יבנה רחובות ....ישנתי מחוץ לעיר שהרכב מאחורי שני שערים ומצלמות
Printable View
יבנה רחובות ....ישנתי מחוץ לעיר שהרכב מאחורי שני שערים ומצלמות
ערן שלחתי לך הודעה פרטית..
מה רואים בסרט של הגנבה?
לא הסברתי נכון יריב ....ביבנה פרצו היו בתוך הגיפ...ברחובות עברו ליד הגיפ כמעט עצרו ספציפית לידו אני שבמקרה הייתי בניין ממול (חיפשתי צל )ראיתי הונדה עוצרת קמתי לכיוונה ראיתי בוודאות בדואי מיד רשמתי מספר רכב ובדקתי מול שני אחים של אבא שלי שוטר כחול ומגב ואבא שלי עצמו פסיונר של מגב והם ממש לא הרגיעו אותי ....
עכשיו אני הלכתי לישון במקום עם מצלמות שער חשמלי ראשי +שער נוסף פרטי לבקתה (מקום דיסקרטי משהו) לא הייתי ישן עם לא ...עובר דירה כשהתנאי היחיד שלי הוא חניה צמודה בתוך החצר .
מאחר ואני יודע שהאתר הזה נקרא הן ע"י הגנבים והן ע"י המשטרה
באם לא יהיה מבצע מלווה בסיוע אווירי להחרמת כל רכבי ה4*4 המשתוללים בנגב לא יהיה לזה סוף
ומדוע אני כותב זאת?
כדי שאנשי צה"ל שגנבו להם את הסופה 3 יקראו ויפעלו בהתאם
הוראה של אלוף פיקוד מתזזת מיידית את כל המערכת
ולגנבים העלובים-יום אחד יישבר גב הגמל ותגרמו לנו להתארגן ולהתחיל לחשוב מה לעשות אתכם
כמובן באופן חוקי --החוק שלכם כדי שלא תהיה אפליה
יוסי
סליחה מראש אבל המשטרה זה מוסד שנועד לעצור נהגים שיכורים ,גיפים משופרים וכדומה אין להם שום כח לטפל בגנבי רכב ,גנבי תאים סולריים כל רכבי הצבא הישראלי המיוצרים פה אצלנו נגנבים ומשרתים צבא של ישמעלים מבריחי סמים ,זונות וסודנים מדינה של ליצנים למה לא משתמשים בחיות האמיתיות שלנו לפרק אותם
כולם יודעים אף אחד לא עושה כלום לאן נעלם החשד הסביר וואלה יש לי במשפחה 6 שוטרים בושה של משטרה