תגובה: בעל מקצוע אמין לטיפול בסופה אזור רחובות
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ערן טרופר...+six
כולכם צדיקי אודי ואני ממש אדם רע .... רק כדי שתירגעו לכל הוותיקים פה היוצאים אלי בהאשמות להכפשה זה הניסיון שלי עם הבחור אלה עובדות לא המצאתי כלום תחייו עם זה או לא זאת בעיה שלכם אני בעצמי בעל עסק ישר שלא מתנער מאחריות גם עליי יש שייגנו המון וגם לא מרוצים בכל זאת העובדות הובאו בפני מי שהיה צריך שזה אודי את כל מסע ההכפשה דרשתם אתם ורק אתם בניסיון לגונן על מישהו שאף אחד לא תוקף .
ושוב אודי הוא מכונאי מצויין ואחלה גבר
פירקתי עצבים ואתם יצאתם למסע צלב
חס וחלילה, אין ולא הייתה שום כוונה [מצידי בכל אופן] להטיל דופי בדבריך וגם ציינתי זאת בהודעה הקודמת שלי. מרוח הדברים בתגובה שלך - נראה לי שאתה כועס . אז לא.לא, ....לא זו הייתה הכוונה, יצאתי להגן על אודי מזרחי בלי שום קשר למקרה שלך.
התחלת השרשור הייתה פריקה של תסכול לאחר עיקוב של כמעט שבועיים לאחר מכן הגעתי לאודי והבאתי בפניו את הדברים טעיתי בסדר לא הייתי צריך להשמיץ לפני שדיברתי איתו אבל אחרי שבוע וחצי של אני יחזור אלייך ושום חזרה לא באה יריתי קצת באויר לפרוק זה הכל תירגעו
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ערן טרופר...+six
התחלת השרשור הייתה פריקה של תסכול לאחר עיקוב של כמעט שבועיים לאחר מכן הגעתי לאודי והבאתי בפניו את הדברים טעיתי בסדר לא הייתי צריך להשמיץ לפני שדיברתי איתו אבל אחרי שבוע וחצי של אני יחזור אלייך ושום חזרה לא באה יריתי קצת באויר לפרוק זה הכל תירגעו
אכן יש בעיה עם הלו"ז של אודי. לא מתוך רוע או אדישות. הבנאדם עסוק מעל ומעבר, אין לו זמן להשתין, לפעמים לענות לטלפון או להחזיר תשובה, לדבר לא על ענייני עבודה. כל זה מתגמד בסה"כ החיובי מאוד.
ערן
אני חושב שאם יש מקום לפריקת תסכול זה המקום
אני אישית לקוח חדש אצל אודי ומניסיוני(אני כבר אחרי 60)הוא זן נדיר ממש כך
הלוואי ואני הייתי פורק כמוך את התסכול שהיה לי מהמוסך האחרון שטופלו בו 3 מכוניות שלי
אך מאחר ומצאתי בית חדש (אצל אודי)לטפל בו ברכבים שבמשפחתי החלטתי לנצור אש
יישר כח
ומחרתיים בליל הירח בשטח אשתה כוסית קטנה של וויסקי לחייך
(אינני ציני בדברים שכתבתי-אני רציני)
תודה ערן
יוסי
ערן,
אני חושב שמובן לכולם שדבריך נכתבו מתוך תסכול מזה שבשורה התחתונה הרכב שלך לא נוסע אחרי שהיה לא מעט זמן במוסך.
רק מנסים לומר לך שייתכן והבעיה לא בגלל הטיפול, אלא צירוף מקרים.
ובכל זאת, ראוי לקבל יחס קצת יותר מהיר וזמינות יותר טובה מבעל מקצוע.
אני כמובן לא יודע את הפרטים, ולא יודע מה גרם למה, וכן, יכול להיות שיש בעיה זו או אחרת כתוצאה מהטיפול. יכול להיות.
אני גם לא מכיר את אודי מזרחי, אבל שמעתי עליו הרבה דברים טובים מאנשים שאני מעריך את דעתם. זה לא אומר שהוא לא טועה.
עצתי לך - גש למוסך, רגוע, לא באמצע היום ובשיא הבלאגן, ודברו בגובה העיניים. לפעמים תקשורת ישירה בין שני אנשים פותרת הרבה מאוד.
מעבר לכך, אני חושב שהדיון הזה כבר מיצה את עצמו והוא יינעל. אם אודי או ערן ירצו לעדכן - שלחו לי בבקשה ה"פ ואני מבטיח לעדכן בדיון הזה.
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ערן טרופר...+six
נכנסתי לאודי מזרחי החלפתי חצי אוטו שמנים בסרנים בלמים הכל האוטו יצא עם בעיה חדשה בעיה בקונקטור של הmsd סידר קומבינה ושיחרר אותי נתקעתי אחרי שבועיים נגעתי פירקתי לא הצלחתי להניע גררתי למוסך לפני הכניסה למוסך לא הייתה שום בעיה חוץ ממיכל דלק עקום ושעון דלק מזייף ומאז רק בעיות עכשיו מהmsd הוא מכניס לי חיישן גל ארכובה האוטו במוסך כבר שתי שבתות
בקיצור חוסר אחריות הרכב רכב יחיד אצלי מחפש מישהו שיכול לתת שירות מקצועי ואמין ולא אודי מזרחי תודה
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=68029
ובא לציון גואל.
אסף.