לפי מה שראתי נשארו
חולצות סופה XL רק באדום נכון?
ולמה במפגש לא היו חולצות מנדפות זיעה במידות XL?
Printable View
לפי מה שראתי נשארו
חולצות סופה XL רק באדום נכון?
ולמה במפגש לא היו חולצות מנדפות זיעה במידות XL?
חליק אסף, הצ׳ירוקי הוא אחד היפים שיצאו... והוא גם ג׳יפ להבדיל מסופה ;)
צריך להדפיס גם חולצות עם תמונה של היילקס. צריך ״לתת כבוד לגמל״
מי יודע, עד למפגש 20 שנה לג'יפולוג אולי יהיו גם חולצות של גלדיאטור, ווגוניר, היילקס, ג'ימני, ויטארה, דיפנדר, דיסקו, פאג'רו, פראדו....;)
לנוכח המנצח בתחרות ראוי ללכת קדימה ולהדפיס חולצה של רנגלר.
אגב,
הילדים לא מסכימים להוריד את החולצות שקניתי להם!
hogi- אם ככה חבל שקנית להם רק בצבע אחד, יחשבו לילדים אין מה ללבוש (אם נשארו צבעים נוספים במידות של הילדים אני מציע לך לקנות, לא בשביל משהו, רק שלא ידברו אנשים... :rolleyes: )
בועז- אנחנו אמרנו שלא יהיה היילקס? (לזכותנו יאמר שגם לא אמרנו שכן יהיה)
במפגש, או לפחות בתחילתו, היו כל המידות...
סביון
אני מבין ש-jeep זה קלאסי וחובה...
אבל דיפנדר זה לא קלאסי ?! חייבים חולצה עם דיפנדר.
לא היתה פעם תחרות עיצוב חולצה ?
ואם לא - אולי כדאי שתהיה ?
הזוכה יקבל חולצה...
Sent from my iPhone using Tapatalk
CJ כבר היה.
מזמן.
חולצות ג'יפולוג לדורותיהן:
מפגש 2008: וויליס CJ2
מפגש 2009: CJ קצר כלשהו (5 או 7, כרצונך. מלפנים הם נראים אותו דבר)
מפגש 2010: צ'רוקי XJ
מפגש 2011: רנגלר JK
מפגש 2012: סופה + סמוראי
אנחנו מודים - היו מחשבות על דיפנדר 110. כבר יצאה סקיצה. אבל על סף ההדפסה עף לו ראש מנוע, נשברו הציריות ונזל כל השמן (למרות שבציור זה בכלל פומה)
אז הוא לא הספיק כי הוא נתקע כל החג אצל הגורו. לא נורא, יחכה עוד שנה.
חוץ מזה שיש עוד Jeepים שמחכים - גרנדים לדורותיהם, TJ, וויליסים, גלדיאטורים, ווגונירים, ליברטי.... מה אתם אומרים? תהיה חולצה לקומפאס?..........:rolleyes:
ולא לשכוח את החולצה הראשונה, השחורה, התרגיל בעיצוב של גלי - עם הצללית של גלגל מתיז בוץ. יום אחד זה יהיה שווה מליונים באיביי.
אסף.
קניתי היום 3 + כסוי גלגל.
לצערי את המפגש פספסתי בגלל המילואים...שמחתי לראות שנשאר חולצות סמוראי.
זה אפילו יותר חמור ממה שאתה חושב כי בגיל 5.5 ו-8.5 הם כל הזמן מתלכלכים במה שקוראים אצלנו 'ליכלוכים כמו של אבא' - אבק מאסיבי, בוץ, גריז מהכלים.
כשאני הגעתי למפגש נשאר רק צבע אחד ואפור. לא היה שום דבר אחר במידה שלהם, גם את זה הפכו את הדוכן כדי למצוא לי ורבתי כמעט עם מישהי שגם רצתה.
לי עצמי בכלל לא נשאר ואני ממשיך ללכת עם חולצה משנה שעברה... לא רצוף...
איזה מזל שיש לי חולצות הרלי להחלפה...זה התלבושת אחידה שלי. עם חולצת ג'יפולוג אני הולך רק בשבתות...
מה מעניין אותי מה היה בשנים עברו? לא הייתי בכל המפגשים ואני כן רוצה JK וגם CJ ואם תעשו וויליס ואגון - זה יהיה מנצח!
אני אסתכן ואומר שגם הלוגו של ג׳יפולוג וגם האיורים של דרור מאוד יפים בעיניי.
אם היה עוד מגוון אני מניח שלא הייתי מהסס לרכוש עוד פריטים - חורף וקיץ.
זה בעבודה. לא יודע לגבי חולצה עם דבר כזה אבל יצאו לכם העיניים. מבטיח.
הי לכולם,
רציתי להגיד, בלי רגע של ציניות, שזה מחמם את הלב לראות כי יש פה כל כך הרבה אנשים אשר קשורים לאתר ולקהילה ומוכנים (ואף שמחים) לרכוש מרצ'נדייז של ג'יפולוג ולא רק זה אלא מבקשים להגדיל את המבחר.
זה לא טרוויאלי לרכוש מרצ'נדייז של אתר אינטרנט וכל רכישה של מי מכם גורמת לנו להבין כי אתם אוהבים ומעריכים את ג'יפולוג.
אז לכל מי שקנה ולכל מי שתיכף ירוץ לקנות (הרי לא תרצה להיות היוצא דופן היחיד בטיול - http://www.eventi.co.il/Events/event.aspx?eID=803456748 )
אני רוצה לומר תודה.
אנו מצידנו מתחייבים להמשיך ולנסות הכי טוב שאנחנו יכולים.
סביון