צביקה העלת שירשור ישן מן האוב.
אם פגעתי בציבור מסויים (כולל אותך כבעל מקצוע ) אני מתנצל זו לא הייתה הכוונה.
אחרי שביצעתי עוד 7 ניקויי קרבורטורים נוספים של סמוראי (של רכבים שונים) לוקח לי היום שעה+.
אני חושב שאתה צודק במאה אחוז ,שווה ללכת לניקוי קרבורטורים במכון מוסמך -- אם יש לך פרייבט שלא נתקע על זה בשטח, או אם אתה סומך על המזל שלך שלך זה לא יקרה.
כבנאדם שמטייל בשטח ונתקל ברכבים שנתקעים על בעיות שונות ומשונות לדעתי שווה לדעת איך עושים את זה לבד - אתה יכול לשאול את שיה (SHAYA) חבר בפורום , ואת חבורת ה"גמדים" שאני מטייל איתה איזה כיף כשרכב נתקע עם קרבורטור סתום בשטח (בלי אפשרות להניע בכלל וספריי קרבורטור לא ממש עזר) באמצע טיול של כמה ימים בשטח.
תוך שעה וקצת הקרבורטור פורק נוקה והוחזר והרכב המשיך את הטיול בלי בעיה.
קישור לשירשור של התקרית המדוברת (אתה יכול להעיף מבט מהודעה מס' 70 והלאה):
http://www.jeepolog.com/forums/showt...0&page=4&pp=20
שבוע הבא אנחנו יוצאים לירדן , תאר לך שזה יקרה לנו בשבוע הבא באמצע המדבר הירדני ? לגרור את הרכב לארץ בגלל קרב' סתום ...
לדעתי מה שאתה יכול לעשות בעצמך (ניקוי קרבורטור של סמוראי לא דורש דוקטורט בפיזיקה שימושית) אל תשאיר לאחרים - אני משתדל לעשות לא רק את ניקוי הקרבורטור לבד , אלה כל מה שאני יכול ללמוד ולדעת לעשות לבד ברכב - חשמל,מסגרות,פחחות,צבע,מכונאות,אלקטרוניקה ,תפירה וכהנה וכהנה.
לפי מה שאני הצלחתי להבין זו הרוח של רוב שוכני האתר הזה.
אני לא פוסל בעלי מקצוע - להיפך, מי שלא יכול או אין לו זמן ללמוד לבד ולבצע לבד שיילך לבעל מקצוע.
בעל מקצוע יעשה את העבודה יותר טוב, בהנחה שהוא אמין , אין לי ספק בכך אבל לא לשם כך האתר הזה קיים - צריך לזכור שבראש ובראשונה זה אתר לג'יפאים - אנשים שנוסעים ולפעמים נתקעים בשטח.
צביקה אני בטוח שעכשיו אתה מבין מה היתה הכוונה שלי.
שבת שלום לכולם.