תגובה: מעונין לקנות ריינג' שנת 2000
שימשון שים לב
רוב המגיבים אין להם ולא היה להם רגנג
בתור אחד שכן היה לו, אי אפשר להשוות לשום רכב אחד, הזה מכונה לא הגיונית בכלל
תעשה סיבוב על אחד, אתה תבין למה אני מתקוון
לגבי תקלות והרשימה רגקטים
התפוח יד סרן שלו עובר טסט לא אומר שיש לך חופש, בדרך כלל הגומיה יבשה, אני עברתי כך טסט 5 שנית עד שמחרתי את הרכב
עלויות הרבה יותר נמוכות ממה שצינת, את מוזמן להתקשר לאלי שחר (מוסך בבילו) לבקש הערכה. יש לו כמה רכבים אישיים ואחד מהם הוא כזה, ותשאל אתו במה הוא מעדיף לנהוג.
יש גם חלקים מפירוק
לגבי ראש מנוע, זה לא בעיה בכלל, כל מנוע ה V8 של לנדרובר (הישנים) סובלים מאטם עדין, ובארץ חמה כמו שלנו, מספיק שפן קלאץ לא תקין או רדיאטור סטום, אתה תגן את הראש
אין שוב בעיה לעשות ראש, בדרך כלל שעושים שולחים רדיאטור לניקוי ובדיקה במכון רדיאטורים (זה לא יקר) ולגבי פאן קלאץ אין בעיה לדעת אם תקין או לא
לגבי כריות אויר, בארץ 1300 לכרית בערך אצל אוטו מני
אני בזמנו הבאתי קיט מארצות הברית, כל הכריות ב 450 דולר
הבעיות היותר משמעותיות ברכב הזה הם האלקטרוניקה, כמו המערכת בקרת אקלים, מערכת בקרת משיכה, מערכת ניפוח כריות, מערכת ברקסים (היא לא בוסטר סטנדרטי) והכל תלוי מה המצב של הרכב שאתה קונה, אם הכל עובד מצבך טוב. מעט מאוד אנשים יודעים להתעסק אם המערכות החשמליות וזה מצריך מחשב של החברה
דרך אגב, רק שתדע, לי היה מודל 95, זה בדיוק כמו 2000, יותר נכון לאישתי, אני נוסע בדיסקברי בנזין
וגם היום שיש לאישתי דיסקברי 2 בנזין V8 מודל הרבה יותר חדש, היא מתגעגעת לרנג, אין כמו רנג ....
בהצלחה
ציטוט:
הבעיות היותר משמעותיות ברכב הזה הם האלקטרוניקה, כמו המערכת בקרת אקלים, מערכת בקרת משיכה, מערכת ניפוח כריות, מערכת ברקסים (היא לא בוסטר סטנדרטי) והכל תלוי מה המצב של הרכב שאתה קונה, אם הכל עובד מצבך טוב. מעט מאוד אנשים יודעים להתעסק אם המערכות החשמליות וזה מצריך מחשב של החברה
זה המפתח.
וכל האלקטרוניקה נשלטת על ידי מחשב ראשי, ואין תחליפי בשבילו - ומחיר מחשב כזה הוא כמו מחיר כל האוטו. וזה אחד הרכיבים הכי פחות אמינים ברכב הזה.
תעשה לבד את החשבון - גם אם כל השאר בר תיקון בתחזוקה עצמית , ניר הצביע לך על נקודת התורפה העיקרית.
אסף.
חברים וחברות!
אני מבקש להכריז בזאת שהשרשור הזה אינו טכנולוגי כל עיקר, אלא פסיכולוגיה-בגרוש מתכניתה היומית של ורדה רזיאל ז'אקונט.
הבנאדם לא רוצה לשמוע שום דבר, התאהב מעל לראש והוא דוהר קדימה, חבל על הזמן. יש כאן מספיק מידע לכל בר דעת.
ולך, שמשון המהופנט, כמה נקודות נוספות:
* צודקים לחלוטין כל האומרים שהריינג' הזה הוא רכב נפלא, כאשר הכל עובד פיקס
* טועים אלה המביאים כדוגמה את אלי שחר - מכונאי רב יכולות, עם מחסן חלפים ענקי בחצר. על פי השאלות שלך, מה שחסר לך זה לא רק חלפים.
* תזכור רק שמחיר הטעות אינו רק מחיר קניית האוטו, אלא מחיר האוטו + מחיר התיקונים שתעשה, עד שתבין שזה לא טוב.
* או שתפתיע את כולנו, תקנה את הריינג' ותתאהב בו? גם זה קורה בארץ האגדות
גם אני מכור לבריטיות, אז מה אני מדבר בכלל? בהצלחה באשר תלך!
קודם כל פתחתי את השרשור כדי להקשיב ולא סתם פסיכולוגיה בגרוש. תמיד טוב לשמוע ממנוסים
אז ככה,
לאחר שבת של התלבטויות... לא אקח את הרכב אשר בדקתי מאחר ומה שהכי הדאיג אותי זה העובדה שרכב עם 150k עבר ראש מנוע.
ברגע שנגעו במנוע עם אורך חיים של חצי מליון ק"מ אחרי 150 זה די מדליק נורת אזהרה.
עוד דברים קטנים אך מרמזים על הזנחה, כפי שציינו פה כמה מגיבים, חיזקו את דעתי.
לסיכום:
אם אמצא ריינג' במצב שמניח את הדעת, כנראה שאקח כי אני ממש מאוהב ברכב אבל לא בעניים סגורות ולא כל דבר שבא ליד (אם מישהו מכיר כזה אשמח לשמוע).
נכון לעכשיו הרחבתי את החיפוסים והוספתי גרנד צירוקי למשוואה.
אני יודע שזה יגרור המון תגובות חמות וממליצות ללכת עם בחירה זו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רמי גלבוע
חברים וחברות!
אני מבקש להכריז בזאת שהשרשור הזה אינו טכנולוגי כל עיקר, אלא פסיכולוגיה-בגרוש מתכניתה היומית של ורדה רזיאל ז'אקונט.
הבנאדם לא רוצה לשמוע שום דבר, התאהב מעל לראש והוא דוהר קדימה, חבל על הזמן. יש כאן מספיק מידע לכל בר דעת.
ולך, שמשון המהופנט, כמה נקודות נוספות:
* צודקים לחלוטין כל האומרים שהריינג' הזה הוא רכב נפלא, כאשר הכל עובד פיקס
* טועים אלה המביאים כדוגמה את אלי שחר - מכונאי רב יכולות, עם מחסן חלפים ענקי בחצר. על פי השאלות שלך, מה שחסר לך זה לא רק חלפים.
* תזכור רק שמחיר הטעות אינו רק מחיר קניית האוטו, אלא מחיר האוטו + מחיר התיקונים שתעשה, עד שתבין שזה לא טוב.
* או שתפתיע את כולנו, תקנה את הריינג' ותתאהב בו? גם זה קורה בארץ האגדות
גם אני מכור לבריטיות, אז מה אני מדבר בכלל? בהצלחה באשר תלך!
ניר הציע למצוא ריינג' יפה, "כזה שטייל במדרכות תל אביב או משהו בסגנון"
אני מקבל את ההצעה שלך ניר אבל מישהו בפורום מכיר אחד כזה?
אשמח לשמוע אם למישהו יש מכר בעל ריינג' שמור, התקציב העליון שלי הוא 50K כפי שציינתי וזה מאפשר לי עד 2001.
בינתיים אני לא ממהר, אם בסוף לא אמצא אקנה גרנד צירוקי.
תודה
יש ריינגים יפים בתקציב שלך אני הייתי הולך על אחד בתול ללא שיפורים ושמיפורים תחפש כזה ממשפחה שטיילה על מדרכות בתלאביב או משהוא בסיגנון
מקווה שעזרתי לך
סתיו[/QUOTE]
יש אחד שחור, מודל 2000 שעומד בתל ברוך צפון (ת"א). אם זה לא זה שבדקת וזה אקטואלי מבחינתך אני יכול להביא את המספר במהלך השבוע.
ליאור
לא נראה לי שזזה שבדקתי, אשמח מאוד אם תוכל.
תודה
שלום,
אני די מתחיל להתייאש מהמודעות של ריינג' ביד2, כל יום בודק ואין חדש תחת השמש.
אני מתחיל להתלבט אם להמשיך לחפש בסבלנות או ללכת על שתי אופציות נוספות.
1) גרנד צירוקי
2) שברולט טרייל בלייזר ( משום מה רכב זה נמכר ממש בזול ביחס לריינג' ולצירוקי) יש למישהו הסבר לכך.
אז מה אתם אומרים, להמשיך לחפש ריננג' או האם אתם ממליצים על שתי האופציות הנוספות ואם כן אז איזו עדיפה מבין השתיים
תודה
שמעון,
הטרייל בלייזר זה ממש רכב נחות ביחס לשתי האופציות האחרות. לא יודע מה פוטנציאל השיפורים שלו, אבל כפלטפורמה הוא ממש פחות טוב משתי האופציות האחרות. גרנד זה משהו אחר, יש כאן מומחים גדולים שיוכלו לייעץ לך.
יתרונו הגדול של הגרנד הוא שהוא עשוי להסיט אותך מהריינג', זה כבר טוב...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shimonnt
לא נראה לי שזזה שבדקתי, אשמח מאוד אם תוכל.
תודה
לקח כמה ימים אבל בסוף קפצתי לשם...050-6777919 הרכב מודל 2000, בצבע ירוק כהה ובמבט חטוף נראה טוב חיצונית. אם אספיק בצהריים אעבור שוב ואצלם לך כמה תמונות (עכשיו פשוט שכחתי את הטלפון בבית)
לאור התגובות כאן, אני מקווה שאני לא עוזר לך "ליפול" :) גם אני מאלה שרוצים לנד-רובר (במקרה שלי זה TD5) אבל פוחדים.
ליאור
תודה רבה,
אתקשר אליו ואעדכן.
שמעון
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
danob
לקח כמה ימים אבל בסוף קפצתי לשם...050-6777919 הרכב מודל 2000, בצבע ירוק כהה ובמבט חטוף נראה טוב חיצונית. אם אספיק בצהריים אעבור שוב ואצלם לך כמה תמונות (עכשיו פשוט שכחתי את הטלפון בבית)
לאור התגובות כאן, אני מקווה שאני לא עוזר לך "ליפול" :) גם אני מאלה שרוצים לנד-רובר (במקרה שלי זה TD5) אבל פוחדים.
ליאור
קפצתי שוב בצהריים לצלם אותו אבל הוא לא היה במקום...מה שאומר שהוא במצב נסיעה...:)
הי ליאור,
דיברתי איתו אבל הוא מתחיל במחיר של 68K, סתם לצורך איזה רפרנס, המחירון הוא 43.5K.
המחיר שממנו הוא מתחיל כלכך גבוה שאני לא בטוח שיש על מה לדבר.
או שאני חי בללה לנד ומקווה למצוא רכב שהוא גם במחיר טוב וגם במצב טוב או שכל מי שמנסה למכור חי באיזה סרט ודורש מחירים כאלו גבוהים...
לפי משך הזמן שאני רואה את המודעות ביד 2, יש מצב שאני צודק.
וכדרך אגב, הרכב הנ"ל מפורסם ביד 2 במחיר 65K מעל שלושה חודשים. משום מה הוא העלה לי את המחיר ב-3000 ש"ח.
בכל אופן, תודה ליאור
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
danob
קפצתי שוב בצהריים לצלם אותו אבל הוא לא היה במקום...מה שאומר שהוא במצב נסיעה...:)
כתושב השכונה לשעבר ,
כלי הרכב עם מודעות המכירה בכל האיזור הזה הם של סוחרי רכב . כן , יש כאלו גם בצפון תל-אביב.