תגובה: מעבר אוג המערבי מצפון לדרום
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אביעד פ.
העלבון היחידי לאינטילגנציה פה מר נקודת הג'י, הוא הידע המקיף שיש לך בפורומים ובהבנת הבסיס הסוציולוגי שלהם,
אך למרות זאת, כל ה-4 הודעות שלך בפורום הספציפי הזה יועדו למתיחת ביקורת והערת הערות לאנשים שאתה לא מכיר.
אם, כמו שאתה אומר, פורום הוא קבוצה של אנשים שמגיבים באופן חי למה שאתה זורק עליהם, אז במקרה הזה התוצאה צפויה דווקא,
ואם תמשיך בקו שהתחלת, כנראה שקובץ האנשים "יקיא" אותך החוצה מהגוף החברתי שאותו אתה כל כך טורח לנתח ולבקר.
פה מדברים על ג'יפים, על מכונאות, מידי פעם על כל מיני DIY, בשר ואלכוהול.
הניתוחים הפסיכולוגים לא נראה לי כל כך במקום.
בהערכה רבה
קודם כול דבר בשם עצמך, אתה לא מייצג שום "גוף חברתי" ושום פורום. אתה גם לא קובע על מדברים בפורום הזה. אף אחד לא מונע ממך לדבר על מה שאתה רוצה אבל אל תתחיל עם הפשיזם הזה - "להקיא" - אנשים מהפורום רק בגלל שהם מדברים על נושאים שלא לטעמך.
הדברים שנאמרו ע"י לא היו "מתיחת ביקורת" ואין בהם שום ניתוחים פסיכולוגיים. הם פשוט הענות למה שנאמר בשרשור, לא כדי לפגוע במישהו ולא כדי לשנות מישהו. זה שאני לא מכיר את הנפשות הפועלות לא עושה אותי חשוד במתיחת ביקורת כלפיהם רק בגלל הסיבה הזאת.
גם אני ג'יפאי ולא שונה מכול הג'יפאים במקום הזה. אין לי שום רצון לפגוע אלא רק "להאיר" דברים מנקודת מבט כמו שאני רואה אותה. יכול להיות שזה לא נראה לך - זכותך להגיב.
מאות ההודעות שלך בפורום לא מעידות כלום עליך כמו שארבע ההודעות שלי לא מעידות כלום עלי - אל תתחיל לנתח את האישיות שלי לפי אופי ההודעות שלי - כי אז תהפוך להיות פסיכולוג בגרוש.
אם "מתיחת הביקורת" שלי (כמו שאתה קורא לה) מפחידה אותך, אתה צריך לשאול את עצמך מדוע. אם אתה בטוח במה שאתה שום ביקורת לא צריכה להטריד אותך.
אגב: המשפט האחרון שבו ציטטת אותי, אכן לא כול כך מובן (התנצלות שלי) - הכוונה הייתה - כמו שהשואל נפגע מהתגובה של אחד החברים באותה המידה אותו חבר יכול היה להיפגע מהדברים שהשואל הטיח בו. זה פשוט פועל לשני הכיוונים.
אתה יודע להציג את הדברים בצורה יוצאת דופן.
אני אמרתי שאני מייצג גוף חברתי או את הפורום?
אני אמרתי שיקיאו אותך כי אתה מדבר דברים שלא לרוחי?
אני ניתחתי את האישיות שלך?
אני מפחד מהביקורת שלך?
נו באמת, חבר, אני לא בטוח מה אתה מנסה להוכיח פה, אבל הצלחת לפרסם הודעה חמישית ברצף של ביקורת בלבד.
הבנתי את הלך רוחך, וזו ההודעה האחרונה שמתייחסת לאיזשהי ביקורת או תגובה לא רלוונטית מבחינתך.
שיהיה בהצלחה בהמשך,
נתראה בשטח.
חברים,
בבקשה לא לקחת את הדיון הזה למקומות שהוא לא אמור להגיע אליהם.
השטח, אכן, דינמי ומשתנה.
ואם זה חשוב, ויש מי שהיה לאחרונה ויודע לומר מה מצבו - עדיף לנסות לקבל תשובה בפורום.
"וואלה יא איבני, אם לא תשאל איך תדע? "
אסף.