תגובה: פדקס (FEDEX) - ממליץ לשקול טוב טוב לפני שילוח פריטים איתם לארץ
רק עכשיו קראתי וחבל שלא שאלת אותי
יכולת להתנצח איתם ולקבל בסופו של דבר מחיר הוגן כי הם ימנעו בכל דרך מהחזרה לשולח , כי שם בניגוד לכאן זה יעלה להם ביוקר
היה לי סיפור דומה ליפני שנה וההתנצחות הובילה לויתור ''לפנים משורת הדין '' כי עירבתי גם את השולח והבינו שכדאי לרדת מהעץ
אבל מאז אני מקפיד להזמין רק במישלוח רגיל בדואר בלבד כי הסידור הוא נוח אתה משלם את המכס בדואר ומקבל את החבילה מיד בלי כל השטויות מסביב .
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
ועכשיו שמישהו ישלח את השרשור הזה לשירות הלקוחות של פד איקס.
כבר נשלח ביום חמישי בלילה.
עידן
חברה עדיין לא שלמתי ובכלל ה 549 ש"ח לא ישברו אותי .
הכיוון הוא :
א. פניה לאיביי עם בקשה להוצאת פדקס ממשלוחים לישראל או הקפצת הודעת אזהרה במשלוח עם פדקס שהקונה יצטרך לאשר הזמנה לאחר שהבין .
ב. פניה לפדקס חברת האם
ג. פניה לשר התחבורה , תעשיה לברר האם הם זוכים בעמלת אגרה של ה 140 ש"ח
ד. תביעה יצוגית
ה. למרות ההתנגדות העקרונית לפייסבוק, להרשם ולפתוח קבוצת נפגעים .
רענן
אין לך מה לפנות לאיביי, אי אפשר לשלוח דרכם דרך FEDEX
רק USPS ו UPS
טוב חברים, אני חייב לכם דו"ח התקדמות ...
ברשותכם אפריד בין החבילה הספציפית שלי לעניין העקרוני.
החבילה הספציפית, תועבר כנראה להשמדה כי במקרה שלי זול לי להזמין הפריט מחדש ולשלחו דרך USPS (המוכר הבטיח הפעם לא "להגדיל ראש" ...)
לעניין העקרוני,
ראשית, ברצוני להודות לבכירי פדקס על השיחות העיניניות בנושא ! (רונן סמנכ"ל, סיגלית מנהלת ייבוא, יואל המסווג הראשי)
הטענה הראשית שלי לצורך בהשוואת טיפול כבדואר/מכס, נשמעה בקשב רב.
נציגי פדקס ציינו את המגבלות והמסגרת שבהם הם פועלים.
הייתה הבנה כוללת שזהו אינטרס משותף (לנו כלקוחות ולהם כספקי שירות) להשוואת תהליכים מול הדואר/מכס ובכך להגביר האטרקטיביות של משלוח מהיר באמצעות פדקס (אני משוכנע שבהשוואת תהליכים ובתשלום הולם עבור משלוח מהיר, האטרקטיביות תעלה ויותר משתמשים יעדיפו שילוח מהיר).
העברתי את תקנת משרד התחבורה ומכתב נימוקים למסווג הראשי של פדקס, איתם יפעל מול נציג המכס לבקשת השוואת תהליכים. "הכדור" נמצא כעת בידי נציגות המכס.
בהתאם לתשובת המכס, תתקיים פגישה בניננו (כנראה לאחר החגים) לסיכום סופי לנושא.
אגב, גם תשובה שלילית מנציג המכס אינה סוף פסוק, אוציא פנייה למנכ"ל רשות המיסים.
שנה טובה
רענן
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
raanan
החבילה הספציפית, תועבר כנראה להשמדה כי במקרה שלי זול לי להזמין הפריט מחדש ולשלחו דרך USPS (המוכר הבטיח הפעם לא "להגדיל ראש" ...)
חבל :-(
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
raanan
ראשית, ברצוני להודות לבכירי פדקס על השיחות העיניניות בנושא ! (רונן סמנכ"ל, סיגלית מנהלת ייבוא, יואל המסווג הראשי)
הטענה הראשית שלי לצורך בהשוואת טיפול כבדואר/מכס, נשמעה בקשב רב.
גרמת להם להזיע והם באמת מוכנים לעבוד ולשפר את התהליכים שלהם...
עידן
הזמנתי מצלמה מארה"ב שטרם הגיעה לשווקי כנען. המוכר שילח דרך UPS שהקימו באתר שלהם "אגף ישראלי" עם חזות מצחיקה.
ידעתי על מיסוי מעל 75$ אבל עד עכשיו הגיעו אלי מוצרים יקרים יותר דרך דואר רגיל בלי שום עמלות אגרות ומיילים מעצבים. גם הפעם קוויתי לטוב.
אתמול התבשרתי על השילוח ובעקבות שיחה עם שירות הלקוחות התחלתי לגגל לגבי יו פי אס ישראל והגעתי לשרשור הזה.
מאז וליבי המה מגודל הציפיה ואכן, על הבוקר בקשה במייל מ UPS שאחזור אליהם עם פרטים.
בטלפון התבשרתי על אגרת מע"מ למדינתי האהובה + 150 ש"ח עמלת טיפול בשחרור מהמכס.
הסעיף עולה אצלי לאט אבל הפקידה היתה מאוד יסודית והצליחה לא להבין מדוע אני מתרעם. השיחה שלא התקיימה:
קיבלתם תשלום עבור השירות שלכם מהמשלח? כן.
למעשה את עלות המשלח כבר שילמתי בהזמנה? כן.
האם הזמנתי ממכם שירות? לא.
האם החברה או המשלח יידעו אותי שאשלם עמלת טיפול נוספת? לא.
האם מישהו עדכן אותי לגבי גובה העמלה? לא.
האם תפסתם אותי בוובוס ולמעשה אין לרובנו ברירה אלא להמנע מביקור במשרדי הנכס? יופי נחמה, הבנת את הטריק.
לא מתבכיין על 150 ש"ח. ספק צריך לקבל תשלום עבור שירות, אין ויכוח אבל כרגע החברה פועלת בניגוד לתקינות מוסרית והגינות צרכנית.
אפס שקיפות וחוסר ברירה.
ל
מנכ"ל UPS מוזמן להשיב לשאלות הבאות:
באיזה חברה אחרת דרשו ממך תשלום מבלי שיידעו אותך מראש ומבלי שהיתה לך ברירה?
האם זה הניע אותך לרצות ולהמשיך לעבוד עם אותה חברה?
באמת אי אפשר דרך ה API המשוכלל של UPS להוסיף את עמלת השחרור לעגלת הקניות באתר המוכר כדי למנוע מלקוחות קצה לחשוב עליכם דברים לא חיוביים בעליל?
יש כמה וכמה דיונים כאן באתר בנושא. יו פי אס לא היחידים... גם המתחרים שלהם פדקס נוקטים בקו דומה לפי התלונות שאפשר למצוא בעוד מקומות ברשת.
אסף.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
זה תירוץ שלא מחזיק מים. גם בשוק האפור יכולים לטעון שכל המתחרים שוברים ברכיים. חברות הסלולר הגדולות בזזו צרכנים עד שמישהו למעלה הבין שלקוחות שבויים זה רעיון די מעאפן. אמנם אף אחד לא יודע להעריך כמה מההפסדים הנוכחיים שלהם נובעים מההתנהלות הבעייתית כלפי הצרכים אבל השיעור חשוב. אני בכל מקרה לא ימהר לרכוש שירות מחברה שפועלת באופן כזה. על השירות המופלא שאני מקבל אדווח בהמשך, אחרי שתגיע המצלמה.
אני ממש לא מצדיק אותם. רק אומר שהם לא היחידים.
אסף.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
חלק מהטענות כאן נכונות אבל חלק נובעות מחוסר הבנה בשילוח בין לאומי.
מי שטוען ששלחו לו טובין והמשלח כבר קיבל את המגיע לו לא מבין את ההבדל בין DDU ל DDP.
ומי שלא מבין בשילוח בינלאומי מומלץ לו שיתרחק מה בלדרים המצוינים בכתבה כי הם יפשטו את עורו.
בדיוק בסדק הזה קמו חברות כגון buy2usa mustop
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex