soft ABS/TC PUMA and soft ABS/TC DEF TD5-לא אותו דבר
אבל כיבוי-אותו דבר:הניתוק המתח מECU ABS/TC
Printable View
soft ABS/TC PUMA and soft ABS/TC DEF TD5-לא אותו דבר
אבל כיבוי-אותו דבר:הניתוק המתח מECU ABS/TC
landy - בתחילת דברי ציינתי שהקלאץ על הפנים, מקווה שהריקול כפי שציין איתי אכן פותר את הבעיה.
בכל זאת גם עם הבעיה של הקלאץ אני מוכן לחיות , העלות מבחינתי נסבלת.
אמיר - הטענה של צורת נהיגה, זו הייתה הטענה הראשונה של המזרח, אבל מה לעשות שיש ריקול והרבה דיווחים על אותה בעיה. כל שכן שהתקלה היא שיחרור של הקפיצים
ולא שחיקה של הצלחת.
כמו כן לא הבנתי את הערתך על רמת תחזוקה?
החלפת הקלאץ פותרת את הבעיה או שהיא חוזרת גם בקלאץ החדש?
מה הפתרון למזגן הקופא?
יש בעיות ידועות נוספות?
גלעד , אני כרגע 30K ק"מ עם הקלאץ החדש , עד עכשיו הכל בסדר.
מזגן: 1. הפתרון של המזרח, התקנת טרמוסטט מכני.
2. הפיתרון שעובד אצלי - מזגן אחורי חזק.
לא ידוע לי על בעיות נוספות.
בקשר למזגן
אני יודע מבדיקת היסטוריית טיפולים ברכב שבהמזרח עבדו על זה קשה על הפומה שלי שנת 2007
גיליתי לפני שבוע שליד דוושת הגז למטה בחלק התחתון של כל הפלסטיקה- מימין למעלה מדוושת הגז- יש איזשהו כפתור כיוון ללא המאחז שלו, רק הציר בולט קצת, לא נראה משהו מקורי.
כשסובבתי אותו ממש מעט ימינה, ישר המזגן קפא, בשניה, לא היו לי בעיות במזגן במיוחד בחום האחרון, החזרתי לאותו מצב והכל בסדר.
תבדוק אולי זה יעזור במשהו, אם תצטרך אצרף תמונה
שלום עידן
בתור מי שמחפש ב 110 במודלים המוצעים 97 +-, ומתקשה למצוא בגלל ההיצע הקטן ועוד יותר קטן, רכבים שיהיו ממש שמורים, ובמיוחד רוצה שיהיה לזמן ארוך..ארוך מאד, ושבלאו הכי, גם עבור 97 אם אמצא משהו טוב לא יהיה פחות מ 60-70 אלפי ש"ח, ורוצה לחסוך כניסה ל 97 ופזילה לשנתונים חדשים יותר אחרי מספר חודשים, אז האם לדעתך בכפול ממחיר זה, נניח כ 130 ניתן למצוא 110 מהמאה ה 21? ממש שמורים שישמש כרכב יומיומי ושטח? יש מידע לגבי תקציב נדרש לשנתונים חדשים 2006 ומעלה? (ללא שיפורים- מקורי) כי לא רואה מודעות כאלה...ואם ריאלי לחכות (לחסוך מעבר עתידי)
שלום קונסטון,
בשנים 96-99 נמכרו יחסית הרבה דיפנדרים, מעט פרטיים ויחסית הרבה ממשלתיים, לאומת זה, בשנות ה2000, כמעט ולא נמכרו דיפנדרים בישראל.
אתה לא רואה מודעות כאלה, פשוט כי אין כאלה, למעט בודדים ממש.
אני מכיר מספר עסקאות שנסגרו עם פומות בשנה האחרונה סביב 200-250 אלף ש"ח. וTD5 מ2005 שנמכר סביב 150. אבל שוב, זה כלכך נדיר, שכאשר כבר יש אחד כזה, המחיר מאוד תלוי בכמה הבעלים רוצה למכור, והסיכוי שיבוא האחד (יש ממש מעט כמונו, שרוצים לנסוע ברכב כזה) שמוכן לשלם את הסכום שהוא ידרוש.
בקיצור, לדעתי אין לך דרך לכוון לשנתון כלשהו, תמשיך לשבת על לוחות המודעות, בסוף יצוץ 110 משנה כלשהי, במצב סביר.
בהצלחה!
תודה רבה IDAN