איציק על החלודה שלך תוסיף גם נסורת עץ
אני נענה להזמנה
להביא איתי את הפלאסק לשטוף את אבק החלודה והנסורת?
יוסי
Printable View
איציק על החלודה שלך תוסיף גם נסורת עץ
אני נענה להזמנה
להביא איתי את הפלאסק לשטוף את אבק החלודה והנסורת?
יוסי
במקום יש כמה וכמה גיפאים יש אפילו גיפאים מבוגרים מאיתנו
יש הרבה עבודת עץ ( יש כלים חקלאים עתיקים ) שבנויים מעץ
נגר מומחה כזה שמכיר את עבודת הנגרות של פעם יגויס מיד ללא אפשרות לשחרור .
כלל ברזל הוא שאין כזה דבר שלא ניתן לשחזור \ לתיקון
הכל חוזר לעבוד עם שני אבנים ( כמו שאמרו לנו פעם ) .
כמו זה מרסס מעץ
http://www.tractor.org.il/tractors/s...ctor.asp?id=66
איציק
איציק איציק
לספר לך שכבר השתחררתי משם?
יש לך הודעה בפרטי
יוסי
יוסי,
קראתי את הוצאת הקיטור שלך מהעמוד הקודם וחשוב לי להראות לך תמונה שונה מעט, גם מעולם UMI:
ראשית לגבי הג'מוס (כך אתה קורה לו?) - שווה לסוע מאיזור פ"ת אל ארנון מפרדס חנה. לא תתפוס אותו בפסיק של אי אמינות - פשוט כי האדם ישר, אמין, מקצוען והכי חשוב - בן אדם!.
לגבי שאר זללני הבנזין - שמע סיפור:
לפני כעשור החליט אחי לרכוש סברבן.
לאחר מעט חיפוש נמצאה בקיסריה הכלה והובלה אחר כבוד לחדרה למוסך א.צ.אוטומטיק לבדיקה לפני קניה. ציקי (הבעלים) בדק את הרכב, בדק במחשב והמליץ את אשר המליץ, והכל בחינם.
הרכב נרכש והובל לטיפול ראשון במוסך אחר שהבעלים חבר של דוד ה של גיסתי (בעלת הרכב).
מקץ שבוע ביקשה חברת הביטוח לבצע בדיקת מיגון. מתקין האזעקות שאליו פנינו בדק הכל למעט משבט המנוע (אימוביליזר) ואמר שכאן עלינו לפנות למוסך, שכן המשבט, אם יש, הוא מקורי.
הלכנו למוסך בו בוצע הטיפול. הבעלים אמר שהיות והרכב הגיע ביבוא אישי, לא ניתן לבדוק במחשב ויש לפרק דשבורד ולוח שעונים, עניין של 5-6 שעות לטובת הבדיקה.
מחלנו על כבודונו ונסענו לציקי. הבחור, אחרי שראה שטיפלנו אצל המתחרה, ועשה פרצוף נעלב, הכניס את המפתח לסוויץ, הראה לנו נורית דולקת (security) ואמר "יש לכם משבט.
כמובן שמאז לכל הטיפולים ותקלות השבר (והיו כמה, כולל צורך בגרר) הרכב מהערבה הגיע לחדרה.
לפני כשנה עקב הרגשה שלי שיש בעיה במערכת הקירור הוחלפו מספר רכיבים, כ-2000 ש"ח. לאחר שבועיים משלא נפתרה הבעיה הוחזרו הרכיבים הישנים (נשמרו אצלי) והוחלף רק היוניט. קיבלנו זיכוי מלא !!!
סע אליו (היום בעמק חפר).
לא תתחרט, אני בטוח.
הלוואי והיה לי משבט מנוע,
ככה הייתי יכול להקים שבט קטן של מנועי GTI-6 במקום להיות תקוע עם ZX 1400 .
כמובן הכוונת למשבת, שיכול להשבית הרכב (קרוב משפחה של שבת, שבתון, שביתה, השבתה ושאר החברה).