תגובה: בעיות חמורות עם תוכנת ה-TWONAV בגרסאות החדשות על XP
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דיננוזאור שטח
ככל שהתוכנה מתפתחת כך היא הופכת פחות יציבה ופחות יעילה ... ולא מדובר על גרסאות בטא כנראה שהפתחים עברו לסביבת חלונות 7 אוו סביבת פיתוח שאיננה תומוכת יותר ב-XP
גרסה 2.6.2 לא שמישה על התקנת XP חדשה וחלקה.
פלטפורמה מחשב ארמור שחזר מטיפול מלא אצל הייצרן כולל עדכון ביוס והתקנת וינדוס XP טאבלט חדשה מאז שכב על המדף אחיו התאום משמש אותי ביום יום לניווט בטרופר.
המערכת חוברה לאינטרנט ועודכנה בכל העידכונים ממיקוסופט וכן הותקנה תוכנת אנטיווירוס איסנשלס של מיקרוסופט
במחיצה אחת מותקנת תוכנת טונאב 2.2
במחיצה אחרת מותקנת טונאב 2.6.2 שהורדה מהרשת
מפות - לבנה וסימון שבילים במחיצה אחת ותצלומי אויר גוגל המחיצה אחרת
העובדה היא שתוכנת 2.2 עובדת בלי שום תקלה יציבה הריפרש במסך מהיר יעיל צריכת CPU סבירה לעומס תלת מימד וטעינת מפות כהרף עיין. כולל מפות הקנויות ותצלומי הלווין בתלת מימד שבגללם קניתי את התוכנה בהתחלה.
תוכנת 2.6.2 מקרטעת לא טוענת את המסך עד הסוף נשארים ריבועים מטודטשים בתלת מימד למשר זמן רב צריכת CPU גבוהה וקבועה הריבועים ניטענים אך ורק עם מזיזים את המפה. התוכנה תוקעת את המחשב באופן רנדומלי במיוחד בעת הזזת מפה מהירות
כל ניסיון לטעון את מפת גוגל שעובדות בצורה חלקה בגרסאות קודמות תוקעת את התוכנה ולפעמים את המחשב...
כניראה בשביל זה כל השרשורים של התקנות במחיצות שונות של גרסאות שונות
פשוט בלתי ניסבל ההמלצה שלי תתרחקו מ-TOWNAV אם בכוונתכם להתקינה על XP
כל זה רק על ויינדוס יתכן ובאנדרואיד ואיפון המצב אחר
אבי שלום,
קראתי בעיון את מה שכתבת ואת הדיון שהתפתח. גם אצלי לאחר מעבר גרסא (אני כבר לא זוכר באיזה שלב) התחילו בעיות דומות ואף חריפות יותר. לצערי פנייה לתמיכה ואף פנייה למוכר (שלמרבה התדהמה ביקש תשלום עבור פתרון הבעיה!) לא עזרו.
אחרי שעות של נסיונות שכללו התקנות מחודשות של התוכנה, צריבת אימג'ים ישנים של מערכת ההפעלה וכד' גיליתי כי העברת המפות לפורמט RMAP פותרת את רוב הבעיות. התוכנה עדיין איטית יותר מגרסאות ישנות, אך לפחות רואים את המפות. כמובן שבחישוב פשוט של שעות העבודה שהשקעתי בשטות הזו הייתי יכול לקנות תוכנה(ות) אחרת, אבל זה הפך לעניין של עיקרון.
לסיכום נסה להמיר פורמטים.
בנוסף, יש לי גרסאות התקנה ישנות אם אתה צריך.
בהצלחה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גימל4
א. בכנות רבה שלא ידועה/מוכרת לי הבעיות שנטענו כאן כבעיה כללית.
אז הבעיה היא רק אצלנו... זה הסבר שכבר שמעתי.
א. מריץ את כל הגרסאות על מערכות XP שונות ללא בעיות.
ב. כל בעיה שנתקלתי בה משך השנים שאני משתמש ב- Twonav זכתה להתייחסות של הנציג בארץ, מעולם לא דרש כסף על כל הזמן שהסביר לי איך לתפעל נכון את התוכנה.
ג. כן, יש ירידה ברמת השירות של הספרדים, זמן תגובה יותר גדול וכד׳.
ד. עדיין במבחן ההשוואה Twonav לוקחת בגדול כל מוצר שאני מכיר היום, לפחות לפי דעתי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
udi500
א. מריץ את כל הגרסאות על מערכות XP שונות ללא בעיות.
ב. כל בעיה שנתקלתי בה משך השנים שאני משתמש ב- Twonav זכתה להתייחסות של הנציג בארץ, מעולם לא דרש כסף על כל הזמן שהסביר לי איך לתפעל נכון את התוכנה.
ג. כן, יש ירידה ברמת השירות של הספרדים, זמן תגובה יותר גדול וכד׳.
ד. עדיין במבחן ההשוואה Twonav לוקחת בגדול כל מוצר שאני מכיר היום, לפחות לפי דעתי.
הרווחת אני רכשתי את התוכנה לאנדרואיד גירסה 2.6 ולקח לי בערך שבוע עד שהצלחתי להפעיל אותה .אח"כ התחלתי לריב איתה .התוכנה היתה נעלמת ,מדי פעם או ,שהמפה נעשת לא ברורה ,הזום היה משתגע ,גם כשיצאתי מזום אוטומטי .והשיא זה חוסר הדיוק בסמן .ושמדי פעם פתאום מופיע סימן שאלה ,חסרים לה נתונים של הגפס .ועוד ועוד באגים אין סופים שתמיד חייבו אותי במכשיר גיבוי פעיל בניווטים לכן רכשתי את האוזי אקספלורר לאנדרואיד .25 דולר .עובד מעולה. ניוטתי בירדן והתוכנה הזאת אני לא פותח אותה יותר .
ניסיתי את TWONAV בגרסה החינמית שלה מה-GOOGLE PLAY, על גלקסי S3.
התוכנה לא הייתה עובדת חלק, כשהיה צריך להתקדם במפה לפעמים היא הייתה נעלמת והיה רשום eror.
היא הייתה נתקעת מידי פעם גם, לא משהו שאפשר לסמוך עליו.
אם היא הייתה עובדת חלק היא כנראה הייתה טובה כי וויזואלית היא מצויינת ויש לה בערך מיליון אפשרויות בפנים.
אחריה ניסיתי גם את ה-oruxmaps, תוכנה חלקה וטובה שלא עושה בעיות.
ממתין לנסות את עמוד ענן לאנדרואיד שצריכה לצאת.
תגובה: הצעה ל"סובלים" מ TWONAV-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
sos4u
כיוון שאני לפני רכישת חבילה - אם ויש מישהו שלא מרוצה מחבילת ה TWONAV שלו, אני מוכן להחליף איתו.
ההחלפה היא של רשיון של NAVIGUIDE חוקי כנגד TWONAV.
אף אחד לא רוצה ל"הפטר" מה TWONAV שלו לטובת תוכנה "מתקדמת" ורצינית כמו ה NAVIGUIDE ?
אני מוכן גם לרכוש, אם ומישהו לא מעוניין בהחלפה ...
ואני לתומי חשבתי , שאחרי כל ההערות והטענות שעלו פה יהיו מלא קופצים. כנראה שהמצב לא כ"כ גרוע ...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
sos4u
אף אחד לא רוצה ל"הפטר" מה TWONAV שלו לטובת תוכנה "מתקדמת" ורצינית כמו ה NAVIGUIDE ?
אני מוכן גם לרכוש, אם ומישהו לא מעוניין בהחלפה ...
ואני לתומי חשבתי , שאחרי כל ההערות והטענות שעלו פה יהיו מלא קופצים. כנראה שהמצב לא כ"כ גרוע ...
אם אני לא טועה אין אפשרות למכור את התוכנה היות ומי שקנה אותה יכול להתקין על המחשב שלו עם מספר רשיון אישי שאינו ניתן להעברה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
meir alony
אם אני לא טועה אין אפשרות למכור את התוכנה היות ומי שקנה אותה יכול להתקין על המחשב שלו עם מספר רשיון אישי שאינו ניתן להעברה.
אפשר.
אני אתמודד עם בעיה כזו ...
אם לי היו טענות כ"כ קשות, הייתי שש להפטר מרשיון של משהו כ"כ לא מועיל. מפתיע...
מחר היום הקובע, אם ולא יהיו קופצים, ארכוש חדש ..
עבר חודש- אתה יכול לעדכן לגבי שביעות רצונך?
רכשתי מחשב עם התוכנה ברישיון אך מתלבט אם "לשבור את הראש וללמוד אותה או לשדרג נוויגיד 3 ל-5
תודה
ידיד
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
sos4u
אפשר.
אני אתמודד עם בעיה כזו ...
אם לי היו טענות כ"כ קשות, הייתי שש להפטר מרשיון של משהו כ"כ לא מועיל. מפתיע...
מחר היום הקובע, אם ולא יהיו קופצים, ארכוש חדש ..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דידו
עבר חודש- אתה יכול לעדכן לגבי שביעות רצונך?
רכשתי מחשב עם התוכנה ברישיון אך מתלבט אם "לשבור את הראש וללמוד אותה או לשדרג נוויגיד 3 ל-5
תודה
ידיד
יש הבדל בגרסאות רוב הבעיות נעוצות בגרסת אנדרואיד 2.5 ומעלה
גרסת אנדרואיד מעל 2.4.4 בעייתית משהו ,בעיקר בניווט באזורים נמוכים . 2.4.4 עובדת ללא בעיות נבדק עם מספר מכשירים שונים. כולל שינמוך מהגרסה החדשה והתוכנה מיד התחילה לעבוד לעומת הגרסה החדשה לא הצליחה להתאפס (וכן היתה קליטת לווינים מעולה ותוכנות אחרות עבדו.)
הגרסאות של TwoNavTablet שמיועדת לPC וה TwoNavPocket שמותאמת לwince עובדות נהדר ללא באגים (לפחות אצלי).
אני לא יודע מה קורה עם IOS.
אם יש לך TwoNavTablet אני ממליץ לך לנסות לעבוד איתה לפני שאתה משדרג.
כיצד משנים רצולוצית מסך שיתאים ל320X240 .? [דאבל דין ] קנווד
הכוונה כמובן לטונאב..
כיצד משנים רצולוצית מסך שיתאים ל320X240 .? [דאבל דין ] קנווד
הכוונה כמובן לטונאב..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
לירן.
נ
ממתין לנסות את עמוד ענן לאנדרואיד שצריכה לצאת.
אני מקווה שיש לך הרבה סבלנות, אני התיאשתי.