תגובה: איפה קונים פטיש אויר משומש?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
motorica.net
ה dewalt הזה לא שווה כלום.
אני לא יודע מאיפה ואחרי איזה נסיון אתה כותב את זה.
יש לי דיוולט כזו כבר כעשר שנים, וגם לחבר שלי. שתיהן עובדות קשה.
גם לי וגם לחבר גם קומפרסורים גדולים וגם פטישי אויר.
הדיוולט שמה בכיס הקטן את פטישי האוויר המקצועיים.
אמינה, יעילה, חזקה.
יש בין חברי הפורום עוד כמה שקיבלו את הדיוולט שלי בהשאלה ויעידו על איכותה.
מומלץ בחום.
1+ על הדיוולט גם מנסיון איתה היא מצוינת ואמינה!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zviki
כמו שהבנתי- יש לך כבר את המדחס הצהוב מסוג T-MAX . נתוני המפרט הטכני שלו ע"פ היצרן:
13.8V
45 A פיק
150 PSI
160 L\ M
לכמה מדחסים מהסוג הזה חיברתי מיכל לחץ מבנייה עצמית בנפח 5 ליטר בלבד. פרסוסטט מכוון ל-120 PSI ומנתק זרם בלחץ הזה. הוספתי גם שסתום בטחון נוסף למיכל[נרכש אצל אסולין] למרות שיש בו כבר אחד מובנה. פורק אחרי הפרסוסטט, מכוון ל- 130 PSI , מורכב בתחתית המיכל לצורך ניקוז נוזלים , הגנה נוספת. ובאחריות- ויש לי עדים ,[יריב ממוסך אורן מערכות, חבל שלא צילמתי והעלתי] עם המיכל של ה5 ליטר בלחץ 120 PSI והזנת אוויר מתמשכת -שיחררתי בקלי קלות 3 גוז'ונים בגלגל הסופה במכה אחת,הפסקה קצרה למילוי המיכל ושאר הברגים שוחררו. כל התוספות למדחס, צינורות יותר איכותיים ואם יש לך "ידיים טובות" -אתה סוגר בסביבות ה-250-200 שח,גג
יחד עם זאת- האחריות למדחס אינה תקפה לאחר התוספות והשינויים במסגרת השנה הראשונה, אם זה חשוב לך.
כמו שכבר כתבתי לך- ראיתי שני אקדחים משומשים בפינת המציאות בל.כ ,אין לי מושג מה מצבם.
צביקי אכן ראיתי ובחנתי את השידרוג שלך לקומפרסור הצהוב של ל.כ ביצוע יפה ואכן פותח בקלות 3 גוזונים של סופה במכה ולאחר 30 שניות+- פותח עוד 3
למי שמעוניין יש לי פטיש אויר במזוודה קומפקטית עם סט בוקסות ומאריך - מעולם לא היה בשימוש.
יצרן AITEXIN דגם ATX-258 .
למכירה --350 ש"ח
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יריב קלר ברוך
צביקי אכן ראיתי ובחנתי את השידרוג שלך לקומפרסור הצהוב של ל.כ ביצוע יפה ואכן פותח בקלות 3 גוזונים של סופה במכה ולאחר 30 שניות+- פותח עוד 3
תודה, רציתי לציין בהודעה שלי בניגוד למה שנכתב בשרשור- אין צורך במיכל מפלצתי. מיכל של 5 ליטר מספיק לחלוטין. כל העניין -לפתוח 2,3 כריכות הברגה ראשונות ואח"כ זה טס.
אבל זה כבר היסטוריה, עכשיו:מקרר- כונס אוויר מהמזגן דרך צינור שרשורי מבודד לתוך ציידנית סטנדרטית עם טרמומטר של מזגניסטים, דיגיטלי, הכל אטום היטב.[ "פלסטלינה" דו מרכיבית מיוחדת לפלסטיק- "קוויק פלסט"] המזגן בעל 4 יחידות קירור,ענק, אתה הרי יודע. מפיק קירור-5-6 מעלות, מספיק בהחלט ולא לכל הזמן אלא לשמירת טמפרטורה בלבד. מקום בסופה- לא חסר לי .:) בקרוב אני מזמין אותך לבירה צוננת:D
עדכון:
בל.כ אין במציאון.. קניתי את הפשוט ב300 ש"ח, עושה אחלה עבודה!
פתח 2 גוז'ונים שהיו סגורים חזק מאוד בלי בעיה!
בגלגל אחר פתח 4.
תודה!
לירון
שימי תיפרד מכמה שקלים והיה לך גם :p או שתחבר צינור מהמדחס שלי עד הבית שלך ;)
עידו
צ'מע, המדחס נראה מגניב בגלל שהוא שונה והטכנולוגיה הייחודית שלו, אבל בבחינה מעמיקה של הנתונים שעשיתי עכשיו, הסתבר לי
כי הביצועים שלו לא מי יודע מה גבוהים, המדחס 1 פאזה הכי חזק של הידרוואן מספק בסה"כ 8 CFM ב 10 באר.
אני לא יודע כמה ההידרוואן עולה בחו"ל, אבל המדחס הזה של PUMA למשל, מספק מפאזה אחת 18.4 CFM תמורת 1400$
http://www.northerntool.com/images/p.../305178_lg.jpg
והשולץ מצהיר על 20CFM בפחות מ 700$
http://i.ebayimg.com/00/s/MzMzWDUwMA...!hQ~~60_12.JPG
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zviki
זה כבר מחייב הארקה לאדמה עם זוויתן בריא, אז איך תזוז?
מקובל להשאיר את המדחס במקום קבוע, ולהתחבר עם צינור.
וצינור ארוך מספיק יש לי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
BackDoorMan
מקובל להשאיר את המדחס במקום קבוע, ולהתחבר עם צינור.
וצינור ארוך מספיק יש לי.
בארורר, רואים את טבעת ההנפה. לתומי חשבתי שאתה רוצה אותו נייד בבגאז',אין לי כל ספק בעניין אורך הצינור שלך.............