תגובה: עסקה מעניינת על רתכת מיג esab caddy 160
tzagi , יכול להיות שאתה צודק, אבל עזוב, כל אחד עם המחשבות שלו, בסופו של דבר אנחנו לא יכולים לדעת בדיוק מה הסיבה למחיר הנמוך , ומה ESAB או הדילר ספציפית רוצים או מנסים לעשות. בארה"ב או בכלל.
כפי שרשמתי, המחיר הוא אטרקטיבי וכל אחד ששוקל לקנות את הרתכת שיעשה את הבדיקות על מנת לוודא שיקבל רתכת מושלמת ומתאימה לצרכיו.
אגב, אנחנו מוכרים לכל סוגי הלקוחות (פרטיים, בתי מסחר, מפעלי מתכת, לקוחות מוסדיים גדולים) ולכן הקשר שנוצר גם עם ג'יפולוג.
עידו וים, תודה על ברכות קבלת הפנים :-).
יום נעים,
נטע
לא יכול להיות, אלה חוקי כלכלה בסיסית
אני יכול לתת לך עשרות דוגמאות ( תאמין שהונדאי מכרו את האקסל ב$5000 בשנת 86?)
עצה שלי, ובלי כול שחצנות וצניות, פתח ספר על כלכלה, אחרי שתסיים, תבעט לעצמך בתחת למה לא עשית זאת יותר מוקדם.
אם אתה קורא אנגלית, אני יכול להמליץ מה לקנות.
האמת שאני מהנדס תעשיה וניהול עם קורסים רבים בכלכלה (ובלי קשר אשמח לקבל ממך המלצה לספר) . ואני לא אומר שאתה לא צודק במה שאמרת עם זאת, ברור לשנינו שלעתים השיקולים מורכבים יותר ולא את כולם אנחנו יכולים לדעת. אבל האמת שאני גם לא מנסה להיכנס לעובי הקורה יותר מידי בנושא הזה. השיקולים של ESAB או של הדילר הם שלהם, וזכותם להחליט מה שיירצו. סביון פנה אלי לגבי הדיל של הרתכת. ההערה שהוספתי באה בסך הכל להדגיש שיש לבדוק את העסקה לעומקה (אני לא בדקתי עד הסוף מכיוון שאין לי כוונה לקנות את הרתכת המדוברת...יש לי הרבה רתכות כאן במם-בת...). מי שעושה את הבדיקה ומחליט לקנות אז אני מפרגן לו.
http://www.ebay.com/itm/The-World-Ec...item4161da42be
זה נראה יקר, אבל זה חצי מהמחיר בארה'ב(לקרוע את תלמידי המכללה) הספר כתוב בפשטות, מיועד לבני 18 ובדרך כלל מעניין וזורם.
לא תצתער.
ואם כבר, הנה דוגמה לPRICE DISCRIMINATION
הספר נמכר בארה'ב במעל ל$120
אבל אפשר לקנות את אותו ספר עם כריחה שונה מתילנד (מודפס בארהב- נקרא גרסה בין לאומית) בחצי מחיר כולל משלוח.
קפיש?
עם כול הדיבורים משהו קנה בסוף??
קודם כל שנקבל הצעת מחיר מסודרת , מפורטת ועם מחיר אטרקטיבי !
אני רכשתי בסופו של דבר את המכשיר הזה מאיביי.
המחיר היה שיקול חשוב אבל לניידות של המכשיר הזה אין כמעט מתחרים.
חשבתי לרכוש את ה200 אבל ההפרש במחיר היה גדול מידי (4500 לעומת 2600)
ודיוטי סייקל של 100 אחוז ב100 אמפר הוא בהחלט נתון מספק בשבילי.
לדעתי 100 אמפר למיג זה לא מספיק. יש לי רתכת CO2 של CEA 250 אמפר עם סקאלה של 10 מצבים, כלומר 25 אמפר כל קפיצה, מרתך 2 מ"מ על 5-6. אפשרי אולי על 100 אבל זה יהיה לך גבולי.
כמה היא שוקלת? האם אפשר לרתך אלומיניום ?
מיכה כל רתכת MIG מרתכת אלומיניום אממה לא הכי טוב , עם חשקה נפשך ב - MIG שבאמת יודעת לרתך אלומיניום אתה צריך לקנות MIG פולס או דאבל פולס , וזה עולה 30K וצפונה .
עידו
היא שוקלת 11 קילו ללא סליל
100 אמפר זה בערך 2.5 מ"מ
הדיוטי סייקל של 120 אמפר זה 65% שזה גם שימושי.
עידו הבנתי שסליל אלומיניום יותר פריך ושביר מסליל רגיל, הFEEDER צריך לדעת לעבוד עם זה.
מיכה סליל אלומיניום הוא רך ולכן יש איתו מספר דגשים :
1. גלגלי מזין משוננים .
2. מוביל חוט מטפלון .
3. ידית באורך מקסימלי של 4 מ' מעל צריך ידית פושפול .
5. עם מרתכים ב -A גבוה או לאורך זמן או שנהם צריך ידית מקוררת מים עם קולר .
עידו
אני מתעלק על השרשור
מעוניין לרכוש את הרתכת הזאת http://www.ebay.com/itm/Miller-Multi...3f1cb6840#shId
אני מעוניין לרכוש סט קומפלט והוא מגיע לכ 2550 $
האם למישהו יש ניסיון עם הרתכת הזאת או מקבילה ?
מעוניין לרתך גם אלומיניום אבל לא בכמות מסחרית וגם נירוסטה.
הי,
דבר ראשון אני מזכיר שאני עובד במם-בית.
הרתכת המדוברת היא רתכת אמריקאית שאמורה לעבוד ב-60 הרץ ולא ב-50 הרץ כפי שיש בישראל. זה בעקרון אומר שהיא לא תגיע לתפוקה מלאה ובאופן כללי לא מומלץ כל כך. (אבל אפשרי). אבל האמת שבכל מקרה אני חושב שאם אתה מחפש משהו בכיוון של הרתכת מהלינק שלך אז יש רתכת של מילר ששמה MPI 220 שמיוצרת באיטליה ,מיועדת לשוק האירופאי (מבחינת נתוני חשמל) ונותנת הרבה יותר מהרתכת שבדקת. היא רתכת פולסים (מאוד משמעותי לאיכות הריתוך ולא קיים ברתכת שבדקת) ומרתכת מעולה את החומרים שרצית לרתך. עידו לוריא (חבר כבוד פה...) ריתך איתה ובטח יוכל לחוות דעתו. אשמח לעזור אם תרצה או בכל שאלה נוספת.
נטע
הרתכת בליינק המצורף יודעת לעבוד על 120/220V , ועל 50/60 הרץ .
הכן ה - MPI 220 עברה תחת ידי וזו מכונה מרשימה ביותר במסגרת תקציב מאוד ראלי .
אבל השאלה הגדולה פה זה מה אפי צריך כי שתי הרתכות אללו הן דומות אבל גם מאוד שונות .
אפי אתה צריך לשאול את עצמך מה הרתכת צריכה להכיל MIG ? TIG ? SMAW ?FCAW? ריתוך אלומניום ונרוסטה זה מושג כלללי מדי .
יש עוד הרבה פרמטרים שיכולים לקבוע ברכישה כזו מה נכון יותר כמו נידות , גודל ספק המתח במקום הריתוך , מיומנות הרתך , ורסטיליות של המכונה ועוד .
עידו
ומאז אותו דיל של מסכות גם אני לקוח קבע במם בית.
מומלץ.
תודה עידו
לאחר התאום בהודעה הפרטית אני אתקשר ואגיע אילך לביקור ולפי אופי הצרכים נוכל להחליט איזה מהשתיים לרכוש.
כבר נוזל לי ריר.
נטע שלום
תודה רבה על התגובה המהירה.
אני אמנם צריך את הרתכת בשוויץ וכפי שראיתי אוכל לרכוש אותה באיטליה.(קפיצה קטנה עבורי).
תואמה כבר פגישה עם עידו ולאחר שיישמע על הצרכים שלי יוכל בוודאי להמליץ.
אין לי מניעה לקנות את הרתכת דרככם ולקחת אותה במזוודה לשוויץ אך אזדקק להחזר מע"מ ככלי לייצוא.