אני יודע. זה היה הרמז :twisted:ציטוט:
נכתב במקור על ידי asafk
ברגע שאתה הגעת עם ידית כוח איכותית, אז זה נפתח.
אבל חכה שתראה את הסט החדש של ה Signet.
Printable View
אני יודע. זה היה הרמז :twisted:ציטוט:
נכתב במקור על ידי asafk
ברגע שאתה הגעת עם ידית כוח איכותית, אז זה נפתח.
אבל חכה שתראה את הסט החדש של ה Signet.
1. הידית הסינית עם הבוקסה הדו צדדית , הלכה ראשונה לפני שנה .... ומה שהרג אותה היה בוץ יבש ... לא שווה אתה 50 שקל שלקחו לי עליה.
2. אלון ... עם הידית הגדולה לא צריך לקפוץ/פטיש/תפילות/קוקה קולה
3. גריז על הגוזונים ניראה לי תמיד כמו משאלת מוות ... לא אוהב.
4. בנתיים זה עובד .. מה משנה הדרייב ? כל הבוקסות הגדולות שלי מתאימות לזה ....
5. אני סוגר עם ידית כוח רגילה קצרה בכוח הזרוע בלבד. ופותח עם הארוכה. עוד לא הייתי זקוק להארכה.
אוקיי... קראתי שוב - הפעם באמת הבנתי :oops:
אסף,ציטוט:
נכתב במקור על ידי asafk
הסבר :roll:
גריז לא גורם לבורג להיפתח. אתה יודע טוב כמוני שזוית המעלה של הכריכות היא הקובעת את נעילת ההברגה.
מאידך גריז ימנע קורוזיה אלקטרו כימית בין מתכות, מניעת השיתוך תחסוך את החיכוך המוגבר בין האום/גוזון לבין הג'נט.
קיד.
ממתי עומר קונה ב 15 ש"ח סט???
מה התעשר הילד?
לא הגריז יגרום לבורג להיפתח, אלא מומנט ההידוק הקטן מדי בשביל בורג רטוב.
אני אסביר בפירוט-
יש לכל בורג מומנט הידוק נכון. נכון= המומנט שייגרום ללולב להימתח בתחילת התחום האלסטי שלו, כך שיש כוח שנוצר בחיכוך בין ההברגות, ומונע מהאום להיפתח. הכוח הזה (העמסה ראשונית, אם תרצו) הוא כזה שאם פועלים כוחות נוספים על הבורג, לכיוון המתיחה, הוא עדיין יהיה בתחום האלסטי, וגם אם האלמנטים אותם מחברים נצמדים אחד לשני, עדיין אנחנו נמצאים בתחום האלסטי. המשמעות זל זה- תמיד ההברגה תהיה תחת עומס, ולכן לא תיפתח.
נגיד לבורג מסויים מומנט ההידוק עבור בורג יבש הוא 10 (לא משנות היחידות, זה הסבר כללי). אם יש על הבורג גריז, מומנט ההידוק הכון, שימקם את האום באותו המקום יחסית לבורג כמו שהיה כשהוא היה יבש- יהיה 8. למה? כי אני צריך להשקיע פחות כוח בסגירה של הבורג- זה מה שחומר סיכה (גריז) עושה.
אם סגרתי הברגה רטובה במומנט של הברגה יבשה, הרי הידקתי יותר מיד- מתחתי את הלולב יותר ממה שהוא צריך להיות מתוח, והוא קרוב יותר לתחום הפלסטי שלו. יותר מזה- כשההברגה תתייבש- אני אצטרך מומנט הרבה יותר גדול בכדי לפתוח את ההברגה, כי הבורג מאוד מתוח (ההעמסה הראשונית של הבורג לא משתנה כשהגריז התייבש, אבל בורג מהודק מדי בלי גריז- קשה לפתוח).
ועכשיו אני חוזר למה שכתבתי קודם- אם צריך לסגור אומי גלגל במומנט מסויים כשהם יבשים, ושמת עליהם גריז, אתה פוחד שלא תצליח לפתוח אותם, ותהדק במומנט קטן יותר. כיוון שבד"כ אין לך את המומנט לאומי הגלגל כשההברגה רטובה, אתה תהדק פחות ממה שצריך להברגה יבשה, וזה נכון- אבל יכול מאוד להיות שתהדק מעט מדי. אם מהדקים מעט מדי- האומים נפתחים. אם חיפשת בטבלת מומנטי הידוק כללית, ומצאת את מומנט ההידוק להברגה רטובה- מצויין. שים גריז, והדק למומנט הזה- הבורג יהיה מתוח בדיוק כמה שצריך (וממילא זה לא דבר שמשתנה כשהגריז מתייבש, אז גם לא תצטרך להתאמץ מדי בפתיחה)
אני מקווה שזה מובן.
אסף.
אסף,
ראשית אני לא מקבל את המונח גריז שהתייבש. אם שמת גריז, אז הוא ישאר בין המשטחים. שום כוח שבעולם לא ישטוף גריז בין אום לבורג.
שנית, מומנט ההידוק לא בא להתגבר על החיכוך גין האום לג'נט. את מומנט ההידוק, לפי פסיעת המעלה, אתה מתרגם לכוח טהור לכיוון מתיחת הלולב!
זהה המיקרה של הידוק ברגי ראש מנוע. אותנו מענין כוח המתיחה, ולא החיכוך הפנימי של ההברגות, הדיסקו וכו',
קיד.
...וזה בדיוק מה שכתבתי..ציטוט:
נכתב במקור על ידי קיד
לגבי גריז שהתייבש... נגיד שלא נגעת בגלגל שנתיים, אבל נסעת עם הג'יפ. אתה עדיין חושב שיש שם גריז? לדעתי- ממש לא. הוא כבר מזמן התפרק.ציטוט:
ש לכל בורג מומנט הידוק נכון. נכון= המומנט שייגרום ללולב להימתח בתחילת התחום האלסטי שלו
אסף.