תגובה: Article: פיצ'ר: "ג'יפ השנה 2012" - רנגלר רוביקון משופר של יניב גולן
מגניב. לדעתי האישית הוא היה מגוכח בעיקר כי אין ממש צורך בטיולים בכזה אביזר, מה גם שבתחרויות בארץ (והאמת גם בחו"ל) לא תמיד, אם בכלל, תמצא את זה על הרכב.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
שי קרנצלר
יפיוף אמיתי.
נסיעה טובה ומהנה.
תודה שי,
אני נהנה מהרכב כל יום ויום...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דניאל מאירי
לא מכיר אותך אלא מהפורומים.
מוריד את הכובע על האנרגיה שהושקעה כדי להישאר "חוקי" מה שעדיין לא ראיתי אצל אף אחד.
תיהנה מהרכב, הוא נראה מדהים.
אולי ניפגש בשטח ? או אולי עדיף שלא :) ?
דניאל
דניאל תודה על המחמאות, יותר משהרכב נראה מדהים הוא מתפקד מדהים בפרט בשטח.
אין זה משנה אם מדובר בנסיעת שבילים, דיונות או סלעים, פשוט תענוג אחד גדול...
ובאשר לפגישה בשטח, מי שמכיר אותי יודע שבמציאות אני פחות מאיים...:)
יניב אותך אישית אני לא מכיר . אבל כן כבר יצא לי לראות כמה סרטונים שלך . וכמו תמיד בסוף כל סרטון אני שוב מחייך . כתבה נכונה לאיש הנכון .
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
סמו-87
יניב אותך אישית אני לא מכיר . אבל כן כבר יצא לי לראות כמה סרטונים שלך . וכמו תמיד בסוף כל סרטון אני שוב מחייך . כתבה נכונה לאיש הנכון .
תודה על המחמאות, זה כיף גדול לקבל פירגון, שהוא דבר די נדיר במחוזותינו...
אני חייב לומר שלמרות שאני כבר חודשיים עם הרכב, ההתלהבות לא עברה לי, ככול שעובר הזמן אני מגלה שההחלטה שלי להחליף את הקרוזר הייתה אחת ההחלטות הטובות ביותר שקיבלתי. אתמול בי'קרתי אצל לקוחות מהמרכז, והיה פשוט כיף לנסוע עם הרכב...
מאז הכתבה, הספקתי להתקין את בלון האוויר יחד עם הקומפרסור המובנה שיש בכננת. השבת פרקתי צמיג, ובמכת אוויר הצמיג חזר למקום.
הוספתי גם בידוד חום לגג שאינו נחוץ במדינות הקרות (כיוון ששם רוצים שהגג יספוג חום) אבל אצלנו הוא ממש הכרחי.
בשישי האחרון התקנתי יחד עם אבא את השנורקל המיוחד שהבאתי , הוא די דומה לשנורקל של בולסטר לסופה 3 רק שאצלי הוא עם פילטר אוויר פתוח.
http://www.facebook.com/media/set/?s...4817081&type=1
יש עוד מספר תוספות קטנות שיש להשלים כמו הסטופרים לדלתות (smart door) על מנת שיסגרו כמו בפרייבט,
ובזה נראה לי שסיימתי, עד לפרוייקט הבא...
עכשיו שאני חושב על זה, אני לא יודע מה אעשה כשאסיים לגמרי את הרכב...
ושוב תודה,
יניב