נכתב במקור על ידי
נמרוד
ג'ו, נמרי לא מחזיק סאאב אחת. הוא אספן סאאב, מקים ויו"ר וכל תפקיד אחר שתרצה במועדון סאאב בישראל.. בקיצור, חולה סאאב ידוע ;)
----------------
לעניין -ג'ו רק הוסיף נקודת מבט נכונה נוספת שבכלל לא נלקחת בחשבון בתכנית.
התוכנית היא בעיני, מעונתה הראשונה, מהדברים המגעילים והנוראים ביותר שנראו בטלוויזיה. המצאה ישראלית מחרידה. עכשיו מי שקורא את הפוסטים שלי יודע שאני לא משתמש במילים כאלו כמעט בכלל, אבל לחיים הכט, זה מגיע.
כי זו תוכנית הריאליטי הגרועה ביותר. המסכנים שנכנסים אליה לא ביקשו להיכנס, הם לא נרשמו כדי להשפיל את עצמם ולא חתמו על שום הסכם "15 שניות של תהילה" - פשוט נפלו עליהם. אלו אנשים קטנים, קשי יום, טכנאי מכונת כביסה ושיפוצניקים שמרוויחים שקל לשקל בשביל לקנות קופסאת סיגריות (כי משכורת הבסיס שלהם נבלעת כולה במשכנתא ובהוצאות המשפחה) ומפילים אותם. לא משאירים להם שום סיכוי ברוב המקרים, כי שולחים להם שחקנים ושחקניות מיומנים, עם תקלות מבוימות, פונים לייצרים הבסיסיים ביותר שקיימים בכל אחד ומנצלים אותם.
וככה, בלי לבקש את רשותם, דווקא אלו שמספקים את ה"שואו" הכי טוב לתוכנית, את שיא הרייטינג, שהם באופן טבעי גם אלו קשי היום יותר, כי הם לא חכמים ולא מוכשרים, מקבלים בניגוד לכל תוכנית ריאליטי אחרת, עונש, לעיתים קטלני - הורסים להם את הפרנסה. פשוט מחרבים אותה.
אני, כשראיתי כמה פרקים בעונות הקודמות, זו תוכנית טלוויזיה היחידה אי פעם שגרמה לי צמרמורת וחוסר יכולת לראות אותה.
נדפקתי בחיים שלי - לפחות פעם אחת גם על ידי מוסכניק בכמה מאות שקלים (אלטרנטור צבוע בשחור...). אבל בהרבה יותר כסף ותחכום על ידי - אורנג', הוט, חברת הביטוח מנורה ואתם מתארים לעצמכם מי עוד.
הייתי שמח אם היה הכט בוחר בעיסוק האפור של התעסקות עם הגופים הגדולים - אבל זה עבודה שחורה ורגילה שיש הרבה תוכניות רדיו שכבר עושות אותה לא רע, זה לא בשבילו. הוא פה בשביל להשפיל ולהרוס את האנשים שנמצאים בתחתית הפירמידה של החברה הישראלית.