http://www.chris-longhurst.com/carbi...owerbrakes.gif
http://www.chris-longhurst.com/carbi...ulicforces.gif
Printable View
הי קיד ושות',
הצלחתי למצוא בוכנת בקליט אחת חדשה אצל מוסכניק שלי בחיפה. היא החליפה את הבוכנה שהיתה סדוקה אצלי, הבוכנה השניה היתה שלמה - הוצאנו אותה, ניקינו, החלפנו רק גומיות.
בבלמים אחוריים הוחלפו המשאבות הקטנות וגם רפידות התופים. הכל נוקה פיקס, שויף וכו'. הבלמים הקדמיים לא נתפסים יותר, אוטו בולם בקו ישר ובחוזקה.
עכשיו לשאלה: איך אחרי טיפול יסודי שכזה יש עדיין צליל חריקה / שריקה מעצבן בלחיצה חלשה על הבלמים ? זה בסדר, או שלחפש תקלות נוספות ?
תתחדש.ציטוט:
נכתב במקור על ידי skhaikin
נשמע לי מדבריך כמו חיכוך נורמלי של סנדלים אחוריות אשר לא עברו התאמה.
תנסה לבצע את אותה בלימה, אבל עם מעצור חניה משוך. תודיע עם יש שינוי ברעש.
קיד.
אני לא מבין, אתה מתכוון שאני אתחיל לנסוע עם בלם חניה משוך, אנסה להאיץ ואז לבלום, או לחלופין, להתחיל לנוסע רגיל ולמשוך בלם יד תוך כדי נסיעה ?
תנסה לשכפל את השריקה "המעצבנת", ואז תמשוך בלם חניה ותבדור האם יש שינוי.
קיד.
עשיתי את זה, השריקה לא נעלמת בעת משיכת הבלם. נראה שהיא באה מקדימה... לחיות איתה ?
אם כך, יכול להיות שזה "גרעין" קשה ברפידה. סע עם הרכב 75-80 קמ"ש ותן בלימה קצרה וחריפה (רק לא בכביש עם תנועה). זה אמור להעביר את השריקה.
קיד.
שלום,
היום העברתי את הסופה טסט, בדיקת הבלמים אוששה את ההרגשה שהבלמים האחוריים חלשים.
אז ככה, סופה 97, דנה 60
בלמים קדמיים מצויינים, הרכב נזרק ממתקן הבדיקה.
בלמים אחוריים חלשים, אני לוחץ בכל הכוח, הדוושה יורדת נמוך ונדה... כנל שאני מושך (לוחץ בעצם - סופה אוטומטית) בלם חניה.
הבדיקה הראתה תוצאה גבולית ביותר...
סנדלים אחוריים חדשים(ינוביץ) דיסקיות קדמיות כנ"ל
איפה אני מתחיל? לפי מה שקראתי הבוסטר והבדיקות שבצעתי הבוסטר תקין.
תודה מראש,
שלומי
במידה ובלם החניה מחזיק את הרכב כאשר הרכב במצב D, או כאשר הרכב בשיפוע קידמי, אזי המצב תקין בהחלט.
מתקן הבדיקה של מכוני הרישוי לא מצליח לגרום להמרצת הבלמים (ראה הרצאה), עקב מהירות סיבוב נמוכה.
שלא יהיו לך ספקות, גם טנדר סיירה חדש, עם תופים ענקיים, עובר את הבדיקה באופן גבולי.
בלי שום קשר לטסט, בצע בדיקת רגולאז', ובצע מתיחה במידת הצורך.
בברכה,
קיד.
בספר ישן של קרייזלר כתוב שעל מנת לכוונן בלמי תוף אחוריים (של רנגלר או צ'ירוקי) יש לנסוע לאחור במהירות של כ- 15 קמ"ש ואז לתת קלאץ' ולמשוך מלא את בלם היד עד לעצירה מוחלטת.. זה אמור להכניס לפעולה מנגנון כיוונון אוטומטי בתופים האחוריים אשר מווסת את עוצמת הבלימה שלהם.
אצלי זה עבד יפה למרות שלא ניתן לומר שנפלתי על התחת מגודל ההבדל. השינוי מורגש, בכל אופן, והרכב מציג בלימה משופרת וגם הפרשי חום קטנים יותר בין הדיסקים שמלפנים לתופים שמאחור בסוף נסיעה.
נסו ותיהנו.
זה מסוג הניסויים המדעיים שאני הכי אוהב. ואני אוהב אותם היות שיש להם סדרת מדידות מדוייקת ותעוד טכני. :wink:ציטוט:
נכתב במקור על ידי regev
קיד.
'הלכו לי' הבלמים האחוריים, כנראה גלגל ימין שבעקבותיו גלגל שמאל בקושי מקבל לחץ (כל נראה לי, תקנו אותי אם אני טועה).
מכיוון שכך, עומדת בפני אחת משתי אפשרויות:
1. להחליף מה שצריך (אולי כבל) ולהחזיר לתקינות עם רגולאג' אוטומטי
2. לבטל רגולאג' וכבל לגמרי, לבצע כיוונון ידני יזום מדי פעם, ולא להסתכן בתקלה כמו זאת שחוויתי עכשיו (ולא אכנס לפרטים פיקנטיים, ברשותכם, אבל זה לא היה כל כך נעים... ).
האם מישהו יוכל לייעץ לי מנסיונו? קיד?
ני_ל - ראיתי שכתבת שביטלת רגולאג', אשמח לשמוע מה דעתך בנידון ומה המשמעות של כיוונון ידני (מתי צריך, כיצד מבצעים וכו').
הסיפור דחוף!
תודה,
גיתי
גיתי שלום.
נא לבצע פרוק ראשוני, ולבדוק במדוייק מה "הלך" בבלמים. יש הבדל משמעותי בין בלימה לקוייה עקב מחזיר שמן ציריה שגורם לשמן גיר לנזול לתוך התוף, לבין משאבת אופן נוזלת שגורמת לנוזל בלמים להכנס לתוף.הראשון יגרום לבלימה לקויה בגלגל אחד בלבד. השני יגרום לאיבוד נוזל הבלמים עד לנקודה שלא יהיו בכלל בלמים בכל גלגלי הרכב.
לכן לפני שאני עונה על בעיית הרגולאז', נא בצע בדיקה יסודית של הבלמים (גם תמונות אם אפשר). בדוק בבקשה גם את תקינות כבלי בלם החניה.
מעבר לכך, רוב תקלות מחסור ברגולאז' נובעות משחיקת השיניים ומשחיקת מנוף הפעלת השיניים. סט ברגי כיוונון משוננים עולה גרושים, בהזדמנות קנה גם שני כבלים חדשים. את מנוף הפעלת השינים מכופפים קלות פנימה בעזרת פלייר סטנדרטי. כדאי גם להשחיז את חוד השן מעט ע"י פצירת יד.
לגבי רגולאז' ידני בלבד: אני אישית מתנגד לכך היות שאין מערכת אמינה שתזכיר לי לכוון את הבלמים אחת לשבוע/חודש/שנה/חול/בוץ/חלודה, וכו'.
בברכה,
קיד.
שלום,
לאחר נסיעה אישתי מעדכנת על ריח חריף מכיוון הגלגל הימני אחורי.
אני מבצע סיבוב קצר בעיר ומגלה לאחר הנסיעה כי התוף הימני אחורי הרבה יותר חם מאשר השמאלי וכן מדיף ריח שרוף.
לגבי בלם היד (אם רלוונטי) הוא נועל גבוה
מדובר על צירוקי 99 Dana 35(אני מקווה שאני מכניס את זה בפורום הנכון - בעיית בלמים)
אשמח להתייחסותך לדיאגנוסטיקת/הגדרת הבעיה ולפתרון אפשרי.
צח
בסופה שלי בלם היד עובד בכיוון אחד (כמו דיודה!!) אם הגיפ מנסה לנוע קדימה הוא תופס אבל אחורה הוא חופשי לגמרי , מ זה יכול להיות??
סטנדרטי ותקין.ציטוט:
נכתב במקור על ידי haitham_zoa
קיד.
לכולם שלום,
יש לי שאלה לגבי מתג הבלם (זה שנמצא מתחת לדוושה), לפי הספר שבאתר למתג יש שתי יציאות אחת לנורות הבלם ואחת למחשב, אך לפי הספר "גיפ סופה" של אברהם גרינברג (קניתי באתר גלגלים) יש עוד יציאה שהולכת לבקר סיבובי הסרק. שאלתי היא ממה נובע הבדל הגרסאות והאם אמור לשנות לי שבסופה שלי (92) אין את היציאה לבקר סיבובי הסרק?
ותודה רבה רבה מראש.
סופה 93',לאחר עמידה מרובה (סדרת טיפולים) של חודשיים בהם הוחלפו הנעליים בתופים מאחור (דנה 44') בזמן נסיעה הג'יפ מושך שמאלה ובבלימה זה חמיר (משיכה ימינה),בנוסף לאחר נסיעה ממושכת יש פתאום הרגשה כאילו הג'יפ לא סוחב לא מצליח לפתח תאוצה ,לפי דעת וחוש הריח הבלמים ננעלים זה משתחרר לאחר הרבה זמן המתנה לא נסיעה.
מה ניתן לעשות(פסח מתקרב בצעדי ענק!!!).
תודה מראש שרון.
פאחול,
לעצור בצד הדרך, להוציא ג'ק, להרים גלגל אחד בכל פעם ולראות איזה גלגל תפוס.
להכניס הודאה בפורום זה לגבי הממצאים.
קיד.
תודה ננסה.
השם הוא שרון הכינוי פאצ'ול
טוב ככה ,לאחר שטיפה עם ג'רניק מתחת לרכב (הרבה זמן עם בוץ )עם התמקדות בגלגלים ולאחר מספר נסיעות לא "הצלחתי" לשחזר את המצב של הבלמים שנתפסים.
אבל יש משיכה שאלה בזמן בלימה,האם זה בגלל הבלמים או אולי בגלל צמיגים (לחץ,חוסר איזון וכו').
תודה מראש שרון