CJ7/TJ זה קטן? תנסה CJ5. יש בו פחות מקום מאשר בסמוראי...
Printable View
אבל תכלס דרור, הCJ5 יותר כיפי מהסמוראי :)
כיפי כן, אול יהג'יפ הכי כיפי שיש. אבל הוא פיצפון מבפנים.
חצי מהאורך שלו זה מנוע (אני מדבר על הדגם עם מנוע שש בטור) אתה צריך לקחת קופסת כלים או ג'ריקן? תוותר על מושב אחורי.
קופסת כלים = בשביל זה המציאו בנדולרות
ג'ריקן = בשביל זה המציאו טמבונים ודפנות חיצוניות.
דרור, אתה ממציא פה תירוצים ? בתכלס זה רכב שיכול לקחת 31-33" ולעשות כיף כיופה בלי הרבה מאמץ. אבל אנחנו סוטים ומהדיון
אגב CJ7 - אפשר לקחת קרשים גדולים, הכל שאלה של זוויות.
אני ממציא תירוצים? ארבע שנים חייתי עם מפלצון כזה.
האוטו הזה היה כמו אישה-שטן. כמה סקסי - ככה בעייתי. נבלה שדרשה פתיחת ארגז כלים על בסיס יומיומי... ברוך שפטרנו מעונשו (...ואם אני מוצא אחד כזה היום... אני קונה אותו! הצעצוע האולטימטיבי)
קודם תמצא אחד כזה במצב טוב באמת, מהמודל הנכון (78'-83' עם קורות שילדה סגורות, לא כל ה-76'ים עם השילדות הפתוחות שיש כמו זבל), ואז תזמין אותי ללכת מכות עליו.
היה פה אחד לא מזמן שהייתי מוכן לקחת, כנראה שאתה לא.
בחזרה לנושא הדיון...
אני עברתי חוויה בסופ"ש האחרון ששכנעה אותי שאמנם TJ סקסי ויפה יותר, אבל JK, אין מה לעשות, עולה עליו כמעט בכל פרמטר ענייני. JK הוא אכן פלטפורמת ג'יפ הטובה ביותר אי-פעם.
אבל ככה זה תמיד.
כשהגיעו ה-YJ והסופות הראשונות, כולם קיטרו שזה זיוף, שג'יפ אמיתי צריך פנסים עגולים, וקרבורטור שמציף בשיפועים זה טוב, וששיוט שיכור על הכביש זה בכלל נהדר. לקח קצת זמן להבין שהג'יפ ה"חדש" טוב יותר בכל דבר או כמעט בכל דבר.
אחר כך בא ה-TJ, שוב עיקמנו את האף - מה זה הדשבורד הפרייבטי הזה, קפיצי הסליל האלה, וזרועות הרדיוס מפח מכופף, בהההה. אוטו של כוסיות. תביאו לנו סופה קשוחה. יותר טוב.
ועכשיו ה-JK. הוא ג'יפ טוב יותר מה-TJ בכמעט כל פרמטר נמדד, ונכון להיום כנראה גם הג'יפ הכי טוב אי פעם - ללא ספק. אבל הוא פחות סקסי. מה לעשות. כמו אמנים שזוכים להכרה בכשרונם רק אחרי שהם נפטרים, כך גם התואר "ג'יפ אמיתי" מגיע לג'יפ רק אחרי שייצורו מופסק. נכון לרגע זה - "ג'יפ האמיתי האחרון" זה ה-TJ.
גם ל-JK אנחנו עוד נתגעגע, גם הוא יהיה "הג'יפ האמיתי האחרון". כשיגיעו הדורות הבאים.
אתה צודק דרור.
אבל אם בכל זאת מסירים את המשקפיים הוורודים - הJK, עם מנוע הפנטסטר החדש או, אפילו יותר טוב, הדיזל - הוא כלי פנטסטי. בניגוד לקודמיו, ובניגוד למה שנדמה אם מסתכלים על הבעלים הממוצע ששופך עליו כסף כאילו אין מחר, הוא לא חייב שיפורים מסיביים.
קריא, JK לא חייב הגבהה של של 3.5 אינץ' רק בשביל לשים צמיגי 31 - שים לו הגבהונת של קפיצים/בולמים בלבד, 2 אינץ', בלי לגעת בזרועות או לפרק חלקי מתלה, ותן לו בצמיגי 33 בקלות, והוא נוסע יותר טוב ויותר נוח מTJ/XJ/ZJ.
או, קח רוביקון עם סרנים קצת יותר גיבורים, ושים צמיגי 35 עם אותה הגבהה מינימלית או בלי הגבהה בכלל, ורק תחתוך לו קצת את הכנפיים שמראש מסוגלות לקבל צמיגים גדולים הרבה יותר מהמידה המקורית...
מנסיוני עם ה TJ וה JK האחרון עדיף משמעותית גם מבחינת מנוע גם מבחינת גיר וגם מבחינת מרווח גחון, עקב כך ה TJ נמכר במספרים קטנים ומהר מאוד הוחלף הדגם, גם לאיציק מינוביץ' היה את ה TJ והוא תאר אותו במלה אחת "עגלה".
( ה TJ וה JK קצרים עם גיר רגיל)
יובל
ויש את הגולדן איגל עם מנוע 304 V8
http://bringatrailer.com/wp-content/...le_Front_1.jpg
קדימה פוטוצקי.
תביא תביא אחד כזה. אבל שנראה ככה.
תקבל בשבילו סופה טובה באמת.
הם יצרו סדרה מצומצמת מאלו והמחיר שלהם כיום קרוב ל JK חדש,מצאתי שם אחד כזה לאחר תאונה במחיר טוב.
http://bringatrailer.com/wp-content/...e_Engine_1.jpg
TJ
בגלל המראה
מגפיים, מפלסת.
מפלסת ? שלג ? זה לא יפה ?
מגפיים ? של ביצות או בלנסטון ? או בוקרים ? או של כוסיות ?