אפשר לראות את התוצאה אחרי שנים של התחרבשות בשטח.
Printable View
אפשר לראות את התוצאה אחרי שנים של התחרבשות בשטח.
לא רואים תמונות
ניסיון נוסףקובץ מצורף 59527קובץ מצורף 59528
נחמד, אבל לא לזה התכוונתי.
דרור גומי עם שכבות בד בתוכו נקרא גומי עם plies ( כמו בצמיגים ) למשל 6 plies אומר שיש בתוך הגומי שש שכבות של בד , הכן זה מחזק את הגומי , אבל הצרה של גומי היא השמש שגורמת לו להתיבש ולקבל סדקים גם בוץ גורם לו סדקים , בקיצור זה לאחר שנה שנתיים יראה לא טוב .
בצפון ניתן לקנות ורטהיים בשד' ההסתדרות 172 חיפה .
קובץ מצורף 59531
עידו
האוטו עומד בחנייה מוצלת לגמרי. נוסע פעם בשבוע-שבועיים בערך.
זה לא קשור , זה האור שעושה את הבעיה לא השמש הישירה , רק עם תשים אותו בחושך מוחלט זה יפתור את הבעיה ;)
עידו
החניה חשוכה. לא חושך מוחלט אבל די חשוכה.
כשהוא יהיה בחוץ, אז הוא בחוץ... מה לעשות.
החתיכת גומי לדוגמה שיש לי בג'יפ נראית מצוין כבר שלוש שנים. מצד שני היא לא מחוברת לג'יפ בצורת כנפון ולא רואה יותר מדי אור ושמש...
אוי וורטהיים לא מאמין שתקנה אצלו מחירים מעל השמייםסתם רעיון בהמשך לעידו אולי אפשר לצבוע אותם זה ימנע מהגומי להיחשף לשמש/אור
יש מצב לצבוע את החומר הזה?
או שבסוף יתברר שגם צבע תוקף אותו...
יש צבע לגומי זה שצובעים איתו קונוסים בכתום מצמיגים גרוסים
כתום לא טוב.... אין שחור?
הכוונה הייתה שבטוח יש צבע לגומילדעתי המון צבעים מכל מיני בסיסים יתאימו רק לא משהו מעכל גומי
אני לא מכיר צבע שלא תוקף גומי , אולי על בסיס מים , ויש כאלו די חזקים אפילו .
עידו
אתה מתכוון לזה : קובץ מצורף 59568 ??? זה מכאן : http://www.jeepolog.com/forums/conte...epolog-archive
דרך אגב תבדוק עם ג'קי מאוטו מיני כי ראיתי אצלו כנפיים מקצועיות ששמים לג'יפים וגם לדיפנדרים עם אוף סטים כאלה לדוגמא : קובץ מצורף 59567
התכוונתי לתמונות שהמשתמש zor ניסה להעלות
רבותי, נכון שיש לי כמה שריטות , אבל אודה ולא אבוש שאני משועשע מכל הדיון לאחר שפתרתי בעיה זהה עם יריעות ביטומניות , פיסות פח/פלדה מגולוון וברגי נירוסטה , בעלות של +- 200-250 ש"ח + עבודה עצמית בבית . נכון שדרור העיר לי אז שלו חשובה גם האסתטיקה אבל הפתרון הנ"ל נתן לי באופן מעשי תשובה לדרישות החוק בכביש ובמכון הרישוי. ואני מניח שכמה לפחות מבאי הפורום יסכימו איתי שליריעות הנ"ל יש גם אורך חיים מכובד וזמינות . הן יכולות גם לבוא ללא חיספוס.