תגובה: שאלה על מכשיר קשר מסוג מקסטרק -איך יודעים מהו הדגם המתאים?
ממליץ לך להסתכל על ה Motorola Spectra
בצבא יצא לי לעבוד איתו המון, יש אותו לטווח התדרים שמתאים לג'יפאים, מחיר מצויין בEBAY,
המכשיר עצמו עם צג דיגיטלי, רמקול חיצוני (הרבה יותר חזק מהמקסטרק הרגיל)..בקיצור מכשיר יותר חדיש עם מליון פיצ'רים שאין במקסטרק ובמחיר הוגן (לטעמי)
http://www.ebay.com/itm/USED-Motorol...item337c69f62a
http://www.ebay.com/itm/USED-Motorol...item5aea0f1167
http://www.ebay.com/itm/Motorola-UHF...item1e730fb94e
אלה מה שאני מצאתי שתומך, פשוט צריך להעתיק את הדגם של המכשיר לגוגל ולראות את התדרים שהוא תומך, משום מה אני לא מצליח למצוא היום ספקטרה שהיא יחידה אחת (לא מפוצל ראש\משדר) שמשדרת לתדרים של הג'יפאים, אבל אני בטוח שיש כי פעם היה ב EBAY מלא כאלה.
אין לי מושג אם\איפה ניתן להשיג את הציוד הנלווה לספקטרה וגם אם כן לא יודע אם זה יהיה כלכלי לעשות את זה בארץ, אבל את הכול יש בEBAY: יחידת ראש (תצוגה), רמקול, כבל ראש-משדר, כבל מתח ואנטנה
לגבי הספקטרה:
כבל מתח ראשי ואנטנה - זהים.
רמקול זהה, אבל המחבר שונה, זה מחבר רגיל של מחשב, נדמה לי 15 פין. הצד של הרמקול הוא הזכר, כך שבכלל אין בעייה.
חיבור המיקרופון שונה.
אצלי עובדת ספקטרה 60W, לא מפוצלת.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shmil
אצלי עובדת ספקטרה 60W, לא מפוצלת.
תגיד, למי שמצטרף איתך לטיולים אתה מחלק מגן ביצים מעופרת ?
רענן
אני לא צריך, אני בתוך כלוב מתכת.
היתר?
אין לי מספיק בעיות משלי? :)
תרים לי טלפון כשאתה בבית, נראה אם קולטים ממני אליך.
:)
עדכונים:
"זכיתי" במכשיר במחיר מצחיק -50$.
יש לי רק בעיה אחת בינתיים- הבחור שמוכר אותו לא עונה ולי יש אח בארה"ב רק עד יום שישי והייתי רוצה לדעת אם זה יגיע עד אז. אחרת אין לי מה לעשות עם זה :-(
להמר ולשלוח בכל מקרה?
מניסונכם- המוכר יידע להגיד כמה זמן ייקח המשלוח?
תודה
יש מוכרים שלא מגיבים אבל שולחים מהר.
לקחת סיכון מחושב בסכום נמוך - שלם ושלח לו בקשה לשלוח במשלוח מהיר גם אם יעלה עוד כמה לירות...
איזה מכשיר קנית?
סיכום החוויה-
אפשר לרכוש מכשיר בפחות מ-50$ כולל מע"ד ורמ"ק (אולי סוף סוף יירדו המחירים בארץ).
אני לא הצלחתי להביא את הרכש לארץ מכיוון שהמכשיר לא יספיק להגיע לאחי לפני שהוא חוזר לארץ. בפעם הבאה נערך בהתאם.
לדעתי מכשיר תקין שעובד בפחות מ 50$ כולל משלוחה בתוך ארה"ב קשה למצוא. הם קונים אותם בסטוקים ממכרזים ממשלתיים וכל מיני כאלו. או שמוכרים לך AS IS ואז המחיר נמוך ואתה מחייך או בוכה. או שהם עושים איזה QA ,בדיקת שידור/קליטה וגובים על זה פרמייה.
שני הסנט שלי: מצאתי חודש שעבר באי ביי RADIUS GM300 שזה כמו מקסטרק, טיפה יותר חדיש בטווח התדרים הנכון 16 ערוצים ב 60$, עם משלוח יצא 80$ בארה"ב. הגיע מכשיר ולא מוציא שידור. המוכר החזיר לי את עלות התיקון (גביש הוחלף) בלי שאלות. תוסיף עוד 100 ש"ח לתכנות ו 150 ש"ח לקיט אנטנה מגנטית וכבל מתח והופ אתה עומד על 570 ש"ח. עדיין כחצי מחיר ממה שמוכרים פה אבל לא ברמות שציינת.