שלם וזהו.
האגרה היא לא בגין השימוש, אלא בגין הזכות להשתמש.
אי אפשר להתחמק מזה, זה לא הרבה כסף, שלם ותחסוך הרבה כסף, זמן ועצבים.
Printable View
שלם וזהו.
האגרה היא לא בגין השימוש, אלא בגין הזכות להשתמש.
אי אפשר להתחמק מזה, זה לא הרבה כסף, שלם ותחסוך הרבה כסף, זמן ועצבים.
אל תשלם גרוש ואל תתחיל עם זה בכלל.
תגיד שאתה וההורים גרים באותו הבית.
לא יציקו לך כי אין דרך זולה להוכיח שאתה שקרן.
בועז, אתה מטעה אותו וזה יעלה לו ביוקר.
א. הם שולחים חוקרים לביקורי בית ומבקשים לראות מיטה, חפצים וכו'.
ב. הבחור נשוי, וככזה הוא ראש משפחה וחייב בתשלום.
אני יכול לנמק את הסיבות אבל זה לא המקום.
אני באותו המצב לא הייתי משלם כנראה.
הבחירה והאחריות עליו
מושיק, נראה שיש לך איזשהו עניין מיוחד עם דרור , סוג של קיבעון , נסה אולי לפתוח מולו ערוץ פרטי ולהגיע לסיפוקך. אף אחד כאן לא מייצג יותר מאת עצמו ואת דעותיו האישיות האמיתיות/ הווירטואליות ואף אחד איננו מוביל חברתי או מוביל דעת קהל שיש צורך להחזירו לתלם עבור שאר העדר .
איפה ראית את דרור בדרישה בלתי מתפשרת לשמור על החוק?
חוצמזה, חוק רשות השידור זה לאקונה שטרם תוקנה.
אנחנו הוצאנו את הטלוויזיה מהבית. כתבתי להם מייל שהתנתקתי משורותיהם של יס, אין לי בבית שום מקלט, ממיר, אנטנה וכן הלאה, רק מסך בלי יכולת לקלוט שידורי טלוויזיה, ושאני אודיע להם כאשר המצב ישתנה. הזמנתי אותם גם לבוא לבקר אם הם רוצים להיות בטוחים.
שלחו לי מייל תשובה שיותר לא ישלחו לי בקשה לתשלום האגרה, ובאופן מפתיע גם שלחו לי זיכוי על 60 ומשהו ש"ח על התקופה שלקח להם לשלוח תשובה - כן כן... קיבלתי מהם כסף חזרה.
בקיצור - את המס משלמים על זה שיש בבעלותך מקלט. אם אין - לא צריך לשלם. אבל אם יש - למה לחפש דרכים להתחמק מתשלום? ממש כמו כל מס אחר....
אני מסכים שהם מאוד מעצבנים - שיטות הגביה שלהם שערורייתיות, וזה ששולחים לך בקשה לתשלום רק כי התחתנת בלי לבדק אם יש או אין מקלט טלוויזיה (ואח"כ אתה זה שצריך לרוץ) - מקומם. אבל אם יש לך מקלט - למה לא לשלם...???
אסף.