תגובה: רכב עם 30K ש"ח - המלצות
אחזקה היא פועל יוצא של שימוש וכמובן מצב הרכב בעת הקניה שלו. מן הסתם גם יהיו טעויות של שימוש ראשוני בשטח.
אגב, אם יש ספק בבית לגבי כל עניין הג'יפ, יש מצב שצריך לסדר את זה לפני שקונים את הג'יפ, אחרת כל פעם שתשפוך כסף על הרכב או תגיד משהו עליו, יהיה שמייח בבית.
תעבור קצת על לוח המודעות פה בפורום, יש כמה רכבים שיכולים לעניין אותך, גם ספורטאז' וגם סוזוקי למיניו.
הכי חשוב - ג'יפ לא קונים בחופזה, אלא בסבלנות, במיוחד כשהתקציב לחוץ
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
faitn11
ואז אצטרך לחפש מקום לישון בו י(אולי בגיפ׳...)
לאור הנתון הזה הייתי מחפש פאג'רו או טרופר ארוך...למרות שבפעם האחרונה שעשיתי מילואים ישנתי לילה אחד בספורטאז'...ועוד בדגם הקצר!
ואם להיות רציני, אז בתור הבעלים לשעבר של ג'יפים "גדולים" וגם של ויטרה וספורטאז' (רענן יכול להעיד), אם הק"מ המתוכנן לא גבוה, נגיד עד 10,000 בשנה, הייתי הולך על אחד הגדולים כי ההבדל בהוצאות השוטפות הוא לא גדול במיוחד בהתחשב בשנתונים שאתה הולך לקנות.
ההבדל הגדול נמצא בפוטנציאל לנזק והוצאות, כלומר אם כבר משהו הולך (וכנראה שזה יקרה) אז בג'יפים הגדולים ההוצאה תהיה גבוהה יותר (נדמה לי שזה נקרא תוחלת הנזק).
ליאור
רק מניסיון אישי יש לי איסוזו טנדר בנזין 4X4 שנת 1994:
יתרונות:
תחזוקה זולה
זול מאוד בקניה
עבירות לא רעה
חסרונות
צריכת דלק 1:7
דורש ניסיון בנהיגה ( בחיים לא הייתי נותן אותו לנהג חדש ולנהג מתחת לגיל 30):(
שלום חברים
אני שמח לבשר שהתחדשנו בקיה ספורטאז' שנת 2002, יפה, עם מיגון תחתון של אספיר (פלטה על המנוע, וסולם כזה עד הגיר), טסט לעוד חודש, צמיגים 50-50 (במוסך קיה יפו נמאר לי ע"י דורון שהיום כבר אי אפשר לרשום צמיגים 237 ברשיון). 200,000 ק"מ עשתה טיפול גדול ב- 180,000 ק"מ כולל החלפת צלחות החלפת רדיטור ושיפוץ ראש מנוע, לדעת דורון (מנהל קיה יפו), האוטו מומלץ לרכישה (דרך אגב לא בדקנו אותו במכון אלא רק בקיה יפו - עפ"י המלצת הפורומים כאן המכונים לא יודעים לבדוק 4X4).
מודה לכולכם ועל העזרה.
בתודה נפתלי
יפה מאוד! תתחדש...סע בזהירות ולא פחות חשוב באחריות!!
אל תלכלך ואל תרד משבילים מסומנים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
faitn11
שלום חברים
אני שמח לבשר שהתחדשנו בקיה ספורטאז' שנת 2002,
תתחדש !
סע בזהירות ובאחריות.
ממליץ שתצטרף לטיולים ברמת עבירות קלה עד בינונית לצבירת נסיון ובטחון.
רענן
שלום
להצטרף לטיולים - גם אני חשבתי על זה, אבל איפה אני מוצא הצעות לטיולים שניתן להצטרף אליהם ?
יש תת פורום טיולים ומידי פעם מתפרסמות כאן הודעות בנושא. תעקוב בפורום הרלוונטי ותעלה שאלות בנושא שם, בהתאם.
יש בפייסבוק קבוצה של קאהי בשטח..בשביל יותר פרטים דבר עם תומר הוא ישמח לתת לך את השם המדויק של הקבוצה
שלום
שלחתי בקשת חברות בפייסבוק לקיה בשטח (זו קבוצה סגורה), לא עונים לי
אתם יודעים איך אני יכול ליצור קשר עם תומר (מנהל הקבוצה) ?