-
ללא שינוי יחסים בדיפ' וללא שינוי מנוע הרכב לא יסחוב בעליות, גם לא בשני, תחשבו על תחילת נסיעה בעליה תלולה בכביש.....
עם 31 ומנוע במצב מצוין אני נאלצתי לסוע בכביש בLOW (בירדן) ב hi אי אפשר היה להעלות הילוכים!
מוני -איזה צמיגים היולך קודם? אם זה ה 205 המקורים הם הרבה יותר קרובים ל 31 מ 29, ההבדל העיקרי ברוחב.
מעבר ל 12.5 בכלל יהיה קטלני....
-
מוני, הרי אין מצב שתרכיב 33" על הרכב הזה,
יותר מדי שינויים ולא תוכל לאשר את זה ברשיון, אז מדובר בשרשור תיאורטי או פרקטי ?
-
חגי בדקתי ב-summit racing הם מחזיקים את Richmond Gear ואת Superior שניהם ב-4.88/1 .
Precision Gear איכותי יותר משניהם והוא גם יעודי ל6-cly מה ששני האחרים לא.
במחלקה הטכנית ב-summit racing נמסר לי שיחסי ההעברה שיש להם מיועדים ל4cyl
ולא יתאימו לקייס החזק יותר של ה- turbo/v-6 כמו שקיים בהיילקס נעול.
לדעתי :
1. הסט לא מתאים.
2.פער המחירים גם אם היתה התאמה ,זניח.
3.אתרים יעודיים לשיפורי טויוטה ממליצים על Precision Gear ,להם יש ניסיון שלנו גם עוד 20 שנה לא יהיה,כדאי להיתגלח על הזקן שלהם.
שי.
-
מוני,בלי להכנס לבעיית אישור "33 ברשיון להיילקס ותשומת הלב שתקבל מהשוטרים.
ההילקס האחרון שהיה לי בארץ לפני כשנתיים,שנת 97, מנוע מקורי ללא טורבו,חזק מאד עם 160 K ק"מ,מסנן אוויר K&N .
שמתי צמיגים גוד-ייר 255.85.16 מעודפי צבא(אביר,לנד רובר)שמקבילים ל"33 (תחשב לבד).
הרכב נסע רק בכביש ונהיה פשוט ע ג ל ה!!!
המצב נהיה פשוט בלתי נסבל!הילוך חמישי הפך לתאורטי בלבד, אין תאוצה בכלל, וכל עליה קטנה צריך להוריד לשלישי או לשני.
בלי שינוי יחס העברה בדיפ האוטו הופך לסיוט בכביש, וזה בסופו של דבר איפה שכולנו נוסעים רוב הזמן. :D
מבחינת מקום,מאחורה היה מוגבה "2 והיה בסדר,מקדימה סטנדרטי והיה מאד גבולי בסיבובים חדים.וזה כאמור ברכב שנסע בכביש ולא נכנס להצלבות.
לעבודת מתלים תקינה עם "33 צריך הגבהה "4 לפחות,ואז אתה שוב בבעיה עם החוק.
לדעתי במגבלות ארץ הקודש,לרכב שנוסע גם בכביש, "31 וזהו.
מצד שני,אתה יכול לבוא לאוגנדה ולשים מה שאתה רוצה!!!
אולי אני אצליח להכניס תמונה אח"כ
בברכה,טושי