לא ממליץ על rock-road הם מושכים לי הזמנה כבר קרוב לחודש ועדיין לא יצאה.
תבדוק מחירים גם ברוקסוליד הם בהחלט שווים את הנסיעה (יבנה) גם אם אתה מאיזור הצפון.
Printable View
לא ממליץ על rock-road הם מושכים לי הזמנה כבר קרוב לחודש ועדיין לא יצאה.
תבדוק מחירים גם ברוקסוליד הם בהחלט שווים את הנסיעה (יבנה) גם אם אתה מאיזור הצפון.
רוקי רואד בעייתי כבר כמה שנים.. יש עליהם הרבה חוות דעת לא טובות..
אני הזמנתי מlowrangeoffroad כבר כמה פעמים, מהירים ויעילים, ובלי סיפורים של "בדיוק חסר כרגע במלאי,יגיע מחר,בימים הקרובים"
יש מכס+מע"מ סה"כ משהו כמו 48%,אבל יש דרכים להימנע...
בקשר למשלוח-ממליץ לך לדבר עם ג'ו (tzagi)
1500 להתקנה של נעילה אוטומטית זה הרבה, אבל אם הכוונה למחיר של הנעילה עצמה-זה המחיר הרגיל שזה נמכר פה..
ROCKY ROAD אכן יכולים לעשות בעיות, וגם ניסו לעבוד עליי.
אבל ברגע שתפסתי אותם הכל הסתדר כולל הנחה כפיצוי
LOWRANGE די אמינים
1500 להתקנה בסדנא כמו של ארנון מפרדס חנה זה לא הרבה בכלל. גתוס לוקחים כפול אגב ...
רדו מהעץ ותבינו שכל החברים שלנו מבית מורי/ליאור/אמנון ושכמותם אינם בסדר גודל מפעלי כמו אנדורו או גתוס ואחרים ולכן הם יכולים להרשות לעצמם מחירים נמוכים יותר.
מצטרף להמלצות על LOWRANGE. רק אל תשכח את מה שרענן אמר לגבי הבדלי הדגמים.
אמיר 1500 זה המון. התקנה של נעילה בסוזוקי אוט׳ לוקחת לבעל מקצוע מיומן גג 4 שעות. בחישוב של 150 ש״ח לשעת עבודה + מע״מ מגיעים ל-700 ש״ח.
אפילו אם בעל המקצוע לוקח 200 לשעת עבודה מגיעים ל-800 + מע״מ.
אני האחרון שיחשוב שלבעל מקצוע לא מגיעה מלוא התמורה עבוד העבודה שלו אבל זה פשוט שוד.
אתה מתייחס לבעל מקצוע כאדם בודד - כשם שאתה בעל מקצוע בתחום הגיטרות.
לך תחשב עכשיו את המסביב ותגיד לי אם ז באמת 150-200 ש"ח לשעה.
ובאמת, אני לא מוצא פה שום סיבה לויכוח - זכותו של כל אחד לקחת איזה סכום שהוא רוצה ומי שלא מתאים לו שלא ישלם ושימצא בעל מקצוע אחר, בלי לקבל דין וחשבון על למה המחיר גבוה.
They are not sold as kits. ARB sells everything individually. You need the
ARB air locker for $996.00 and the ARB compressor which is $289.00.
Estimated UPS shipping for both sould be about $325.00 - Express Mail
shipping would be about $150.00.
תגובה של trailtough.com
אם אני מזמין דרך יו בי אס אני כמעט אגיע למחיר הארץ !!
טעות ! אם לא יגיע במזוודה, זה יצא לך יותר יקר משמעותית (תחבר את כול הסכומים ותכפיל בסוף ב 1.6 , אז תקבל פחות או יותר את העלות כולל מיסים).
סוף שנת 2011 הנפלד (היבואן הרשמי) עשה מבצע,
7482ש"ח לנעילה (לטרופר אבל אני חושב שהמחירים זהים לכול הנעילות) + הקומפרסור (הקטן) + מפסקים, צמה וצנרת האוויר.
המחיר כולל מע"מ. אך כמובן ללא התקנה.
נסה לבדוק אפשרות לקבל מחיר זה גם היום (אולי צריך לבדוק באמצעות סדנה/מוסך שירכיבו).
רענן