תגובה: טורים עולים ויורדים-לפעמים יורד עד כדי דימום המנוע
הקודים שהופיעו היום
po134
p1351
כבר רשמתי את פירוש התקלה-הורדתי את התשובות מהאתרים הרלוונטים--המשך בדיקה תבוצע במהלך היום
עמוס.מ ==המוסך כבר לא רלוונטי מבחינתי ואתה יודע היכן טיפלתי ברכב--מעבר לכך לא ארחיב כאן
ושוב תודה ענקית לכולם-הכל נרשם ואני מוסיף זאת לספר הרכב שלי כמובן
יוסי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tzagi
המוסך לא רלוונטי,
ובקנה מידה של ישראל, המוסכניק די אנטליגנטי, אבל....עוד פעם...במושגים ישראליים, למוסכים הישראליים יש אלרגייה לאינטרנט וקריאה באנגלית והתוצאות מובנות מאילו.
המוסך מאד רלוונטי לסיים את מה שהוא ניסה לתקן ורק ..נגמרו לו הרעיונות
הרעיונות שהועלו כאן שווים בדיקה (הם מהווים אולי תחליף לקריאה עצמית)
כתבתי מגילה שלמה ובמחשבה שניה מחקתי
עזוב עמוס לא נדון בזה פה
יוסי
עמוס,
למרות הפגישה הקצרה שהיתה לי עם יוסל, אני מכיר את הראש שלו טוב מאד, כמו כן אני יודע למי הוא לוקח את העגלה(הוא לא סיפר לי ולא צריך, אני יודע, המקצוע שלי זה לדעת).
ברור לך שהוא לא רוצה וגם לא ינקוב בשם המוסך...ואני בטח לא אלך נגדו. והאמת, זה לא משנה, זה לא כאילו יש הפרש עצום בין מוסך X למוסך Y ואת אם תשאל אותי אישית למוסכים מומלצים בארץ...כאלה שאני הייתי מכניס את הרכב שלי אליהם...אם הייתי צריך והייתי בטרטוריה, אפשר לספור אותם על יד אחת וישארו אצבעות למפרע.
ולכול השאר....קרא שנית מה כתבתי למעלה
אגב, זה לא אפליה נגד ישראלים אלא אפליה נגד מוסכים, לכן אני לא הכנסתי רכב לכול מוסך כבר הרבה מעל ל20 שנה, אם אני לא יכול (או לא רוצה)לעשות את זה לבד(לא קורה הרבה)...אני מחליף עגלה. פשוט ככה.
Works for me!
סליחה על ההקפצה, אבל...
יש לי GMC יוקון גם שנת 97 שממש עכשיו התחיל בדיוק את התקלה שאתה מתאר אחד לאחד!
יש מסקנות מה התקלה?...
יש לי מוסכניק מצוין אבל מעדיף להגיע אליו כמה שיותר מוכן, לחסוך סט בדיקות מיותר שלו.
תודה תודה