תגובה: צרכנות: סקירת מוצר חדש - ציליה TENTAGON
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yscheiner
ש01
קדימה,
איפה? כמה? איך?
לייקרס ומוטות אלומיניום :-) אשמח ללמוד.
חיפוש אצל פרופסור גוגל העלה את מילגה ויצרן נוסף (ומעט זול יותר) בב"ש.
מוטות האלומיניום - קח צינור אלומיניום 1/2 צול עובי דופן גבוה באורך מטר ומוט מלא שנכנס פנימה. המוט המלא באורך 20 ס"מ, 10 בתוך הצינור ומחוזק בבורג.
עכשיו צינור אלומיניום נוסף אף הוא באורך מור, הלבש על הראשון והרי לך מוט באורך 2 מטר.
יתדות - חתיכות ברזל בניין באורך 50 ס"מ מכופף בקצה.
בהצלחה.
1 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tallevi
לדעתי מוצר מעולה שעונה על הצרכים הקיימים של מטיילים מכל הסוגים.
קולע פחות לג'יפאים טכניים תפרנים וחסכנים...
טל.
קודם כל נפרגן , אכן נראה טוב מאוד ,
שנית כנראה שרק אלה שאין להם ידיים טובות או אלה בעלי הממון ירכשו את המוצר .
גם אני התאמתי לעצמי את הציליה שלי לפי דרישותי :
רשת צל שתי שכבות 6*3 מטר ב 300 ש"ח .
וכל היתר אילתורים משלל חומרים / ברזלים וכו' ממוחזרים שיש לי בחצר בכמות שמספיקה לבנות
ג'יפ בבניה עצמית .
הציליה מתלבשת על הגגון ובמצב סגור - אורכה מטר וחצי והיא נפתחת ל 3*6 מטר
עם מוטות אלומיניום , יתדות עם אוזניים מרותכות וחבלים ...
אברהמי,
אתה כושל בהבנת הנקרא,ועם או בלי להתכוון מייחס לי אינטרסים זרים וזה לא הגון.
אין לי קשר למוצר,יצורו אפיינו או התמחור שלו,בדיוק כמו שכתבתי אבנר הוא אחי למשפחה המאמצת בקבוץ ותו לא,אני תימני שחור והוא פולני צהוב,נוסף על כך לא ראיתי או נפגשתי עימו זה כבר יותר משנתיים,הוא לא נועץ בי לגבי המוצר ולא סיפר לי על יצורו ,את המוצר יצא לי להכיר לראשונה לפני חודשיים דרך הפייסבוק,אין לי כאן כל אינטרס והביקורת שלי על התגובות באה אך ורק מתוך ההיכרות המאד עמוקה שלי עם מוצרים ישראלים לתחום השטח ועל חוסר המתאם המשווע בין קבלתם בחו"ל לעומת דחייתם בארץ,אולי פעם יהיה לי חשק לכתוב על הנושא כולל יעוץ לכל יצרן ישראלי בתחום שמעוניין למכור את תוצרתו באירופה.
הפידבק על המחיר ייתכן והוא נכון וייתכן ולא אין לי כל מושג מהן העלויות האמיתיות והן גם לא מענייני,יש מוצר יש מחיר,רוצה תקנה לא רוצה אל תקנה,כל השאר הינו ביקורת שבעיניי אינה במקומה בשלב זה,אף אחד ממכם לא ראה את המוצר במו עינייו,אף אחד לא באמת בחן אותו, אף אחד לא יכול להעריך מכתבה אם הוא שווה את המחיר או לא.אני מוכן להתערב שלרוב הכותבים יש צלייה בגודל אחר עם כמות יתדות ומוטות שונה ובאיכות שונה,לאחד יש תיק ולאחד אין,אז איך אפשר לבוא ולקטול מוצר כיקר מידי ולרמוז על תמחור שבמקרה הטוב שגוי ובמקרה הרע רמאות? ולא יעזור כלום זה בדיוק מה שמשתמע מחלק מהביקורות גם אם רק "בין השורות",בדיוק כמו לקטול רכב כמו ריינג רובר ולכתוב "חרא רכב לא שווה את הכסף שלו התמחור שלו מופרע והלאדה שלי עושה אותה דבר ובזול יותר"
דרור הראל
אני חושב שמדובר בפידבק חשוב על המחיר והיה נכון אם הייתם מקבלים אותו כביקורת בונה.
לא בטוח שהיית שמח יותר אם הפוסט היה שוקע כי כולם היו מנומסים ולא אומרים לכם שהוא יקר.
מצד שני מדובר על מוצר שעשוי לעניין רבים לו היה מתומחר במחיר שונה.
אתם יכולים להעלב או מצד שני לקחת את המסר ולהפיק ממנו יתרון.
תלוי בכם והלוואי באמת שתצליחו.
בועז[/QUOTE]
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ronen7k
גם אני התאמתי לעצמי את הציליה שלי לפי דרישותי :
רשת צל שתי שכבות 6*3 מטר ב 300 ש"ח .
וכל היתר אילתורים משלל חומרים / ברזלים וכו' ממוחזרים שיש לי בחצר בכמות שמספיקה לבנות
ג'יפ בבניה עצמית .
הציליה מתלבשת על הגגון ובמצב סגור - אורכה מטר וחצי והיא נפתחת ל 3*6 מטר
עם מוטות אלומיניום , יתדות עם אוזניים מרותכות וחבלים ...
זה רק אני או שאין טיפת צל מתחת לצילייה הזו?
הצלייה נראת סביר.
אבל לגבי המחיר אני יכול להגיד בפה מלא... פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ורק כעיקרון, לא ההיתי קונה דבר כזה במחיר כזה.
פשוט חוצפה.
אבל זה רק אניץ.. וחצי רומני :)
דרור הראל
אני קורא את השירשור הזה והתגובות שלך קצת מוגזמות
אף אחד כאן לא כתב "בין השורות" שום דבר, נתנו ביקורת על המחיר
אף אחד לא ביקר את איכות המוצר אלא את העלות מול תועלת (למרות שברזל בנין ומקלות מטאטא לא נשמע טוב)
אתה יכול להמשיך ולהתרעם (גם מתוך הארון) אבל לדעתי אתה עושה יותר ויותר שחור לאחיך הצהוב.
ואם להשתמש במילים שלך: אתה יכול לקבל את זה ואתה יכול גם לא... (טוב בערך.. :rolleyes:)
אופס... יצאתי הומו... :p
בתור מישהו שחי ומתפרנס מיצירה ויזמות כבר הרבה שנים... רוח היזמות הישראלית זה לא משהו שאפשר לדכא, ואחת הסיבות לביקורת, הלעיתים מוגזמת, שיצרנים ישראלים מקבלים מהצרכן הישראלי, היא בדיוק הרוח הזאת - כי כל אחד מאיתנו יודע בטוח, משוכנע, עמוק בפנים, שהוא יכול לעשות את זה לא פחות טוב, ובטח יותר בזול. גם מהסיני - אבל הסיני לא מקשיב לביקורת שלנו ואנחנו לא מכירים אותו מהקיבוץ, אז למה לבזבז עליו עצות טובות? זה בתיאוריה. במעשה - מי שעושה, עושה, לפעמים מצליח ולרוב טועה. אני מוריד את הכובע בפני כל מי שמעז.
אבנר - המחיר, המחיר, לא ריאלי. השוק לא ישלם מחיר כזה, ולא קרוב אליו, עבור המוצר כמו שהוא מוצג כאן. מחיר השוק לא נגזר מעלויות היצור, כמו שכולם כאן מנסים לחשב, אלא ממה שהשוק יהיה מוכן לשלם, וזה נגזר מהאלטרנטיבות. ובחרת להכנס לתחום שיש בו ים של אלטרנטיבות - החל בצל טבעי (האלטנטיבה החביבה עלי) דרך ואריאציות על מערכות רשת צל בהרכבה עצמית שבכל מצב עולות הרבה פחות, וכלה בגזיבו של ממש שהיום יש לקנות בארץ במבחר של גדלים, איכויות ומחירים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
זה רק אני או שאין טיפת צל מתחת לצילייה הזו?
בשעת בוקר מאוד מוקדמת .... אין צל מתחת לשום ציליה !!!
רק מהצד .
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
תנמיך את הצלע שפונה לשמש ותקבל צל גם בשעות הקשות.
ישנה אפשרות כזו אצלי .
למה בכונה שעות קשות ?
ב- 5 בבוקר אין צורך כ"כ בצל ... עדיין נעים ...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
תנמיך את הצלע שפונה לשמש ותקבל צל גם בשעות הקשות.
צולם בשעות הבוקר.. (:
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=68374
תגובה: Article: צרכנות: סקירת מוצר חדש - ציליה TENTAGON
אני מאמין שהמוצר ברמה גבוהה ,אבל הג'יפאים אינו קהל היעד שירכוש מוצר כזה . במקרה הצורך ( נדיר יחסית ) לי יש רשת 90% צל גודל 12 על 12 . מותח אותה בין גגונים של 4 ג'יפים , מעמיד עמוד טלסקופי ( של אביזרי גינון ) באמצע ומכניס 50 איש תחתיה.כל הסיפור כמה מאות שקלים בודדות. לרוב ג'יפאי ימצא לו בשטח איזה עץ שיטה איכותי או מצוק המצל ולא יתחיל בפרוייטים של הקמת ציליות .
קהל היעד יכול להיות חברות הפקה או חברות פרסום שצריכות להיות שעות ארוכות בשמש ללא אפשרות בחירת מקום ,למנהל ההקמה יש תקציב והוא לא יתחיל להתעסק בקניית כל רכיב בנפרד.