אצלנו האמנה דלת ליד דלת ומקפיא תחתון עשה הרבה צרות.. איך שנגמרה האחריות אגב.
Printable View
אצלנו האמנה דלת ליד דלת ומקפיא תחתון עשה הרבה צרות.. איך שנגמרה האחריות אגב.
מחדש את השרשור…
אחרי קצת פחות מ 10 שנים עם מקרר LG (3 דלתות, מקפיא תחתון) המקפיא הפסיק להקפיא. הלבשת ברז על הצנרת ומילוי גז (המדחס תקין) לא עזרה (חזר לסורו תוך פחות מחודשיים, כנראה שיש דליפה בקו).
כנראה שאין ברירה, אלא להחליף…
מחיפושים ושוטטות במרשתת, ראיתי שיש המלצה גורפת על שארפ.
מה דעתכם? ואם באמת שארפ, איזה דגם מומלץ / למה לשים לב?
האם שווה להשקיע במקררים באיכות גבוהה יותר (sub zero וכו׳)?
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני יכול להמליץ לך לא להתקרב לסמסונג, שעלה לא מעט ומאכזב, עד כדי כך שיש קבוצת פייסבוק שלמה שמחכה לתוצאת תביעה יצוגית, כאשר יש מקרר אחד בבית שמקרטע ודורש הפשרות פעם בכמה חודשים בבית זו כלבת, לתזמן השבתה שנתית של מפעל ייצור יותר קל …
מה כן לקנות זו שאלה מצויינת.
אישית הייתי קונה שני מקררים רגילים קטנים צרים ולא יקרים , מרכיב אותם צמוד באופן סימטרי שיראו כמו מקרר sbs ותהיה יתירות, אבל המנהלת שלי לא מסכימה…והנישא במטבח גבולית.
Asaf-a
אסף.א
שארפ כנראה המלצה טובה.
יש תלונות די קשות בפייס על ברימאג ( LG) ועל סמסונג.
אני כבר כמעט עשור עם LG 3 דלתות ( צרפתי) שבנתיים עובד. רק הווי פלסטיק לסגירת הדלתות העליונות נשברו. חיים בלי זה. ממתין שימות אבל עד כה מפגין עמידות טובה.
קראתי זוועות על החדשים.
אסף ובועז, תודה.
שמעתי סיפורי זוועה על סמסונג ואין לי כוונה לנסות.
למישהו יש ניסיון עם בוש (כדוגמא kgn36)?
יש לי שארפ
קלאסי 4 דלתות.
בן 9 בערך
וואלה עובד אחלה לא מרעיש לא מתקלקל.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
שארפ 4 דלתות בין שנה וחצי.
מדי פעם שומעים אותו בצורה מאוד מעצבנת (סוג של צקצוק) בווליום שמגיע לסלון.
זה עובר אחרי 20 דקות אבל מרגיז.
טכנאי הגיע לבדוק וכמובן שלא מצא כלום.
שארפ דלת אחת 560 ליטר פשוט
עובד 16 שנים, פרט לפעם אחת הוחלף גוף קרור
מצד שני … דגם בן 16 לא אינדיקציה למהי האיכות עכשיו
הד
אני עם בקו(שני) ושירות של ברימאג.
המוצר הכי גרוע שרכשתי אי פעם.
הראשון הרעיש המון ובסוף הלך מדחס, הוחלפו 4!!! מדחסים עם אין סוף ביקורי טכנאים וטכנאים "בכירים".
בסוף בתמימותי הסכמתי להחליף למקרר חדש מהדגם הבא, זה עלה לי עוד 1000 ש"ח והאחריות קוצרה מ9 שנים לשנה.
כמובן שגם המקרר הזה הרעיש אפילו יותר, התברר שיש ריקול על מאוורר כלשהו והוא הוחלף. רעשים נוספים הופיעו.
כעבור שנתיים הרעש המקורי מהמאוורר חזר באקסטרים.
בקיצור אני מקווה שהוא ימות בקרוב.
אני לא רוכש שוב מוצרים של ברימאג.
לא מעוניין לפרט את כל התלאות שעברתי איתם, אבל לי זה ברור - אני מתרחק מהם.
יכול להיות שמוצרים אחרים שלהם כמו LG הם טובים אבל לא מתחשק לי לנסות.
לא ממליץ על מקרר של LG !
מדפי הפלסטיק נשברו בשימוש סביר
כפתורי ההפעלה של בר המים הקרים וקוביות הקרח התפרקו ללא אפשרות תיקון
כשל תכנוני במנגנון ההפשרה והניקוז של הסוללה במקפיא גורם להצטברות קרח. בסוף נמצא hack שפותר את הבעייה אבל זה ממש לא לעניין במקרר של 10,000₪.
יאיר
ניר, לי יש שני מקררים צרים של בוש שמחוברים יחד ובנויים לעבוד סייד ביי סייד, עובדים כ 3 שנים ללא בעיות מיוחדות, אישית חושב שזה מוצר מדבקה ולא בוש באמת מייצר אותו, החליף אמנה שעבד כ 10 שנים ללא דופי.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
המקררים מגיעים עם קיט חיבור ביניהם, ועם היפוך צירי הדלתות, כל אחד מחובר לחשמל בנפרד ועובד עצמאי, יותר רחב ממקרר סטנדרטי עם דלתות כפולות, וגם יקר משמעותיתhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...6903510c12.jpg
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
גם עומדים לפני החלפה. כרגע יש אמנה, אבל לדעתי לא מייבאים אותם יותר. ביררנו ביחס ל`SAMSUNG ונאמר לנו (וזה גם מופיע בדיוחים ע המשפט) שהמקררים הבעייתיים הם מיבוא מקביל. לבן שני יש צמד של שארפ עם קיט חיבור והם מאוד מרוצים. בקיצור, איזה מקרר שתי דלתות, מקפיא תחתון עם אפשרות להפוך חלק ממנו למקרר, מומלץ?
לנו יש מקרר LG, נקנה מתצוגה באוגוסט 17 ואנחנו מרוצים מאוד. אין בעיות, עושה קוביות קרח, הכל טוב
זה הדגם
https://www.machsaney-hasharon.co.il...7%9D-grb264maj
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
אני עם lg הכי פשוט שיש. לא קוביות קרח, ולא מים ולא כל השיט הזה שמתקלקל (אצל כל המותגים. פשוט ככל שהמותג יוקרתי יותר, התיקון יקר יותר). גם האופציות לשלוט על טמפרטורה זה יותר מדי טכנולוגיה בשבילי, אבל זה בנתיים מפגין אמינות. כבר כמה שנים טובות.
הבעיות מים בסמסונגים בכלל לא קשורות לקיוסק ומתקן הקוביות קרח אלא לקפיאת צינור ניקוז העיבוי.
Asaf-a
אסף.א
זה בדיוק ה hack שדיברתי עליו.
סוללים חוט נחושת ללא בידוד מגוף החימום ליד הסוללה לתוך צינור הניקוז.
החוט מתחמם ומונע קפיאה של המים בצינור.
יש סרטונים ביוטיוב שמראים מה לעשות.
אצלי ב LG זה פתר את הבעייה.
יאיר