אם אתה מחפש סןפה יחודית אתה מוזמן לבוא לראות ברשותי 2 סופות אחת שחורה קצרה 2003 והשניה סופה 2 גלגלים 33 קיט 4 אינצ 2נעילות אוקס חדשות כננת כיסאוות הידראולים והכי חשוב 4 דלתות למייטב הבנתי היחידה בארץ בשוק האזרחי 0506961231 מוטי
Printable View
אם אתה מחפש סןפה יחודית אתה מוזמן לבוא לראות ברשותי 2 סופות אחת שחורה קצרה 2003 והשניה סופה 2 גלגלים 33 קיט 4 אינצ 2נעילות אוקס חדשות כננת כיסאוות הידראולים והכי חשוב 4 דלתות למייטב הבנתי היחידה בארץ בשוק האזרחי 0506961231 מוטי
יאללה וואגונירררררררר
בהחלט מרשים דרור, ניכר שאתה משקיע בדגמים זמן רב והתוצאות מוצלחות ביותר!
הלוואי וגם לי היו את הידיים לבניית דגמים כאלו. בינתיים אני אשאר עם ה-1:18 שלי ...
עוד כמה תמונות:
http://i5.photobucket.com/albums/y17...509600x450.jpg
http://i5.photobucket.com/albums/y17...453600x450.jpg
http://i5.photobucket.com/albums/y17...d/IMG_0160.jpg
http://i20.photobucket.com/albums/b2... SPORT/073.jpg
http://i20.photobucket.com/albums/b2...4/IMG_7115.jpg
יוסי- כתבתי לך משהו ארוך עם כמה שאלות [על הג'יפ המפונטז של אודי, גם אני פינטזתי עליו] והכל נמחק לי. אין לי ראש לחזור על זה פרט לשורה האחרונה שהייתה כתובה בהודעה שלי.
" שמע מה ששימי כתב, כלומר- אי אפשר לבצע או קשה מאד אם אין לך חצר פרטית סגורה," [אני לא מחדש לך כאן כלום, אתה וודאי מודע לזה,רק מזכיר לך]
כשאני עובד על הג'יפ שלי [בחנייה משותפת]וכל הכלים מפוזרים על הרצפה- תופס איזה ילד שנמצא בסביבה, משלם לו כמה שקלים שישמור לי רק בכדי לעלות הביתה ולהביא חתיכת שייבה מחורבנת [למשל] על אחת כמה וכמה אם זה על הכביש.
קצת ברחנו מההודעה המקורית.
למען כל אנשי הדגמים, ראוי מקום נפרד של כבוד לדגמים, אז אנא עיברו לשירשור החדש: http://www.jeepolog.com/forums/showt...870#post460870
ולפותח המקורי -
הוי כן, לכולנו יש פנטזיות, לחלקנו יש גם פנטזיות מוטוריות עתיקות מכוסות חלודה ובוץ:)
אין ספק שסיור במגרש הצעצועים השבורים של אודי מזרחי מטריף רבים מאיתנו. הפירורים החלודים שהיו פעם ג'יפ 42 מעלים ריר בפי כל פעם שאני שם אבל מחלת ווליסי הטנדר למיניהם שאני חולה בה, גורמת לי ממש לרעוד כשאני רואה את האינוונטר העצום שלו.
צריך לחלום! מוכרחים לחלום! הסופה תעשה לך רק טוב ואז תוכל להחליט אם אתה רוצה ללכת הלאה למחלקה של החזרת סופניים לחיים. כאשר מסתכלים על פורומים שונים ורואים מה אנשים יוצרים כשהם מתחילים עם 'אין אוטו' רואים שזה אפשרי.
שמיל, נדמה לי שאודי שינה משהו מעמדתו מאז שאתה בנית את הוויליס שלך. אני אישית יכול להעיד שיש ימים שהוא אפילו מוכן לחשוב על למכור את הכתום הכתום הידוע. בסופו של יום זה יהיה גם עניין של מחיר.
הוויליס הכתום מיועד לאדם שאני מכיר. אלא אם כן הוא ביטל עסקה
הארלי
רק דבר אחד יש לי להוסיף על דבריך
השנה 1969
המקום כביש החוף צומת חדרה כפי שהיתה אז ולא המחלף של היום
הזמן-יום חורפי במיוחד
הרכב?הארלי דווידסון
הסיפור?הוא פנה לחדרה ואני החלקתי לדיונות(שפעם היו שם)
נו אז חזרתי עם אופנוע מקרטע לתל אביב וקצת שבור(גנבתי אותו לחבר ברשות)
כשהוא נוהג ב ג'יפ 42 שלי שגרר את האופנוע(אני הייתי בעונש על כך שהרסתי לו את ההרלי)
והסיפור רק בשביל הוגי בכלל לא לך
יוסי
יוסל תקשיב טוב,
קודם כול אל תקשיב למוני, כראוי למוצא הוא אוהב לסבול, אוהב להתלוננן על הסבל ויותר מזה הוא דוגל בשיטת "צרת רבים נחמת טיפשים" ומעוניין לראות אחרים סובלים כמוהו.
שנית, דרור גנב לי את המילים מהפה,
עזוב רקוב, חלוד, יקר וכולו,
בסוף היום יהיה לך פיל לבן, לצערינו הפנטסיה תמיד מתוקה אבל המציאות לעולם לא יכולה להתקרב לקרסולי הפנטסיה....באחריות.
שלשוה אחרונים ודי (אין לי כוח לצלם את הכל...)
ב.מ.וו HARTGE H6 - מודל מעולה באמת של FUJIMI, קנ"מ 1:24, מדויק ומפורט ברמה חולנית (עד רמת קופסת פיוזים וריליים בתא המנוע, צביעת הבנדים שסוגרים גרמושקות וכו') דורש המון סבלנות וקשה לבניה (רמת קושי 5 מתוך 5). כמו שאומרים במבטא רוסי ובקול צווחני - "אני נהנייתי"...קובץ מצורף 61965קובץ מצורף 61966
וזו רנו-אלפין A110, מכונית ראלי הסטורית של סוף שנות השישים, מנוע אחורי וכו'. מודל נהדר של TAMIYA שכרגיל אצלם מדוייק ביותר ואיכותי להחריד בקנ"מ 1:24. כולל תחתית ריצפה מפלסטיק שקוף שמאפשרת לראות מכלולים שונים מלמטה.
קובץ מצורף 61967קובץ מצורף 61968
ואחרונה להיום - קצת שרירים מאמריקה. ביואיק GSX משנת 70', אוטו די גדול במציאות וגדול יחסית לקנ"מ שלו גם בויטרינה.. הקנ"מ הוא 1:24, וזה מודל מצויין של MONOGRAM האמריקאית, יצרן איכותי שכבר לא מיובא לישראל וגם בחנות היפנית שאני קונה ממנה בד"כ, לא רואים אותם הרבה (רוב המבחר אצלם הוא מתוצרת יפנית מקומית).
את המודל הזה מצאתי דווקא בישראל, במלאי מת ששכב מכוסה אבק במחסן של איזה יבואן שהסכים למכור לי אותו במחיר מצחיק "בתנאי שאני לא מחזיר לו את זה אם יש בעיה בדגם". כשהגעתי הביתה ופתחתי את הקופסה, הבנתי למה הוא התכוון - על הקופסה היה מודפס שהיא יוצרה בתחילת שנות ה-80' והיא שכבה אצלו תחת הגג הלוהט של המחסן בארץ במשך עשרים ומשהו שנה, ומהחום הנורא ששרר שם, קיץ אחרי קיץ, מרכב הפלסטיק של המכונית התעוות מאוד. הרבה שעות עבודה עם פן חשמלי עזרו לי ליישר אותו ב-99.9% ולדעתי התוצאה טובה (רק חדי עין יוכלו לראות שנשאר עיוות קליל ביותר בגג)...
קובץ מצורף 61969קובץ מצורף 61970
זהו להיום. בשבילך סער, סידרתי את התמונות של האלפא. אל תתבאס, אבל היא כנראה באמת נראית יותר טוב מזו ששוכבת בחצר שלך...
מוזר, עד כמה שאני אוהב מכוניות, לא התחברתי אף-פעם לעולם הדגמים הקטנים
זה תמיד נראה לי באיזשהו מקום ויתור על הגשמת החלום, לאוטו האמיתי, בגודל מלא.
יש בזה משהו נורא מדליק,סוג של תראפיה.
אצלי התחביב הזה דווקא מפתח תשוקה אדירה למכוניות מסויימות.
הבעייה עם הרבה פנטזיות מוטוריות שכאלה, כל מיני מכוניות קלאסיות שחלמנו עליהן, זה שברגע שהפנטזיה מתגשמת ואתה מוצא את עצמך מאחורי ההגה של אחת כזו, אתה מה זה מתאכזב. הן פשוט לא נוסעות ברמה של מכוניות מודרניות. התכונה היחידה שבה מכוניות ישנות טובות יותר מהחדשות זה ההגה (למכוניות מודרניות יש תיגבור חשמלי שהורג אותן לגמרי, הופך אותן לזומבים ממונעים, נטולי רגש ,תחושה ונשמה). זה קרה לי עם פורד מוסטנג קונברטיבל מודל 70', עם אלפא ג'וליה GT (מה שקוראים אצלנו "ג'וניור", נראית כמו המודל שלי שהוא GTA, כלומר גרסת המירוץ, אבל ממש לא אותו דבר), ואפילו עם האלילה - סיטרואן DS שאני עדיין מאוהב בה לחלוטין.
אני חושב שהמכונית הקלאסית היחידה שכיכבה לי בפנטזיות ולא איכזבה אותי במציאות זו המרצדס SL300 GULLWING. רק ארבעה חודשים עברו מאז מימשתי את החלום הישן לנהוג ביצירת המופת הזו במשך חצי יום, עדיין יש לי צמרמורת כשאני נזכר. אוטו של פעם, כמעט בן 60, מהיר (260 קמ"ש רשמיים, אני ראיתי "רק" 200 וקצת למשך דקה ומשהו... היה עמוס מדי, הכביש ההוא בספרד), עצבני וקשה לנהיגה ברמות-על (אין מזגן, אין תיגבור להגה ולא לבלמים) ואפילו מאוד מסוכן (אין חגורות בטיחות, מתלה אחורי SWING AXLE, צמיגים של פעם), ועדיין זה פשוט "וואו". לחלוטין. אין דברים כאלה. כלומר בטח פרארי קלאסיות ירגשו אותי לא פחות ואולי אפילו יותר, אבל עוד לא יצא לי. רק בפרארי מודרניות. בעסה...
ואם נחזור ל-300SL, אז אלה לא מודלים אלא הדבר האמיתי. לא רפליקות ולא בטיח. אורגינל מתוכנית "חוויית הנהיגה במכוניות קלאסיות" של מרצדס. 800,000 אירו לחתיכה. לא רוצה לדמיין מה קורה אם מישהו מהעיתונאים מאבד להם אחת כזו באיזה סיבוב.
קובץ מצורף 61976קובץ מצורף 61974קובץ מצורף 61977קובץ מצורף 61975
להלן קישור לארבעה סרטונים המציגים את האוסף שלי של דגמי מכוניות פיאט מיניאטוריים
הפעילו רמקולים ותהנו גם מהמוזיקה:
www.youtube.com/watch?v=Cru6JTsQiso
www.youtube.com/watch?v=jRKuWJuNwBs
www.youtube.com/watch?v=sg4HE8FALhk
www.youtube.com/watch?v=5P0bb1DBqT4
בברכה - רפי לין
תודה דרור,
אהבתי את המודל :