חבר'ה, לא תאמינו למה שאני הולך 'ספר... 8)
אתמול נכנסתי ליורם במוסך אפ"ק לעשות דאבל-צ'ק לעניין הצריחה הכואבת. הקיצר, בדקנו עוד פעם 4 גזים - תוצאות לפי הספר; מערכת הצתה - מכוונת פיקס; פלגים - כמו בסרטים; גלגלים תפוסים - ממש לא; בדיקת סקאנר - כאילו יצא מתע"ר הרגע; בקיצור, אוטו אידיאלי להדהים, עד שלא ידעתי אם לשמוח בזה או לבכות מהצריכה. :|
יורם רצה לשחרר אותי, ואני התעקשתי, אז בסוף עשינו עוד משהו קטן - ניקוי יסודי של הבית מצערת שהיה קצת מטונף.
לאחר מכן נסעתי למכון שטיפל במערכת ההזרקה בהתחלה, ושם ניתקנו את חיישן החמצן שהוא הוסיף לי, שמא יש סדק זעיר בסעפת הפליטה שאינני שומע ואז החיישן מנסה לפצות.
נסעתי הביתה מתל אביב - על השעון 60.4 ק"מ (מניח שקצת יותר למעשה בהתחשב בגלגלי ה-31), איך אתם אומרים, כמו סבתא מתה. מילאתי דלק ליד הבית - וכמעט פרחה נשמתי... :shock: :shock: :shock:
6 ליטר!!!!!
קראתי למתדלק החביב, אמרתי לו שמשהו פה לא בסדר, שהטנק לא מלא. נתן לחיצות נוספות בעדינות והעסק השפריץ ללא צל של ספק. התנצלתי בשמחה על זה שחשבתי שהם ירוויחו יותר מהעיסקה הזאת, נתתי נהמת גז אדירה קבל עם ועולם והתעופפתי מהתחנה החוצה. :D :D :D
האם אני הוזה?! 1 ל-10? מה שבטוח, בפסח אעשה הרבה קילומטרים ואוודא את הבדיקה הנ"ל, אבל לא נראה לי שזה יהיה שונה בתכלית.
שאלות למחשבה: :idea:
1. מה, אם בכלל, השפעת ניקוי הבית מצערת על כל הסיפור?
2. האם ייתכן סדק כל כך קטן בסעפת עד שאינו נשמע לאוזן, שישפיע בצורה כה דרמטית על הצריכה?
נראה לי שאהפוך את הסופה, לאור ההתפתחויות האחרונות בגזרתי, לפרייבט המשפחתית... :mrgreen:
גיתי