-
עידכון
עידכון העניינים
א. תודה למי שהציע לעזור, מצטער אם לא חזרתי לחלקכם אבל עבודה...
ב. היום לקחתי את הג'יפ המקרטע לחשמלאי שיבצע כיוון הצתה. בסוף היום כשעוד הייתי קצת אופטימי ובאתי לקחת את הג'יפ הוא אמר לי שהבעייה היא כנראה בזר + העובדה שבהוזינג קדחו את ההברגה של הסטרטר ויכול ליהיות שלא עשו את זה הכי ישר. :cry:
ג. בלי קשר כשנסעתי איתו הטמפ' הייתה 185+- וברגע שנעמדתי היא זינקה לסוף הסקלה (דבר שאני מניח שאינו תקין :cry: :cry: )
ד. ושוב לי קשר כשהחנתי אותו אצלי בבית גיליתי שצינורית בלם שמאלי קדמי נוזלת :cry: :cry: :cry:
לסיכום:
* החלפת זר (ואולי גם האוזינג)
* שיפוץ סטרטר
* משהו במערכת קירור
* החלפת צינורית ברקס קידמי
לדעתכם, האם שווה לי בכלל להיכנס לזה או פשוט לזרוק אותו במוסך ולהגיד להם שאני רוצה אותו נוסע תקין. תשובות יתקבלו בשמחה (אשמח אם תכתבו משמעויות, לכאן או לכאן).
על סף יאוש
עירא
-
בקיצור לקחת אותו לחשמלאי בשביל כוון בצתה בלבד? נו באמת.. אני ארתי לך שזאת לא הבעייה.
את הסטרטר צריך לשפץ שוב, או פשוט לבקש מדוד ערן שיביא לך גלג"ש חדש בחינם.
את הרדיאטור יש לפרק ולהגיש לרדיאטוריסט הקרוב לביצוע ניקוי מקצועי פנימי של הרדיאטור (עם חוטר).
לדעתי כדאי לנסות את ההצעה של נמרוד (נץ לבן) ואני מוכן לעשות לך את כל הסידורים שצריך כולל יישור קו, כשתקציב לי זמן מספיק לעבודה רצופה על ג'יפך.
אני מאמין שכל הסידורים יחד לא צריכים להיות אפילו יקרים במיוחד, כולל אם צריך להחליף לך את צינור הבלם (אפשר למצוא מפירוק או חדש מיאנוביץ').
דרך אגב, אני מאוד מאוד לא ממליץ לך לנסוע עם הג'יפ במצבו הנוכחי, ייתכן שהוא מתחמם עקב שמן המנוע המפוקפק שבתוכו ועוד הרבה סיבוי אחרות.
-
המשך עידכונים
היום הגיבור ניכנס למוסך (אודי מיזרחי לייד גבעת ברנר) ואני מקווה שהוא יגרום לו לעבוד.
הוא אמר לי שעבודה (לגבי החלפת זר ולגרום לו לעבוד) 600-1000 ש"ח וחלקים עוד 500 הגיוני?
-
לא. זה לא הגיוני.
מחיר זר שיניים חדש אצל ינוביץ' הוא 200-220 ש"ח (היה בפעם האחרונה שקניתי - תחילת השנה).
עבודה - לא יודע. אם תשאל אותי, הגיוני לבקש על העבודה כמה שרוצים ממך (בכל זאת, זה לא טרוויאלי כל הפירוקים שם). שמעת כבר ולא רק ממני שאתה יכול לעשות את זה לבד. השאלה אם אתה רוצה.
אורי טל.
-
ציטוט:
השאלה אם אתה רוצה.
רוצה מאוד, יכול קצת פחות.
חייב בשביל זה יום יומיים פנויים עם עזרה של מישהו שעשה את זה בעבר / יודע לעשות את זה, כרגע אני קצת לחוץ בעבודה (אם יש לי שש שעות שינה זה טוב... ואני כבר לא בקבע) ולהצליח לתאם עם מישהו ועם הזמן המוגבל שלי ממש לא יוצא לי.
אני מקווה שאחרי שהוא יהיה אצלי במצב נסיעה תקין שאר הטיפולים / תיקונים הבאים יהיה הום מייד.
עירא
-
מנסיון שלי החלפתי זר + פחית תיאום -שהחורים של הברגים בה היו מורחבים
באותה הזדמנות שכבר פירקו את האוזינג החלפתי קלא'צ \
ובא לציון גואל
-
מוסך
ליד צומת בילו יש מוסך מצויין של אודי מזרחי, הבחור מאוהב בג'פים מטפל רק בהם, מחזיק אוסף עצום של גרוטאות לפירוק( לרוב בחינם). גש אליו כאשר אתה מתייאש או טלפן. בטוח שתקבל עזרה ובמחיר סביר.