נראה לי שבפתוחה יהיה יותר קל לעשיה, לא ?
Printable View
נראה לי שבפתוחה יהיה יותר קל לעשיה, לא ?
בפתוחה הרבה יותר קל מין הסתם.
הרעיון מתבסס על הרחבת מפתח הדלת הקיים עד לבית הגלגל האחורי, וייצור דלתות ברזנט חדשות - מלפנים מעט יותר קטנות (במידה של CJ, ואחוריות תואמות, אולי בצורה שמבוססת על העיצוב של דלתות CJ הישנות (המעוגלות) כאשר בסיסי צירי הדלתות האחוריות יהיו מחוברים לכלוב/קשת התהפכות האמצעית, שככל הנראה גם יצטרך להיבנות מחדש (חיבור לריצפה).
אם אני לא טועה, נתן פליישר (הנדסת חלומות ז"ל) בנה פעם משהו דומה.
זה חומר למחשבה לכל מי שמשפץ סופה/סיקס פתוחים וממילא צריך לעשות פחחות ולבנות כלוב חדש. כמובן צריך גם לתפור ברזנט חדש לפי מידה ספציפית של הג'יפ (מה שמוריד מהפרק את הברזנטים המוכנים כלומר אמריקאיים למיניהם או ברזנט מקורי של תע"ר שהוא מצויין) מה שמייקר עוד את כל הפרוייקט.
אני אעלה אחר כך איור שמסביר קצת יותר טוב מה הכוונה.
אם כבר...אז כבר...
http://i1125.photobucket.com/albums/...gi1/4djeep.jpg
לא חוכמה.
תביא משהו שמסתדר עם 104 אינץ' של בסיס הגלגלים המקורי...
לא חוכמה,
סדר את עניין משרד התחבורע ולא תגיד לא חוכמה.
הגיוני לא?
יותר קל לחלוב אבנים מאשר "לסדר את עניין משרד התחבורע".
רק אחמדינג'ד יכול לפתור לנו את עניין משרד התחבורע. אני מוכן לתת לו נ.צ. - ושידייק בבקשה.
בין לבין, עד שסיימתי את הסגירה (שבאמת הרבה יותר קשה להתאים אותה) בניתי דלת חצי. כל מה שנשאר, אם אני רוצה לפתוח אותו (ובהתחלה זה קרץ לי) נשאר רק להתאים ברזנט ופתח לדלת בחלק העליון.
אין מצב להזיז קצת את הסרן האחורי אחורה ?
ניתן להזיז את הסרן האחורי אבל אם תזיז יותר מדי הוא יפגע במיכל דלק בכל הזדמנות של סגירת מתלה, גם בנסיעה ביום יום בכביש.
בו נגיד שהצלחת להזיז יותר מ1 ס"מ. מה תקבל ? מה זה יתן ? הבעיה זה האורך של השלדה ושל הבודי, אם תאריך את השלדה והבודי תוכל לפתוח דלת כפי שיש בJK.
דרור, יש בעיה עם הנ.צ של משרד התחבורע, גם אם הוא ידייק, רוב הזמן הם לא נמצאים שם. :)
אחלה עבודה.
וחלאס לזהם כל דיון בפורום עם "משרד-התחבורה"/"משטרע". זה סתם מעכיר את האווירה בלי לתרום או לקדם דבר. בואו ננסה. הפניה לגולשים כמו גם למנהלי הפורום...