תגובה: עזרה בנעילה אחורית כי אני כבר נשברתי!
זו פשוט דוגמא קלאסית לזה שלפעמים אין כסף לקנות בזול.
ליאו - עזוב את הקומבינות. או שתסתדר עם אוטו בלי נעילה, או שתעשה מה שדרור הציע לך
בדרך שאתה הולך בה - רק יעלה לך יותר כסף ותסכול, וכל שבת תשכב מתחת לאוטו במקום לטייל איתו(שזה בסדר, רק אל תבכיין על זה)
ליאו שום שתילה, עם ריתוף או בלעדיו לא תחזיק במומנטים האלו. אתה יכול לייצר בעצם חצי מהנעילה מחדש עפ"י הדוגמא שלך עם כניסה של 26 שיניים, הייתי עושה את זה רק ב-CNC כי זה צריך להיות מאוד מדוייק ולייצר את זה בעיבוד שבבי קונבנציונלי (חריטה + כירסום) יצא פחות מדוייק וסביר להניח שיעלה גם יותר כסף.
אם מצאת מישהו שמוכר לייצר לך את החלקים אני לא אתפלא אם תגיע לחשבון של 3000 ש"ח לפני מע"מ (והייתי עדין) על ייצור זוג חלקים כאלו.
הייתי במקומך מנסה לברר מאיזו פלדה מיוצרת הנעילה במקור ומה סוג הטיפול הטרמי שהיא עוברת (אני מהמר על פלדת 4140 או 4340 + חיסום) ונסה לחקות את אותם חומרים.
אבל עדיין העצה של דרור היא כנראה הכי מוצלחת פה, לך תרתך את הדיפ' וזהו
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
leo portner
שבלונה?? עשית הסבת מקצוע לחרש ברזל ולא ידעתי?
ליאו אני מבין את התיסכול שלך אבל זאת המציאות, אתה תמשיך לרסק חלקים שוב ושוב וכבר שנה שהרכב שלך ״תחת בניה״ ולא רואה שום דבר מלבד הכביש לעבודה
אז אם זה הכיוון סבבה אם לא כבר ששי הציע לך עזרה מכובדת בדמות דיפרנציאל קומפלט קח אותו תרתך וזהו
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ishc
הייתי במקומך מנסה לברר מאיזו פלדה מיוצרת הנעילה במקור ומה סוג הטיפול הטרמי שהיא עוברת (אני מהמר על פלדת 4140 או 4340 + חיסום) ונסה לחקות את אותם חומרים.
רק כהערת אגב - בד"כ את החלקים הללו מייצרים מפלדות רכות יותר עם חיסום די עמוק. כך החלק נשאר עמיד יותר לנגיפה - והשיניים הרי כל הזמן חוטפות, בהתחלה מעט וכשהחופשים גדלים עם הזמן - יותר ויותר. את הציריות המשופרות לעומת זאת מייצרים באמת מפלדות "יקרות" כי יש לציריה אורך גדול ולכן היא יכולה להתפתל לפני עיבור פלסטי.
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
רק כהערת אגב - בד"כ את החלקים הללו מייצרים מפלדות רכות יותר עם חיסום די עמוק. כך החלק נשאר עמיד יותר לנגיפה - והשיניים הרי כל הזמן חוטפות, בהתחלה מעט וכשהחופשים גדלים עם הזמן - יותר ויותר. את הציריות המשופרות לעומת זאת מייצרים באמת מפלדות "יקרות" כי יש לציריה אורך גדול ולכן היא יכולה להתפתל לפני עיבור פלסטי.
אסף.
קיבלתי, חשבתי שדווקא הציריות הן נק' הכשל