תגובה: עזרה! כלב תקף את כלבי
ובנימה אופטימית זו, סור עם הכלב שלך לבית חוליםפ וטרינרי ושלם 250 שח ובצע צילום חזה וחלל הבטן במיידי!!!
בכלבים ובמיוחד בפיקנזים בעלי רעמת שיער לא רואים את הפגיעה במקום , ואתה כמו כול אחד אחר מחפש
מחפש המטומה פנימים בצבע עז, אבל אתה לא תצליח לראות לפחות לא בשעות הקרובות...
הכלב יהיה בטראומה בשבועות הקרובים, אל תלחץ עליו ותהיה עדין איתו... יעבורו מס חודשים עד שיחזור לעצמו...
ועדיף שהוא לא יראה את הכלב שנשך אותו, כי הם זוכרים.. במיוחד פיקנזים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
stavamrosi
ובנימה אופטימית זו, סור עם הכלב שלך לבית חוליםפ וטרינרי ושלם 250 שח ובצע צילום חזה וחלל הבטן במיידי!!!
בכלבים ובמיוחד בפיקנזים בעלי רעמת שיער לא רואים את הפגיעה במקום , ואתה כמו כול אחד אחר מחפש
מחפש המטומה פנימים בצבע עז, אבל אתה לא תצליח לראות לפחות לא בשעות הקרובות...
הכלב יהיה בטראומה בשבועות הקרובים, אל תלחץ עליו ותהיה עדין איתו... יעבורו מס חודשים עד שיחזור לעצמו...
ועדיף שהוא לא יראה את הכלב שנשך אותו, כי הם זוכרים.. במיוחד פיקנזים.
+1
לשכנים נפל החתול מקומה שביעית .... הוא כנראה נראה שלם ולא הראה סימנים מדאיגים . אז הם היו בטוחים שבסה"כ הוא ביזבז נשמה .... אבל הוא מת כעבור מס' ימים כתוצאה מפגיעות פנימיות.
לא קשור, אבל אם אתם כבר מעלים את נושא בע"ח .
נעלמה לי חתולה מהבית,ידוע שחתולים לפעמים מגיעים למקומות שהם אינם יכולים לצאת משם בכוחות עצמם. אחרי יותר מ3 שבועות מצאתי אותה בחדר המעלית.שרדה ללא אוכל ומים כל התקופה [3 שבועות] . כחושה,צרודה ,יבשה וטראומטית וזו חתולה בייתית מפונקת ולא חתולת חצר. עכשיו ישנה ללא הפסקה. אם היו מספרים לי את זה........לא הייתי מאמין. מילא אוכל ....אבל בלי טיפת מים? אני מתחיל להאמין בעניין הזה של 9 נשמות. :)
צביקי
לחתולים אין תשע נשמות אבל יש להם אהבת אין קץ למי שמטפל בהם
והיא שרדה רק בכדי להגיד לך--אל תעיז לתת לי לצאת לבד
ומי שלא ראה אותך עם החתולים לא יבין איזה קשר מיוחד ומדהים יש להם איתך ולך איתם
יוסי
צביקי, אתה דובר חתולית?:)
תתקשר לבין דודה שלי עורך דין רוני מושה ב 04-852-3383 או 04-837-6946
גם תמסור לו ד"ש ממני. הוא ישמח לדבר אתך.
קצת סטינו מנושא השרשור [הכלב שננשך] אבל:
רק מי שאיבד חיית מחמד אהובה יכול להבין את האושר המציף כאשר היא חוזרת בריאה ושלמה אם כי קצת תשושה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
e-Pit@m
אולי אתה צודק עומרי לגבי הלום וחברים...
אבל לגבי משטרה, טעות ביידך.
אם כמו שהבחור אמר לאדם יש עבר וגם לכלב, מאוד דומה כמו המקרה שלי..
אין שום סיבה לקבל זאת בסלחנות, אין סיבהשכלב עם היסטוריה של תקיפות יחמוק ויסתובב חופשי, זו רשלנות של הבעלים.
זה לא סתם ריב על טריטוריה בין כלבים.., הבעלים של הכלב היה צריך לדעת לשמור עליו טוב יותר כבר מהתקיפה הראשונה, אבל נראה שזה מזיז לו את ..
הכלב הננשך היה משוחרר . והנושך קשור . העבריין זה הבעלים של הכלב המשוחרר . אפילו שהוא נלעס . להיפך . ההוכחה היא שבעל הכלב שפותח השירשור קבע שיש לו עבר רע , הפנים את העבר והוליך את כלבו קשור בציבור. וציית לחוק כיאה לאזרח שומר חוק ( צויין כאן שהוא שילם את חובו לחברה - אז הוא כנראה השתקם).
זה בערך כמו שתקפוץ לפני רכב נוסע בכביש החוף ותדרס ולנהג יש 4 הרשעות קודמות. אז מי אשם ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
omri_t
פרצופה של המדינה...
שני כלבים רבו, כדרך הטבע אגב.
וכולם רצים למשטרה ואוספים חברים ומביאים גם לום.
חם, לח, וכולנו עצבניים ומדברים וכותבים הרבה שטויות.
פה זה עוד בסביבה הוירטואלית. אבל ברחובות ילדים בני 16 שוחטים קשישים כי משעמם להם.
בים דוקרים ועל חניה רוצחים - תחשבו קצת לפני שאתם מתנסחים ככה.
פרצופה של המדינה....
צודק לגמרי.
אח"כ טוענים ובצדק שנוער בסך הכל מקצין את ההתנהגות שלנו . יש משהו בדברים.
אני מעוניין לשפוך קצת אור על הנושא מזוית מעט שונה.
אני מגדל שני כלבי אמסטף כ10 שנים.
הכלבים כמובן מחוסנים ומטופלים כמו ילדים.
הכלבים טובי מזג ואוהבי אדם אך שונאים חתולים וחיות אחרות.
לפני כשנה וחצי עברתי ליישוב אחר מזה שגרתי בו בחמש עשרה השנים הקודמות.
עקב דעות קדומות נוצר
""עליהום" על הכלבים שלי וכתוצאה מזה גם עלי
המצב הפך ליותר חמור כאשר כלב משוטט הכניס את הראש שלו דרך השער הנעול שלי ותקף את הכלבים.
כמובן שגם הוא נפגע.
זה קרה עוד פעם אחת ואז שמתי רשת על השער הנעול כדי שאי אפשר יהיה להכניס שום חלק לחצר.
ואז קיבלתי מכתב מהוטרינר המחוזי שאני מחזיק כלבים מסוכנים ללא רשיון ועוד ועוד עברות.
כמובן שאין קשר בין המכתב למציאות(הייתי בעברי יו"ר הועד המקומי ואני מקפיד על קיום החוק)
רק לאחר שיחה איתו והבהרת העניין כמו גם ביקור לראות שהחצר מגודרת והכלבים המשוטטים תקפו נסגר העניין.
יש בארץ סטיגמה על כחבי אמסטף כי אנשים לא מבינים שכל כלב מעל 20 קילו מסוכן.
היה לי כלב זאב שתקף אתי בגלל גידול בראש
אז מה כל כלבי הזאב מסוכנים?
אנשים הם מסוכנים וסטיגמות הם בעיתיות.
שימו לב כע האיש הלך עם כלב קשור לפי החוק.
בהחלט יכול להיות שהרצועה נשמטה לו תוך כדי הבלאגן?
אך תמהרו לחפש אנשים עם לום כי לא יודעים איך זה יגמר.
בישוב הקודם כשגידלתי את הזאב היו שני שכנים שבאופו קבוע שיסו את הכלבים שלהםב כלב שלי.
הכלבים שלי מעולם לא יצאו מהחצר ללא רצועה אבל בכל פעם שהכלבים ההם התקרבו שיחררתי את הכלב כדי למנוע פגיעה בו.
יום טוב ורגוע לכולם.
שבו במזגן שתו משהו קר ואל תפתרו דברים באלימות
צחי