנחנו הנחנו שסמסונג זה אנדרואיד ונדפקנו קלות.
לכל המתלוננים על שבריריות הטלפונים, במילה אחת D3O
http://www.youtube.com/watch?v=62zK2DBWpko
בסך הכל מה שאני אומר - זה לבדוק איזה מע' הפעלה יש. ואם יש משהו שהוא לא אנדרואיד { או אייפון } לא לקחת בלי לקשר לשאר הדברים שהמכשיר עושה. זה כתוב במפרט הטכני של המכשיר.
https://store.samsungmobile.co.il/index.aspx?id=4379
אז כמו שאתה אומר
אם כתוב : ''מערכת הפעלה אנדרואיד'' אז מדובר על אנדרואיד לא?
כן
עוד כמה תווים כדי שההודעה אל תהיה קצרה מדי
היום דיברתי עם המנכ'ל שלי בעבודה כדי לסגור על מכשיר
הוא אמר שהוא בירר על הגלאקסי W בסלקום ולא המליצו לו עליו
אמרו שיש לו ''בעיות תחזוקה'' או משהו כזה ובתור לקוח עיסקי לא מומלץ לקחת אותו
מה שהוא כן המליץ זה על הS2 ''החדש'' עם אנדרואיד 4 אולי התכוון ל2.4
הבנתי שיש לו גם זכוכית נגד שריטות
השאלה שנשראה כרגע זה רק הגודל שלו אם בכל זאת אני יסתדר איתו.. (זה כנראה רק אני ידע )
חשבתי גם על הרייזר אבל כמה שהS2 גדול הוא יותר גדול אז זה עוד יותר מרתיע אותי
באתר של סלקום לא מצאתי עוד חלופות נורמליות
אין איזה אפשרות ללקוח עסקי לקחת מכשיר לנסיון ?
אם כן נשמח אם תקח איזה אחד מהם ומכסימום תחליף ואנחנו (או רק אני) נתגלח על הזקן של העסק שלך :)
היום כל לקוח יכול לקחת מכשיר ולהחזיר עד 14 יום (לא יודע מה התנאים)
ואני בתור עובד בחברה לא יכול על דעת עצמי ללכת לבטל עסקה או להחליף מכשיר צריך לערב את כל המעורבים
ואז זאת בעיה בשבילי כבר חשבתי על זה...
אני לא מאמין שמישהו ''סטנדרטי'' לא יסתדר עם הS2 הוא טלפון מעל ומעבר לכל משתמש נורמלי
אז ככה שאם לא הגודל שלו לא ההיתי חושב פעמיים
האאאא אולי אתה תיקח את הW ותגיד לנו איך הוא? הא
אני אשקול זאת ברצינות. חשבתי לחכות שאיזה אתר או בודק מקצועי אחר יפרסם עליו ביקורת ואז נדע למה לשים לב