בכל מקרה, אני אהיה בחדר שלי בבראשית- צופה למכתש, אחרי העיסוי והפדיקור ומה לא ואם תהיו קרובים- אולי אקפוץ לקפה וז'רבו.....:rolleyes:
Printable View
בכל מקרה, אני אהיה בחדר שלי בבראשית- צופה למכתש, אחרי העיסוי והפדיקור ומה לא ואם תהיו קרובים- אולי אקפוץ לקפה וז'רבו.....:rolleyes:
יש מיקום?
חברים יקרים,
נמרוד אחראי על המיקום,
אני לא רוצה להיות מניאק אבל אני מציע לשלוח לו הודעות פרטיות עד אשר הוא יענה.
(אל תגזימו...)
סביון
לא ללחוץ יש עוד המון זמן
מה הלחץ? זה יהיה בנגב. השמשוני בזמנו כשעוד היה מזמין את העם לטיולים היה זורק בפורום נ.צ. באמצע שום מקום בערב לפני, וזה במקרה הטוב (במקרה הפחות טוב הוא היה נותן נ.צ. שגוי בערב שאחרי!).
נחשוב על משהו עד תחילת השבוע... מה שמשאיר הרבה זמן להתארגן. אל תשכחו - היתרון הגדול של ג'יפ זה שמעמיסים אותו בכל מה שצריך ונוסעים, לאן שלא יהיה.
באמת - מה הלחץ?
את הפרטים החשובים יש לכם.
נוסעים.
שישי שבת.
דרומה.
יהיה קר.
וחשוך.
ומדברי.
יהיו חברים.
מה זה משנה איפה....??
אסף.
אותי שיכנעתם.
מגיע.
אותי שיכנעתם.
מגיע.
גם אותי שיכנעתם. אני בא על הג'וי רייד.
צחי, יש מקום לשניים? אני מבטיח לשים את המנגל על הראש...
צחי
אם הסופה תהיה מוכנה עד התאריך הנקוב אתה יכול לקחת את הג'מוס
סופי הירוקה קיבלה כנפונים רחבים וכעת מלבישים לה סגירת חורף ומושבים מפנקים כמו לרכבי פאר(אז מה עם יש לי שריטה?)
אין לי בעיה שתצחקו עליי שאני לא ספונטני...אבל אני צריך לדעת איך להתנהל ומה להגיד לאנשים...
זה סך הכל שבוע הבא ולא בטוח שלכולם יהיה זמן להתעסק עם דברים באמצע שבוע..
שכחת פרט קטן וחשוב.
גשם. הרבה גשם.
נכון לעכשיו לפי המפות הסינופטיות הולך לרדת ממנו והרבה. בכל הארץ (מדברים על *כל* הארץ כמעט עד אילת)
בקיצור, מציע להתעדכן בעוד יומיים שלושה בתחזית רלוונטית יותר
ורק אז לקבוע היכן (סליחה שגיא)
בינתיים אפילו ה4X4 שלי תקין ואם תרצה השם אני אוכל אפילו לטייל במפגש הקרוב :)
איתי
חברים יקרים, במידה ויש מישהו מאיזור ראשל״צ/מרכז או בכלל שמתכוון לנסוע דרומה ביום ו׳ על הבוקר מוקדם, בבקשה לעדכן אותי מעוניין להצטרף לשיירה. ד״א התחדשתי סוף סוף בסט TOYO AT,יש סיכוי שמישהו מתכנן מסלול שעביר גם לגרנד ויטרה 2007 (ממוגן+הגבהה)?
מברוק איתי...
מפירוק?
סוף שנה ראבאק אין דקה לנשום
מה חדש? כל שנה זה באותו התאריך.
מותר לנשום כמה שעות בסוף שבוע
אם הולך להיות גשום אז על אחת וכמה אין מה להחליט כרגע על מיקום, מה שבטוח - דרומית לקו באר-שבע. אוקי?