תגובה: דרור במיוחד בשבילך- האח הגדול בדרכים
ההיסטוריה חוזרת על עצמה--תמיד--
מלחמות היו יש ויהיו כל הזמן
סוחרי הנשק הם כמו סוחרי הסמים-רק שהראשונים עובדים במסגרת חוקים כאילו ואחרים
ומלחמה?יש כזו בפתח,זה רק עיניין של זמן-ואנחנו רק נקודה קטנה במארג הבין גושי העולמי
אירופה לא מוטרדת מגורלינו אלא מגורלם
ארצות הברית כנ"ל-כרגע תעשיות הנשק שלהם מרוויחות יפה מאוד וכן גם חברות הנפט
לא כל כך מהר ינטרו אותם המכוניות שלנו-בטח לא את ה"עגלות" שלנו-אנחנו קבוצה קטנה בענף הרכב
ואין סיבה מחד לגבות כה הרבה מיסים על מכוניות ומאידך כל אחד מחפש עבודה עם רכב צמוד
רק שתבינו -כל אחד שמשלם דמי שימוש ברכב חברה מבית ליסינג כזה או אחר למעשה משלם על הרכב ובסופו האחרון גם לא שלו-פראאירים כבר אמרתי?
שתו לי אכלו לי זו כבר מכת מדינה
קצת פרופורציות רבותי
ובכלל אם לא תהיה פה מדינה עוד 10 שנים אז בכלל לא נדע מזה אנחנו נתאייד בענן קוסמי אטומי ושמשון יהיה רק זיכרון לתמות נפשי עם פלישתים
אז עד אז
קיץ בפתח תכננו טיולים בשטח מצוידים בבירה ואוכל--ובואו נעשה את הדבר הכי טוב שאנו יודעים -נצא להנות מהטבע כשיש לנו זמן
ונראה למי יש יותר גדול יותר משופר יותר יפה ויותר בטוח-נשוויץ קצת נלהג קצת ובהנאה צרופה מפני שאת זה לא יכולים לקחת לנו
זה שלנו ועל חשבוננו וכל מי שנמצא מחוץ לפורום הזה ואינו חבר בו שמקנא באנו מנסה לגזור עלינו גזירות הזויות ורוצה להעכיר לנו חברי הפורום את החיים שיעמוד בתור לקבל ממני שקית מלאה מהשרותים הניידים שיהיו לי ברכב ביום שישי
יוסי
מושיק, אתה יודע מה מדאיג?
שמה שאתה אומר ממש נכון - שהיום שבו יעצרו אנשים בגלל דעתם, כבר לא רחוק.
וביום שיעצרו אותי, יש מצב שלמחרת יעצרו גם אותך.... כי פשיזם זה כמו הריון - אין חצי או כאילו.
ובפאשיזם, זה שאתה מעריץ נלהב של השלטון, לא עושה אותך חסין.
זה מה שאתה מסרב להבין.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
בועז - אני מסכים איתך ש10 שנים מהיום העולם יהיה שונה. הוא היה שונה גם לפני 10 שנים ו20 שנה.
אנחנו בעיצומה של מלחמת עולם שהעצימות שלה משתנה. עוד 10 שנים יכול להיות היא כבר תגמר (אולי השיא שלה היה אמצע שנות ה2000) או שתתעצם אני לא יודע.
אבל אני חולק עליך בנקודה הזאת - מדינת ישראל תהיה פה עוד 10 שנים, איכות החיים היומיומית שלנו תהיה כנראה גבוהה יותר. שלך אולי פחות כי אתה בכיין וזה לא טוב לבריאות.
יהיו לנו צרות דומות ואולי אחרות. הפוליטיקאים יהיו בערך אותם חבר'ה. אפשר להמר שבני גנץ וגבי אשכנזי ילבשו חליפות ועניבות וילכלכו אחד על השני... אני לא יודע לאן ואיך יפתרו או יתקדמו הבעיות שנראות לנו כרגע קריטיות - דמוגרפיה, ילודה, חרדים, שוויון בנטל... אבל קטסטרופות לא יקרו. קווי מגמה שנראים לך קווים ישרים אל העתיד ומהם אתה מסיק שהקטסרופה בלתי נמנעת, הם פשוט לא ישרים.
ויכול להיות שהם ישרים אבל הוא לא רואה מספיק רחוק ..... ואי שם ישנה פנייה חבויה
דרור לא יעצרו אותך בגלל הדעות שלך יעצרו אותך כי אתה פאשיסט במסווה
של שמאלן נאור, יעצרו אותך כי אתה מסית למלחת אחים.
פאשיזם זה בדיוק אתה , מי שלא מכיר בבחירה של העם במדינה דמוקרטית
וקורא למאבק כוחני לשינוי השלטון זה פאשיזם.
אם אתה קורא לתלות את נבחרי הציבור ומעיז להשוות את השוטרים לקלגסים
מקומך במרתפים הכי חשוכים שיש.
קצת צניעות לא תזיק לך , אני לא מבין איך אתה לא רואה מה הכנסת המשטרה והצבא עושים ע"מ שהחיים שלך ייראו
איך שהם נראים . אתה שבוי של אגנדה מאד ברורה של התקשורת שממומנת ע"י בעלי הון שכל מטרתה היא עיצוב תפיסת המציאות שלך.
תנסה להביע את דעתך הכנה מהחוויות שאתה עובר כאזרח במדינה חופשית ולא כתגובה לכתבה כזו או אחרת.
תראה לאיזה מסקנות מרחיקות לכת אתה מגיע מכתבה שעוסקת במעקב אחרי הרגלי נהיגה.
ממה אתה דואג שיעקבו אחרי הז***ם שלך מהצד?
תרגע אתה לא ממש מעניין אף אחד .
אתה צריך להיות מודאג מבעלי ההון לא מבעלי השררה , בעלי ההון הם אלה שרוצים לעקוב אחריך ולפלח אותך דק דק ע"מ שיוכלו לעשות
על הגב שלך עוד כמה גרושים.
רק מישהו זרק לך להנחתה וכבר שפכת את כל הגיפה שלך על נבחרי ציבור ועובדי ציבור בלי אבחנה
כשאתה יודע שהם לא ממש יתעסקו איתך כי אתה כללי מידי . אז אתה המרשה לעצמך להטיל דופי בכולם בלי אבחנה.
אתה פשוט פחדן במקום להיות כל כך כללי בהשתלחויות שלך תנסה להיות ספציפי תן שמות של שוטרים שהם קלגסים נראה אותך
פחדן זה מה שאתה מסתתר מאחורי מקלדת והאשמות כלליות.
ביום שאתה תגיד שם של שוטר ואחריו המילה קלגס תהיה שווה משהו בינתיים אתה פחדן.
אני שמאלן?... הצחקת אותי. הרגת אותי לגמרי.
"בחירה של העם"?....אתה רואה חדשות? רואה מה מתרחש מסביבך?
השלטון הטוב והמיטיב שלך משתין עליך בקשת ואתה אומר תודה שיורד גשם?...
אין קצה של צ'אנס לשכנע אותך שאתה חי בסרט?...
תגיד לי, אתה גם שולח מכתבים זועמים למערכת של "ארץ נהדרת" כי הם עושים צחוק מנבחרי ציבור?................
שאלה לכל עורכי הדין :
אם מישהו מעצבן אותי,אבל ממש ממש מעצבן אותי,אני יכול לתבוע אותו ?
יש סעיף עצבים בחוק ?(תרתי משמע)
כי אולי ע"י כך אפשר לחסוך הרבה הוצאת דיבה.
דרור ,אני רואה חדשות
אבל זה לא מה שקובע איך החיים שלי נראים
אם אתה צריך לראות חדשות בשביל לדעת איך החיים שלך נראים תחליף את הכדורים.
אולי עליך משתינים עלי ממש לא .
אני מקבל כל מה שאני צריך מהמדינה שלי ואפילו יותר ממה שאני נותן.
יש לי עבודה יש לי חופש בחירה חופש עיסוק יש לי בטחון מזג אויר מצויין
חברים טובים משפחה אוהבת הכל ממש הכל.
אתה רוצה להגיד לי שאתה קם בבוקר ורץ לקרוא עיתון כדי שתוכל לדעת איך אתה מרגיש?
תסתכל רגע בנחת בסביבה האמיתית שלך חברים משפחה חברים לעבודה
אתה רואה סבל? עוני? עריצות?
קח לך דף ותעשה רשימה של האנשים שקרובים לך
תתקשר אליהם ותשאל אותם איך הם מרגישים בחיים שלהם ותרשום.
אל תעשה את זה בשבילי תעשה את זה בשבילך אולי זה יוציא אותך מהסרט הרע והמסוייט שאתה חי בו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
talw
שאלה לכל עורכי הדין :
אם מישהו מעצבן אותי,אבל ממש ממש מעצבן אותי,אני יכול לתבוע אותו ?
יש סעיף עצבים בחוק ?(תרתי משמע)
כי אולי ע"י כך אפשר לחסוך הרבה הוצאת דיבה.
אתה יכול להזמין אותו לדו קרב בצהרי היום
בדוק, פותר את הבעיה אחת ולתמיד.
[QUOTE=moshik999;450503]אני לא רואה חדשות
את זה כבר מבינים מהתגובות שלך.
זה לא מה שקובע איך החיים שלי נראים
אם אתה צריך לראות חדשות בשביל לדעת איך החיים שלך נראים תחליף את הכדורים.
כדי לראות את המציאות כמוך צריך עיניים אדומות, ובשביל זה הכי טוב צינגלה. אם אתה מצליח בלי זה - אשריך.
אבל זה באמת הכי טוב - "מעקב אחרי הרגלי נהיגה".
ענק. הרי הם עושים את זה לטובתנו. ברור.
גם המאגר הביומטרי הוא לטובתנו.
זה לא לחיות בסרט? אז מה זה בכלל סרט, מושיק?
...
ביום שרק רבע מכספי הציבור שהם מבזבזים על פרויקט הגזל המטופש הזה, יושקעו במצלמה בגינה הציבורית שמאחורי הבית שלך, כדי להבטיח שערסים שיכורים שמעשנים שם נרגילות ושותים וודקה לא ידקרו אותך כשתבקש מהם שקט - אז אני אגיד על נבחרי הציבור שלך משהו טוב.
מצלמות המהירות גרמו לי לא לעבור את המהירות המותרת בכביש בין עירוני
ולהגיד לך את האמת אני מרוצה.
יש לי עבר עשיר של 24 עבירות מהירות
עכשיו אין לי בעיות בכלל אני נוסע עד 115 קמ"ש גג ואין לי בעיות בכלל.
אז בהיבט הזה המצלמות זה משהו מוצלח מאד מבחינתי.
קראתי חלק מהשרשור. דרור שמאלן? לא נראה לי מהשיחות שלי איתו.
מושיק על 115 קמ"ש אתה תקבל גם תקבל דו"ח אלא עם כן אתה על הכבישים שבהם מותר 110...אין הרבה כאלה!
מדינת ישראל תקועה אי שם בשנות ה 70 מבחינת מהירות הנהיגה החוקית שלה...המכוניות של היום לא מתאימות לזה!
לגביי השטות הזו של לשים מעקב עליינו אני רק יכול להגיד שלא מספיק שמדינת ישראל לא מספקת הרבה מקומות לעבוד בפריפריה( רוב חבריי גרים בעמק ונוסעים עד תל אביב בשביל לעבוד...) לא רק שארגוני הירוקים וכל מיני שמאלנים שדואגים לבני דודינו ביטלו הרחבות של ישובים בפריפריה ( מעל 400 משפחות אין ועדת קבלה כך שבני דודינו נכנסים לישובים. אן כמו שהישוב שהוריי גרים בו לא מתכוון לעשות הרחבה בגלל החוק המטומטם הזה) מה גם שמספיק לראות בצפון ובדרום את כל הבניה הלא חוקית שמתבצעת במגזר והמדחנה האימפוטנתית הזו לא עושה כלום בנידון. אז עכשיו שתושבי הפריפריה ישלמו יותר....המוסלמים כבר השתלטו על רוב הצפון אבל מזל שהמדינה משקיעה בשטחים במקום בפריפריה...אז תעשו טובה ואל תבלבלו את המח. זוהי מדינה אוכלת בניה וההפגנות שנעשו בקיץ הקודם היו בדיחה...היה צריך הפגנות אלימות כי הפוליטיקאים שלנו לא שמים קצוץ עלינו. נקודה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
moshik999
מצלמות המהירות גרמו לי לא לעבור את המהירות המותרת בכביש בין עירוני
ולהגיד לך את האמת אני מרוצה.
יש לי עבר עשיר של 24 עבירות מהירות
עכשיו אין לי בעיות בכלל אני נוסע עד 115 קמ"ש גג ואין לי בעיות בכלל.
אז בהיבט הזה המצלמות זה משהו מוצלח מאד מבחינתי.
העתיד של עבירות המהירות שלך ימשיך לגדול מפני שכל כך נפלא פה.., פשוט מדהים! מזה 115 קמ"ש??
לא עברת על שום חוק............. כמעט.
"...
לדברי המשטרה, הנהגים תועדו כאשר הם עוברים את המהירות המותרת ב-1 קמ"ש או יותר
.."
הרי בקטנה הכל לטובת האזרח בגלל זה צולמו בשבוע אחד 52009 נהגים......
והכתבה המלאה..
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4228921,00.html
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ori abr
קראתי חלק מהשרשור. דרור שמאלן? לא נראה לי מהשיחות שלי איתו.
מושיק על 115 קמ"ש אתה תקבל גם תקבל דו"ח אלא עם כן אתה על הכבישים שבהם מותר 110...אין הרבה כאלה!
מדינת ישראל תקועה אי שם בשנות ה 70 מבחינת מהירות הנהיגה החוקית שלה...המכוניות של היום לא מתאימות לזה!
לגביי השטות הזו של לשים מעקב עליינו אני רק יכול להגיד שלא מספיק שמדינת ישראל לא מספקת הרבה מקומות לעבוד בפריפריה( רוב חבריי גרים בעמק ונוסעים עד תל אביב בשביל לעבוד...) לא רק שארגוני הירוקים וכל מיני שמאלנים שדואגים לבני דודינו ביטלו הרחבות של ישובים בפריפריה ( מעל 400 משפחות אין ועדת קבלה כך שבני דודינו נכנסים לישובים. אן כמו שהישוב שהוריי גרים בו לא מתכוון לעשות הרחבה בגלל החוק המטומטם הזה) מה גם שמספיק לראות בצפון ובדרום את כל הבניה הלא חוקית שמתבצעת במגזר והמדחנה האימפוטנתית הזו לא עושה כלום בנידון. אז עכשיו שתושבי הפריפריה ישלמו יותר....המוסלמים כבר השתלטו על רוב הצפון אבל מזל שהמדינה משקיעה בשטחים במקום בפריפריה...אז תעשו טובה ואל תבלבלו את המח. זוהי מדינה אוכלת בניה וההפגנות שנעשו בקיץ הקודם היו בדיחה...היה צריך הפגנות אלימות כי הפוליטיקאים שלנו לא שמים קצוץ עלינו. נקודה.
סוף סוף תגובה לעניין, האיום הממשי הוא אכן משונאי ישראל שהשמאל בגיבוי התקשורת ובית המשפט העליון
נותנים להם גב רחב .
בשביל להלחם בזה צריך אחדות ופטריוטיות ולא לפחד מהתקשורת השמאלנית.
תפרגנו קצת לממשלת ימין ויהיה להם את האומץ להגשים את הצעד האחרון בחלומות שלנו.
תפרגנו קצת למשטרה וגם הם יעשו עוד צעד אמיץ
תפרגנו קצת לצבא וגם הם יהיו יותר פטריוטים ופחות הססנים.
אני מוכן לעבור ללחם צר ומים לחץ והעיקר שנהיה מאוחדים מדוייקים וברורים.
...
ביום שרק רבע מכספי הציבור שהם מבזבזים על פרויקט הגזל המטופש הזה, יושקעו במצלמה בגינה הציבורית שמאחורי הבית שלך, כדי להבטיח שערסים שיכורים שמעשנים שם נרגילות ושותים וודקה לא ידקרו אותך כשתבקש מהם שקט - אז אני אגיד על נבחרי הציבור שלך משהו טוב.[/QUOTE]
ערסים שיכורים זה לא ייבוא מחו"ל זה הבנים שלך של השכנה ליד וחבר מהעבודה
כשאתה בוחר באלימות מילולית גסה ואגרסיבית אל תתפלא שגם אחרים נוהגים באלימות.
כל אחד והאלימות שהוא מכיר, אם אתה תדאג להיות ענייני בגישה שלך כלפי ממשלה משטרה וכו ,ולא אלים וגס
אולי זה גם ישפיע על האופי האלים של האחרים.
לא צריך מצלמות בגינה דוגמא אישית ממך זו התחלה טובה.
בועז
בתור בן העמק אחד למשנהו...אני חושב שחוק ועדות הקבלה נכון, לא יודע מתי יצא לך אבל קפוץ לכפר ורדים ותראה מה נהיה שם...אני מזכיר לך זה ישוב שהוקם טיפה אחרי תמרת....הייתי שם לפני חודשיים...גועל נפש מה שנהיה שם!
לגביי המשטרה, אני מתנדב במשטרה וצר לי להגיד אבל עד שלא יופנו משאבים לתגמל שוטרים כמו שצריך אנחנו נשאר עם משטרה קקייונית שמתקשה לבצע את העבודה.
אתה יודע מה...מספיק היה לראות את השוטר שקפץ מול מכונית מולנו בהדרכה של החילוצים וסיכן את חייו ואת חיי המכונית שנסעה במהירות גבוהה מהמותר בשביל להבין איזה חומר אנושי יש במשטרה..(.אני לא מכליל את כולם כיוון שאני מכיר כמה קציני משטרה שפשוט מעולים.) אבל רבאק תלמדו מהמשטרה האמריקאית...הוא לא קופץ לכביש הוא עולה על הניידת ורודף..
מושיק לגביי ממשלה ימנית? שמאלנית? צר לי ידידי המצב הוא היום ששניהם לא מספקים את הסחורה. הממשלה הימנית משקיעה מיליוני שקלים להגן ולבנות אוטוסטראדות ליימין הקיצוני, שטחים שמה לעשות לא יעזור בית דין אבל הם יועברו לפלסטינים ( תראה כמה זמן לקח למדינה לבנות אוטוסטראדות כאן בצפון..בשנים האחרונות התחילו לאחר שכבר בנו לפלסטינים חצי מדינה...)
לגביי השמאל? הם בכלל איבדו את הדרך. ציון יום הנכבה באונברסיטאות תל אביב וירושליים? לאן הגענו? שסטודנטים שלומדים באוניבברסיטת תל אביב מביאים פלסטינים שיגידו שהאוניברסיטה נבנתה על שטחים שלהם?? איפה הם חיים הטיפשים האלה?? כאילו שהשואה לא הייתה...
ללא ספק הפרפאגנדה הפלסטינית עשתה את שלה בעוד שבצד שלנו יש מישהו כמו דני איילון....( אני באמת צריך לפרט עליו???)
מה שעצוב זו שהגישה שלי עניינית נטו, כי כל גישה אחרת כבר נכשלה.
אל תספר לי על ממשלות ימין או ממשלות שמאל או על הדעה הפוליטית הפרטית שלך - זה לא רק לא מעניין אותי אלא בעיקר ממש לא העניין כאן.
תוכנית ניטור השימוש ברכב היא חדירה גסה לפרטיות, וזה מטריד אותי הרבה יותר מכל קמ"ש מעל למהירות המותרת. היום הם רוצים לדעת מתי אני מניע את האוטו שלי? למה זה עניינם?... הם מספקים אלטרנטיבה?...
מחר הם ירצו לדעת עלי ועליך עוד הרבה דברים. כן, גם את מי אני ואתה מזיינים, איך, מתי ואיפה, ואולי להטיל גם על זה מס?... והם גם יספרו לנו שזה רק לטובתנו. הם רוצים להפוך כל דבר לעניינם, וזה בדיוק מה שמסוכן כאן.
שב ותקרא קצת ספרים - ג'ורג' אורוול יהיה בהחלט התחלה טובה, כדי להבין לאן זה מוביל.