תגובה: Article: הגודל לא קובע – טיולון עם גמדים רשעים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
סוזי המשתוללת
זה לקח איזה חמש עשרה שנה להוציא ממך את המילים האלה על הסמוראי..... אולי בסוף באמת יש תקווה :p
לא נכון. אל תלכלך... תמיד אהבתי אותו, אבל כבר אז לא היה לי מקום בתוך הדבר הזה.
אני גם נכנסתי לתחביב בסוף 1989 ישר לג'יפ אמיתי (מסוף שנות ה-70). סמוראי שהתאים הרבה יותר לצרכים שלי, היה אז חדש יחסית ונורא יקר. בערך פי 3 ממה שעלה לי ה-CJ.
היום זה ממש יצחיק את הגמדים, אבל בתקופה ההיא כל מי שאהב שטח ורצה סמוראי משומש (אני כבר לא מדבר על חדש) היה צריך להכין חבילה גדולה של כסף. תחשוב כמה עולה היום ג'ימני בן שנתיים? זה בדיוק היחס, וגם לא היו אפשרויות אחרות. לא היו בכלל SUV וטנדרים. אם היית תפרן או סתם ג'יפאי ממוצע, חיפשת CJ ממכרז כלשהו. אם היית קבלן מרופד היטב, קנית בלייזר. אלה שיכלו להרשות לעצמם לפוצץ הרבה כסף על מעט אוטו נסעו בסמוראי. והויטארות בכלל היו אוטו של עשירים ושל כוסיות צפונבוניות.
דרור
אחלה כתבה, בלי זיוני שכל, בלי כיפה אדומה, יצאה מפה ואז הגיע פינוקיו, והמבין יבין.
וגם אני עצרתי באמצע קריאת הכתבה, שזה הגיע למדרגה, עשיתי קפה עצבני, חזרתי רועד, והמשכתי לקרוא.
בקיצור מעולה, מעולה
ירון
אבי, הדיסקו ההוא זה ממזמן. הגומיה המדובללת שאני פגשתי נראתה טרייה יחסית...
אנחנו היינו שם ב-30 למרץ. כמה ימים אחרי, אני הזהרתי. כל גיבורי המקלדת כאן עשו מזה צחוק. שיהיה.
מאז התהפכו שם עוד שניים לפחות, נכון לתחילת מאי. זה עפ"י דברי הפקח.
אולי עכשיו יש שם גומיות וזכוכיות חדשים?....
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
לא נכון. אל תלכלך... תמיד אהבתי אותו, אבל כבר אז לא היה לי מקום בתוך הדבר הזה.
אני גם נכנסתי לתחביב בסוף 1989 ישר לג'יפ אמיתי (מסוף שנות ה-70). סמוראי שהתאים הרבה יותר לצרכים שלי, היה אז חדש יחסית ונורא יקר. בערך פי 3 ממה שעלה לי ה-CJ.
היום זה ממש יצחיק את הגמדים, אבל בתקופה ההיא כל מי שאהב שטח ורצה סמוראי משומש (אני כבר לא מדבר על חדש) היה צריך להכין חבילה גדולה של כסף. תחשוב כמה עולה היום ג'ימני בן שנתיים? זה בדיוק היחס, וגם לא היו אפשרויות אחרות. לא היו בכלל SUV וטנדרים. אם היית תפרן או סתם ג'יפאי ממוצע, חיפשת CJ ממכרז כלשהו. אם היית קבלן מרופד היטב, קנית בלייזר. אלה שיכלו להרשות לעצמם לפוצץ הרבה כסף על מעט אוטו נסעו בסמוראי. והויטארות בכלל היו אוטו של עשירים ושל כוסיות צפונבוניות.
איזה דז'ה וו...בשנת 92 לקח לי חצי שנה למצוא סמוראי 1000 מודל 84 (האמת שאז הם עוד לא נקראו סמוראי), אני הייתי יד תשיעית!!! כשהבעלות המקורית הייתה חברת השכרה.
שילמתי 1000 ש"ח מעל המחירון הרגיל ועוד 100 לבחור שעזר לי למצוא אותו (הרבה לפני יד 2 והאינטרנט).
אחרי שנה, כשהתחלתי ללמוד נאלצתי למכור, בשלב הזה האוטו אכל בערך קילו שמן בכל תידלוק, והיה לו בערך 90 מעלות של חופש בהגה...אבל איך אומרים...אהבה ראשונה לא שוכחים.
ליאור
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
danob
איזה דז'ה וו...בשנת 92 לקח לי חצי שנה למצוא סמוראי 1000 מודל 84 (האמת שאז הם עוד לא נקראו סמוראי)
ליאור
מ-1988 הם נקראים סמוראי, לפני זה SJ410 או SJ410 בהתאם למנוע :)
תגובה: תגובות למאמר: הגודל לא קובע – טיולון עם גמדים רשעים
כתבה מצויינת ..
מזכירה לי את התחלת דרכי שלי :)
אני לא יודע איך נזכרת לקרוא את זה ב-4 שנים איחור,
אבל לקרוא את זה שוב העלה לי חיוך על הפנים,
אז תודה.
כמו כן, לא מאמין שעברו 4 שנים. הזמן עובר מהר מידי.
שש שנים נעדרתי מהשטח ומהאתר ... אז אני צריך להשלים הרבה. עכשיו היה טיפה משעמם .. אז
חפרתי .. מצאתי גם את זה .. שבכלל הזכיר לי נשכחות מאד .. http://www.jeepolog.com/forums/conte...epolog-archive
גילוי נאות .. אני כתבתי את זה .. .;)
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
שש שנים נעדרתי מהשטח ומהאתר ... אז אני צריך להשלים הרבה. עכשיו היה טיפה משעמם .. אז
חפרתי .. מצאתי גם את זה .. שבכלל הזכיר לי נשכחות מאד ..
http://www.jeepolog.com/forums/conte...epolog-archive
גילוי נאות .. אני כתבתי את זה .. .;)
ממש נשכחות. עבדתי בפסטיבל הזה בטיול אחר כצוות קרקע של הבלונים וואחד חוויה, בדיוק התחלתי את הלימודים בבאר שבע. אגב, כמעט כל התואר עבדתי בחופשים והזדמנויות שונות בטיול אחר. איזה גיא אתה? יש מצב לפיצוח?
נעם
מה הכוונה איזה גיא אני ?
אני גיא שלא היה במפגש /טיול שנים על גבי שנים .. אבל במפגש/ טיול סוף הקיץ אני אהיה !