אין מומחים לטויוטה בארץ.
המומחים נמצאים ביפן, הם בנו את הטויוטה.
לא צריך לעשות רשימת מוסכים לטויוטה.
טויוטה לא מתקלקל !
אין מה לבדוק בטויוטה, משלמים מעל המחירון וזהו.
בברכה,טושי
Printable View
הלכתי וראיתי. אני אעדכן ...
שהלך לו הגיר והרכב בן 4 ששנים לכל גכלל יש יוצא מהכלל ותמיד יש מומחה .טושיקי יש לי חבר עם קורולה
סליחה על ההודעה הקודמת אמרתי לעצמי שאני לא אתייחס לדברים כאלה .
בכל מקרה . הייתי וראיתי . האוטו ניראה לא רע . הצבע מתקלף קצת על הגג ועל המכסה מנוע . בבפנים הכן העור שמכסה את כרטיסי הדלתות מקדימה סובל מפיצוצים אבל זה משהו שאני יכול לעשות לבד. הפלסטיק של הגיר 12DNRP שבור כך שצריך לדעת על איזה הילוך אתה על פי היכרות אבל אולי אפשר למצוא חלק מתאים להחלפה.
ה-4*4 ניראה עובד כי עשינו איזה עליה של גבעה והרכב עלה בקלות . מה שהטריד אותי זה שצריך להחליף כיסאות כי הריפוד והכריות כבר גמורות , הוא אמר שצריך לעשות איזון גלגלים והיו מי ברז בנוזל קירור . בנוסף רשום על הספידומטר 396000 קילומטרים אבל הוא החליף מנוע (מייבוא) לפני שנתיים ככה שבעצם על הרישיון כתוב 36000 כי זה מה שהוא עבר מאז שהחליף מנוע . כעיקרון המנוע נשמע טוב (חלק היא נראה לי הגדרה מדויקת ) אבל דוושת הגז קצת קשה ואפילו מאוד.
אני אשמח לקחת כמה שיותר אנשים איתי פעם הבאה שיבדקו ואני אקבל חוות דעת יותר מקצועית ואז נוכל להתקדם לביצוע ההחלפה במידה והרכב יעמוד בקריטריונים של הבדיקה .
תודה לכולם בינתיים.
המלצתי: עבור הלאה, לרכב הבא.
אתה מתאר מישהו שהזניח את הרכב, והארכב נשמע (וכנראה גם נראה) כמו נבלה.
לא קונים רכב מוזנח, והשוק הוא שוק של קונים, לא של מוכרים.
שמיל האמת שאין לי מושג בזה אבל אני מניח שברכב שנת 94 זה בלאי די טבעי, לא ?
בכל מיקרה מעניין אותי אך נראה הרכב אצל אנשים שמחזיקים רכב כל כך ישן אז אני פונה לכל מי שיש לו רכב משנות התשעים המוקדמות שיש לו זמן בשבת שאני אשגע אותו בשאלות ואם אפשר סיבוב כדי לקבל פרופורציות. שיהיה לי למה להשוות.
כעיקרון הבחור מחזיק באוטו כבר 5 שנים שזה הרבה זמן יחסית. דרך אגב כל האזור של המושב האחורי ניראה פיקס ! גם דלתות וגם המושב.
זה יצא קצת דפוק כי כתבתי את זה עם הטלפון .... אבל מה שאני אומר זה לא שטיוטה לא אמינה, היא מאוד אמינה .
אבל גם לטיוטה מתקלקלים דברים לפעמים וכדי לדעת מה הגורם לבעיה צריך אדם שיודע לנתח טוב (כמו רופא טוב לאדם בריא) וזה מבחינתי לפחות מומחה.
יש לי הרגשה שהתגובה לזה תהיה משהו כמו : טיוטה לא מתקלקל כלום אף פעם הרכיבים מחזיקים לנצח :p
יש לי מלא שאלות עכשיו !
קודם כל האם המצב הפנימי של הרכב משקף לדעתכם את המצב המכני של הרכב או שפשוט זה פנים הרכב חשוב לא פחות מהמצב המכני ?
חוץ מזה אולי התיאורים שלי מוגזמים כי אני רגיל לפרייבט שלי שנראת כאילו קנו אותה אתמול (מבפנים) .
הייתי שמח בכל זאת לקפוץ לעוד ביקור עם החברים פה שהציעו לבוא איתי כדי לומר לי בדיוק על מה הם מסתכלים שמשקף הזנחה.
טוב אתם לא מבינים בכלום . מים הם סם החיים ובדיוק כמו שאני נותן לעצמי ולכלב שלי מים למה שהאוטו שלי לא ישתה גם מים ?
בנוסף עכשיו שאני חושב על זה אני ישים את המחשב במים כי הוא לא שתה כלום כל היום !
מישהו פה שתה נוזל קירור פעם ? לא .
למה ? כי זה מגעיל !
אני שם באותו רק קולה והוא משמין מנחת .
טוב אני כנראה אמשיך הלאה רק שאלה אחרונה (אולי לא אחרונה )
האן יש מחיר שמצדיק קניית רכב במצב הנ"ל ?
באותו = באוטו (פדיחה) .
טוב אני כנראה אמשיך הלאה רק שאלה אחרונה (אולי לא אחרונה )
האן יש מחיר שמצדיק קניית רכב במצב הנ"ל ?[/QUOTE]
+1
החזקתי ויטרה 94 עד לפני 4 חודשים, היום שוק הויטרות כמו כל שוק הרכב "מת".
ויטרות שחוטות יש הרבה במחירים מפתים המלצה שלי לא להתפתות.
תתחיל לראות ויטרות והרבה שתתקל ברכב שמור וטוב אתה כבר תבין, לדעתי לא צריך להיות הבדל בין שמירה על פריבט לג'יפ
זה תלוי רק באדם שמחזיק את הרכב.
אני קיבלתי החלטה לעזוב את הנבלה למרות שאני אוהב פרויקטים של שיקום אבל נראה לי שבניגוד לעבר אין לי את הזמן לזה .
אני אמשיך לחפש רכב ששווה את הזמן שלי . בינתיים אם אתם מכירים מישהו שמחפש רנו מגאן ידנית 2001 למכירה שמורה הרבה יותר טוב מהויטרה הזאת אז אני מוכר.
קובץ מצורף 61093
הגיר רחוק מלהיות נקודת תורפה של הויטרה. מסיבי מאוד יחסית לרכב הזעיר הזה - באותם ימים לא היו גירים אורכיים לרכב קל זמינים על המדף, אז לקחו גיר של רכב גדול יותר, והתוצאה מצויינת.
אסף.
אוברקיל או לא, מדובר בגיר אוטומט ברכב מ1994 שיש לו אופי מוזנח. אז צריך לבדוק גם אותו.
בכל מקרה, נראה שהרכב המדובר אכן לא מציאה גדולה כבר במבט ראשון מהתיאור שלך ואתה לא צריך להביא איתך עדר של אנשים שיגידו לך את זה.
עברת הלאה, יופי.
צריך סבלנות בעניינים האלה, או כיס עמוק מאד ואישה סלחנית.