אני מאוד מקווה...
Printable View
אני מאוד מקווה...
מה שיש לך זה רום מקוסטם של PilotX שהם קבוצה טובה של מבשלים ישראלים
http://www.pilotx.co.il
שם יהיה מקום מצוין לשאול שאלות. לגבי מטען, איזה מטען קנית? יכול להיות שיש לך מטען
לא מקורי או לא איכותי ואז מה שקורה הוא שהוא מזוהה כמו כבל USB.
במקרה כזה המכשיר מגביל את משיכת הזרם ל 500mA (כי יציאת USB מוגבלת
בזרם ויכולה להשרף) ואז למעשה אתה לא טוען את המכשיר אלא רק מעיט את
הפריקה (שאתה עובד עם GPS). תראה אם שאתה מחבר אותו למטען אתה מקבל
את אותם חיווים שיש לך שאתה מחבר אותו למחשב, זה סימן טוב.
Pageup, שאלה..... מנסיון שלי עם הרום של PilotX (מותקן אצל האישה רום שלהם, בגירסא אחרת) הרומים טובים ולא עושים בעיות בד"כ, אולי הוא צריך רק להחליף קרנל? אני משתמש בקרנל של Siyah והמכשיר עובד מעולה....
דרך אגב, סופת המדבר, אם כבר אתה הולך למישהו (מאיזה אזור אתה בכלל? יכול להיות שמישהו פה יכול לעזור לך....) יש גירסה חדשה לרום של PilotX....
אתה טועה. החומרה האיכותית יותר נמצאת במכשירי האנדרויד, המעבדים חזקים יותר, המסכים טובים יותר
(בטאבלט ל IPAD החדש יש את המסך הטוב ביותר, בטלפונים כרגע יש ל HTC ONE X ובעוד שבוע כנראה
ל S3). מבחינת אפליקציות, כמעט כל האפליקציות הנחשבות קיימות בשניהם, יש כאלה שיש רק באייפון ויש
כאלה שיש רק באנדרויד (כאלה שיש רק באייפון - מהנחשבות בלבד, יש יותר אבל זה מצטמצם כל הזמן).
כמות האפליקציות החינמיות יותר גדולה משמעותית באנדרויד ועוד כהנה וכהנה.
אין ספק שהאייפון עשה שינוי, ואין ספק שהחוויה למשתמש הפשוט/רגיל יותר חלקה. אבל יש עוד הרבה דברים
פחות טובים שם. כמו שאמרתי, מרבית האנשים יהיו מאוד מרוצים באייפון בגלל שהכל שם יותר מלוטש ומנצנץ
(גם אם מגבילים לך ומחליטים לך). מה שכן, מרבית האנשים גם יהיו מרוצים מהאנדרויד, אבל סביר שיקח להם
עוד יום יומיים להתרגל. מי שעובר ממערכת הפעלה אחת לשניה צריך לשנות סגנון ומאחר והמעבר הוא לרוב
מהאייפון לאנדרויד אנשים בהתחלה לא מרוצים כי זה מאוד שונה וגמיש (בעיני חיובי מאוד).
לעשות ביטוח בסלקום זה טפשות.
אני עשיתי בסלקום אבל עברתי לדינמיקה. חצי מחיר ולפחות על הנייר שירות טוב יותר. החסרון הוא שאין הרבה מקומות שירות כמו בסלקום אבל היתרון הוא שהם או מתקנים לך על המקום או שנותנים לך טלפון -זהה- חילופי עד ששלך מתוקן.
כרגע הטלפון שלי עטוף בOTTERBOX דיפנדר אבל הקייס לא מתאים 100% לגרסה הזו של S2. לצערי כרגע עושה רושם שעבורי זה הקייס הכי טוב. הוכיח את עצמו הרבה פעמים.
pageup
המטען של האוטו שיש לי זה תקע שמתחבר למצית עם שקע של usb
ואליו מתחבר הכבל של המחשב קניתי אותו בנפרד המוכר אמר שזה שקע של 1 אמפר
לכל מי שיכול ורוצה לעזור אני מאזור גדרה ויכול להגיע למרכז בכיף אם אצטרך
ובאמת אני מעדיך שמישהו מפה יעזור לי ולא ללכת לחנות שיוכלו לתקוע לי דברים שאני לא מבין
אני לא מבוטח בדינמיקה למרות שההיתי מעדיף כי זה טלפון של העבודה
עכשיו גילתי עוד משהו שאם באמצע ההקלדה אני רוצה למחוק אות באמצע המשפט אני לא יכול להוזיז את הסמן חייב למחוק את כל המשפט
לא נראה לי שתהיה בעייה לעזור, לדעתי יכול להיות שאפילו רק להחליף קרנל יספיק (Pageup - תובנות בעניין??). השאלה יחידה במקרה שלך לדעתי היא שזה טלפון של העבודה, אז תברר מה קורה אם מחליפים רום/קרנל...
תאמת שאין לי מושג על מה אתה מדברים קרנל וכו,
אין לי.מושג מה זה עושה למכשיר ( לטוב ולרע)
אז ככה שאני.מאמין שגם אצלי בעבודה לא ידעו כלכך על מה אני ידבר
אבל אני מאמין שישללו כל התעסקות עם המכשיר
השאלה אם שינוי כזה לא יהיה הפיך או שאם הוא בכלל יפריע לסלקום לתת לי שרות?
ואני מאד אשמח אם.מישהו יכול לעזור או אפילו רק להעיף מבט לראות אולי משהו בעייתי שאין לי מושג איך זה נראה
הרום שיש לך עכשיו (תסתכל על רום כמו מע' הפעלה - קרי ווינדוס וכו') הוא גם ככה לא מקורי של סלקום ככה שאני לא יודע להגיד לך....
בכל מקרה כל שינוי של רום/קרנל (שזו בעצם הליבה של מע' ההפעלה) כמעט תמיד הפיך (אלא אם כן הרסת את המכשיר ברמות קשות....) ותמיד אפשר להחזיר לך מה שהיה קודם....
מפה והלאה נראה לי שזה תלוי בך איך אתה רוצה להמשיך...
אם אני מבין אותך אז המערכת הפעלה שיש לי היא אנדרואיד4
אתה אומר שאם מבצעים שינוי כזה אז זה מחליף בעצם את האנדרואיד לגרסה אחרת? או שאני טועה
ושוב אני מאד אשמח אם חבר פה בפורום יוכל לבחון את המכשיר ולהציע מה לעשות
אתה צריך שמישהו יתקין לך את הגרסה הרשמית של סלקום/סאני. יצאה גרסה רשמית לפני כמה שבועות.
תשאל את סלקום אם אפשר להתקין גרסה גם אם המכשיר לא נקנה דרכם.
תשאל בחנות שממנה נקנה המכשיר אם אפשר לשדרג את רסת הרום לעכשיוית.
תתקשר לתמיכה של סאני ותדבר איתם.
תברר בעבודה מה צריך לעשות, אולי לא יסכימו שתתעסק להם עם הטלפון. בעיקרון אמורה להיות לך אחריות יצרן/מוכר ולא רק ביטוח שיש בסלקום.
אחרי שתעשה את כל זה, תראה אפיה אתה עומד.
סופה,
הטעינה שלך לא טובה. המכשיר מזהה את זה בתור חיבור למחשב. בגלל זה הטעינה מוגבלת
ל 500mA. במצב שה GPS עובד והמסך פתוח המכשיר נפרק ולא נטען (לאט אבל לא נטען).
תקנה באיביי מטען שמתאים ל S2, זה עולה כמה דולרים בודדים. או בסלקום/דינמיקה/חנות.
אם המוכר בחנות שממנה קניתם את הטלפון מכר לך את זה, זה יכול להסביר גם את מצבו
של המכשיר.
אני מניח שלא ניתן להתקין את הגרסא של סאני על מכשיר שלא נקנה בארץ. הם די נועלים את
הסיפור (אפשר להגיד שבצדק). אבל אין שום סיבה ללכת על גרסא שלהם ולא ICS (אנדרויד 4)
סטנדרטי של סמסונג. ה ICS מגיע עם תמיכה מלאה בעברית ללא בעיות. צריך לדרוש את זה
בחנות ולהתעקש שאתה רוצה משהו רשמי. אם לא, צריך לחקור קצת בנושא. אם יש בעיה, לקחת
את הגרסא האחרונה של PilotX,ולעשות התקנה מסודרת של הכל כולל הכל. סביר שיש שם בעיה
בין הקרנל, בוט לואדר וכל הסביבה. PilotX נחשבים חבורה איכותית ולכן נראה לי שיש פה מישהו
שעשה סלט.
אצל מי נקנה המכשיר?
זו דוגמא רעה לחבורה שעושה שם רע לטלפון בגלל חוסר מקצועיות. אין שום סיבה לשים רום
מבושל למי שלא צריך את זה. אני אחזור שוב לאסוס פריים שלי, הוא עדיין עם הרום הרשמי,
אין לו ROOT (שזה שחרור כל ההרשאות למערכת ההפעלה) והכל בו חוקי ורשמי.
אין שום בעיה של עברית והכל זורם חלק. אולי בעתיד אם יהיה חסר לי משהו אני אשחק אתו.
בינתיים זה מספק.
המכשיר נקנה בחנות שנקראת " smart phone" ברמת.גן
כמובן שהבחירה בחנות הזאת זאת בחירה של המנהלים בעבודה ולא שלי
Pageup
אתה נראה נראה לי מבין בדברים האלה אתה מתעסק בזה? יש מצב להעיף מבט על הטלפון לראות מה קורה?
מחר אני ירים טלפון לסאני ישאל אותם מה אפשר
ולמה אתה חושב שהטלפון לא נטען? אם המטען מוציא 1אמפר אז זה מה שהטלפון מקבל לא?
אם אני יצטרך בסוף לעשות איזה שינוי בגרסה למי מומלץ לפנות ומה לבקש?
האם במרכז שירות של סלקום יבינו מה לעשות?
בוא נתחיל בשיחה עם החנות ובקשה לגרסא רשמית של היצרן (או של סאני). אם הם יסרבו,
ישתמטו וכו נמשיך משם.
אני מבין אבל לא חקרתי את ה S2, אם יש מישהו שכבר שיחק עם רומים שלהם זה יקח פחות זמן.
אם אין כזה אני אשמח לעזור.
זה שהמטען מסוגל לתת 1 אמפר זה לא אומר שהטלפון מושך כזה זרם. יש לו הגנה שתפקידה
להגן על המחשב שלך. אם תמשןך מהמחשב אמפר שלם תשרוף את שקע ה USB. לרוב
באנדרוידים יש קצר בין שתי רגליי ה DATA - אל תנסה בבית (באייפון יש שם מעגל שלם שתפקידו
לא להגן על היציאה אלא לא להטעין את המכשיר כדי שתקנה מטען מותאם, כמובן שיש חליפיים).
כנס לסלקום/אורנג תבקש מטען ל S2, זה אמור לעלות איזה 50 שקלים לחליפי (או באיביי 3$ כולל משלוח).
עזוב את כול הרומים קרנלים ושאר זיבולי מוח
תתקין את זה:
http://i1125.photobucket.com/albums/...1/IMAG1233.jpg
והבעיות יעלמו כלא היו.
יש עדכונים ? הסתדרת? עדיין צריך עזרה?
Pageup, אני לא מתעסק בזה בתור מקצוע, לא חקרתי את זה, ויש לי הרגשה שאין לי רבע מהידע שלך בכל מה שקשור בעניינים האלו, אבל משימוש אישי של האישה ברום של PilotX עם קרנל של Siyah היא מאוד מרוצה, ותאמין לי שאם הייתה איזושהיא בעייה היא הייתה מיידעת אותי, סביר להניח יותר מפעם אחת... :-)
השילוב הזה נראה לי פתרון טוב, כי לפי ההבנה שלי הרומים של PilotX לא מקוסטמים יותר מדי, הרעיון שלהם הוא להיות די דומים למקור רק יותר מהירים ועם Root...
נילמן,
אישה שלא מתלוננת זה בד"כ המדד הכי טוב לדברים שעובדים. כמו שאמרתי, PilotX נחשבים קבוצה איכותית.
יש לי הרבה נסיון עם זה, אבל את הגלקסי לא חקרתי יותר מדי ברמת הרומים הנחשבים וההתאמות. מנסיון עבר
הגורם בד"כ לבעיות כאלה זה מוכר עם ידע לא מספיק. זה יכול לנבוע מחוסר נקיון של cache אחרי ההתקנה,
חוסר התאמה בין הרכיבים וכו'.
נראה לי שאם הסופה יצטרך הסבר מדויק על רומים וסידורים ב S2 אתה תהיה כתובת יותר מדוייקת ממני
כי אני אצטרך לחקור.
תכלס זה לא מסובך ואם עוקבים אחרי ההוראות המסודרות זה פשוט עובד.
בכל מקרה אני חושב ש ICS לא דורש רום מקוסטם בכלום (אולי אם זה רום של חברת סלולאר ישראלית).
מעל חודש עם ICS ואין לי בעיות. החסרון היחידי הוא שאי אפשר להריץ טיטניום בלי רוט ואני צריך למצוא
את הזמן למצוא פתרון חליפי או לארגן רוט. יתכן שעוד כמה שבועות אני אבין שכן צריך לקסטם, אבל זה
בטח לא כמו לפני שנתיים וחצי שבלי לעשות רוט לא היתה עברית ואי אפשר היה גרסת 2.3 בפרק זמן סביר
בלי לקחת רום של CM וחבריו.
יתכן ואני אצטרף למשפחה של סמסונג בשבוע הבא עם ה S3 למרות שהלב אומר HTC ONE X.
סופת המדבר, אם אתה עדיין צריך עזרה תגיד, בכיף אני אנסה לעזור לך.....
אם במייל פרטי עם הסברים, או אם לא תבין, אני שבוע הבא באזור המרכז, אבל בלי מחשב, אז תתאם איתי ונראה איך עוזרים לך....
דרך אגב, למען הגילוי הנאות, אני לא סובל אייפון, אלי הביתה הוא לא ייכנס לעולם, וזה בעיקר בגלל המדיניות המטומטמת של אפל, אבל זה נושא לשרשור אחר... :-)
תאמת שאני עדיין צריך עזרה לא עשיתי כלום בנידון
בעצם כן עשיתי.. התרגלתי לחיות עם זה
כשנתקע אז אני מחכה עד שמשתחרר ומקש לא מגיב אז כבר באינסטיקט אני כבר לוחץ כמה פעמים עד שמגיב..
שאני כותב וצריך למחוק איזה אות שהתגנבה לשורה אז אני כבר לא מתבאס שצריך למחוק את כל השורה ( וזה רק באתר בס.מ.ס אני כן מצליח להוזיז את הסמן)
ואתמול היתה עוד הפתעה אחרי שהתקינו לי מייל של העבודה הטלפון השתגע
בולע את הסוללה ומתחמם בעיקר בטעינה רותח
מחיפוש בגוגל הבנתי שיכול ליהיות שהבעיה זה המייל ושיחקתי בהגדרות ובינתיים זה הסתדר
אני מוכן ומזומן לכל עזרה שתגיע
תודה לכולם על העזרה