יש בזה משהו. :-)
בכל אופן נתראה בסוכות בשעה טובה!
Printable View
יש בזה משהו. :-)
בכל אופן נתראה בסוכות בשעה טובה!
אמיר אתה תמים!!
כאחד שחטף לאחרונה על ימין ועל שמאל, אם מחפשים אותך זה לא משנה, אתה יכול להילחם אבל אין לך את המשאבים לכך.
אתה תצא צודק אבל מותש רצוץ וגמור.
יש אנשים שתפקידם הוא להרשיע אותך, לעומת זאת חייך ממשיכים ולך תוכיח שהתימרור בעיתי או שהשוטר טעה.
ממקור ראשון אני יכול לומר לך בוודאות שהשוטרים מתאמים גרסאות ואם צריך הוא גם יגיד שבדיעבד הוא העביר את המספר רכב.
עובדות
חוק הוא חוק
מי שעובר על החוק ונתפס-שיקח עורך דין(יש פה כמה מומחים בתחום)
אבל,,,,איננו צדיקים בסדום ולכן....
כל עבירת תנועה שיש בה ספק רצוי להתמודד בבית משפט מול התביעה המשטרתית
למזלנו הנהגים לא כל שוטרי התנועה מקפידים על הנהלים הקשורים בביצוע משימת אכיפה,
בבית משפט עם אין דו"ח מפורט על אירוע (עבירות תנועה)כל עורך דין המתמחה בתעבורה יכול לקעקע את טענות התביעה
ואם נותנים לעו"ד כמו שמיל את ההגנה אזי אני לא מקנא בתביעה (לדעתי הוא מהטובים ביותר)
ומניסיוני כשוטר מתנדב לשעבר במתנ"א יש הרבה חריגות מהנוהל במיוחד של המתנדבים אך לא רק-
לגבי אכיפה של קו לבן--מרבית הדוחו"ת נרשמים ע"י הצוות המעופף דהיינו הליקופטר-מאוד קשה להתמודד עם תיק כזה כאשר הסרט הינו מדויק-
ולגבי נסיעה כחוק?
אין ברירה-גם אסור "לגנוב"רמזור מפני שיתכן ויש מלכודת מהירות מעבר לצומת-מניסיון -----
ולעצם עיניין העליהום הידוע כאן בפורום-
כאשר תראו רכב שלא ציית לתמרור ופגע ברכב בו נוסע אדם היקר לכם ופוגע בו -אולי תפסיקו עם העליהום הזה-
ומי שמקטר על השוטרים -ייטב שיתגייס למשטרה וישנה את הדרוש שינוי-
רבותי-עשיה יותר קשה מדיבורים-גם זה מניסיון
שבת שלום
ישי, אני לא תמים, אני מאלה שעובר את הליך ההתשה הזה מ2008... ועדיין ראשי מורם.
ושלא יובן חלילה שמא אני מעודד עבירות על החוק, גם אם נראה שהחוק "מטופש" או "לא נחוץ" וכד'. זה כולל גם ענייני מעכרים, אפילו שכשאין ברירה אז אין ברירה ודי לחכימא ברמיזא.
אבל בין החוק לבין האוכפים אותו ושיטותיהם יש פער אדיר ולכן אני מתעקש לעודד אנשים לא להכנע לכל אישום שניתן בהם וביניהם גם הנאיבי בכתבה.