בואו לא נשכח שגם מוניטין האמינות של חברת האם, רנו, איך לומר בעדינות - לא מהמשובחים.
יש להם דגמים ששמעתי שנמצאים יותר במוסך מאשר על הכביש...
Printable View
בואו לא נשכח שגם מוניטין האמינות של חברת האם, רנו, איך לומר בעדינות - לא מהמשובחים.
יש להם דגמים ששמעתי שנמצאים יותר במוסך מאשר על הכביש...
הרנו הישנות שאני מכיר, נוסעות ונוסעות ללא הפסקה. אפס תקלות.
הדגמים היותר מודרניים, אפעס.... ברגע שהם התחילו לשחק בגירים אוטומטים ובכל מיני שכלולים וקשקושים מיותרים...
"אמינות" זה מוסג מאד סובייקטיבי, אמין בהשוואה למה?
בשנות 70 יבאו רנו לצפון אמריקה, כמו שאתה יכול לנחש...זה לא החזיק הרבה זמן, מהר מאד הם פיתחו תדמית וחזרו הביתה בדיוק כמו שאר האנגלו-פרנקו-איטלקיות (מדובר על רכבים נורמליים, לא מותגי "על")
ראה מה קורה פה היום, הביאו את הפיאט 500, חמוד לאללה, מחיר לא רע, מי קונה אותם? אין לי מושג, אישית ראיתי רק אחד ..ב12 החודשים האחרונים.
לעומת זאת הכביש מלא במיני,חפושיות ושאר עגלות, מישהו רוצה להתווכח שהתדמית של פיאט כרכב לא אמין לא משחקת פה?
סביון ....מרעננים את הבוידם ?, השירשור עם עובש של 3 שנים 😜 .
אני חושב שדווקא בגלל הפשטות היחסית הרכב יהיה אמין יותר מכל דגמי רנו המשוכללים עם ערימות של מערכות אלקטרוניות שתוקעות את עצמן. יחד עם זאת תזכרו את המותגים סיאט וסקודה . סיאט היה חיקוי עלוב של פיאט (עם רישיון פיאט) סקודה היה רכב די עלוב גם כן. היום סקודה נותנת בראש גם לפולקוואגן עצמה וסיאט לא מפגרת אחריה . העולם מתקדם ואני מאמין שדצ'יה זה סיפור דומה.