תגובה: HAMMERHEAD / ARMOR - למי אמיגוס של TWONAV פועלת ללא תקלות על הטבלט ?
אבי,
אתה גם מרגיש פראייר שקנית פלזמה ב 25 אלף ש"ח והיום אתה קונה יותר טובה ב 3.5 אלף ש"ח ?
כנ"ל גם לדקת שיחה ששילמת בסלולרי ?
אם כך, אל תקנה כלום היום, חכה עוד עשור אותו מוצר ברמה גבוה יותר יהיה יותר זול ! (חוץ מרכבים אקזוטיים אטלקיים)
בדקתי את מה שאמרת לגבי יציאה במצב תלת מימד והיתקעות התוכנה /מחשב בהפעלה, אצלי בגרסה 2.6 בדקתי מס' פעמים וזה לא קורה.
בכלל אם אתה מגיע לצורך של לפרמט מחשב מידיי פעם (ועוד במחשב יעודי לניווט), אז כנראה תצטרך לחפש הסיבות אצלך.
אני לא פירמטתי כלל ובטבלט אני משתמש 24 שעות 365 יום לצורך גלישה, דואר, עריכת וידאו וניווט.
0 תקלות למעט SSD שקרס.
זכותך לנווט ולהשתמש בכול אמצעי שאמין עליך. מפות נייר, עמוד ענן, נווגייד. אבל,
איך שהוא כן מסקרן אותך תכונות מתקדמות ופיצ'רים נוספים (למרות שאתה לא מודה בזה). זאת גם הסיבה שאתה/אני/אחרים לא עומדים בפיתוי ומנסים גרסה חדשה גם אם הכול עובד תקין .
כדי שהשרשור יהיה מועיל (ולא רק קשקשת והוצאת קיטור), אתן כמה טיפים לשימוש והגדרות לטונאב :
א. לבטל אפשרות חיבור אוטומטי ל GPS כשהתוכנה עולה (הגדרות/מערכת/GPS )
ב. לחבר GPS בתוכנה רק כשיש "רכישה" מלאה של מיקום (אפשר להוסיף כפתור לזאת בסרגל הכלים)
ג. הגדרות/תצוגה/מפות אוטומטי - לבטל את אפשרות "פתח אוטומטי מפות" . לבחור את האפשרות "פתח אוטומטי מפת גבהים".
ד. הגדרות/תצוגה/זום אוטומטי - לבחור בזום אוטומטי "קנ"מ המפה", בשנה לדו מימד ב: "אף פעם" , בקנ"מ קבוע: 5m/pixel
ה. מעבר בין מפות (מפורט לפחות ולהיפך) רצוי לעשות כשה GPS מחובר.
אם זה מעניין, אוכל להסביר איך להתקין בספריות שונות ולהעתיק את "מפתח" רשיון המפות.
רענן
תגובה: HAMMERHEAD / ARMOR - למי אמיגוס של TWONAV פועלת ללא תקלות על הטבלט ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דיננוזאור שטח
איזה יופי של תשובה
התקנה בחינם פלוס 150 שקל ויש לכם את התוכנה הנלאה שלי עלתה 1000 שקל... נחמד הא? תתבישו....
קיבלת קישור עם הסבר אך נראה שלא קראת מה כתוב שם...
המודל החדש איננו על חשבון לקוחות ותיקים אלא הוא פונה לקהל יעד אחר, בעל צרכים אחרים.
יש מידרוג של יכולות ומחיר לתוכנה, ויש מדרוג של יכולות ומחיר למפות.
יש משתמשים שהם "לייט" ואינם זקוקים למפות סמ"ש בפריסה ארצית. בשבילם המחיר הוא חינם עד זול מאד.
שים לב שלמעשה רוב המחיר ששילמת בעבר (כנראה 850 ש"ח) היה בעבור מפות הסמ"ש בפריסה של כל הארץ.
המחיר הזה לא השתנה כמעט שכן רובו הולך לתמלוגים לחברות המפות (אנחנו משלמים פי 2 תמלוגים בהשוואה לחברות אחרות מאחר ואנחנו נותנים ללקוח אפשרות התקנה על מספר מערכות הפעלה).