תענוג של דבר.
חנן אתה לא מפסיק להפתיע :)
שבת שלום.
Printable View
תענוג של דבר.
חנן אתה לא מפסיק להפתיע :)
שבת שלום.
תמשיך לעלות תמונות בהמשך הפרויקט נראה מדהים
תודה על המחמאות. אתמול ירד פה גשם מטורף, כמובן שכולם רצו לואדיות הקרובים לראות את השטפון, גם הקמפר "חטף" אבל הניילון ששמתי לפני כמה ימים הציל את המצב.
אליפות, חנן.
התגובות בשרשור הן של חבורת גברם שגרמת להם לחלומות אירוטיים על קמפר משלהם...
כן, גם אני ביניהם.
שאלות:
המיטה הכחולה נראית קרובה מדי לחיבור הנגרר, מה שיעשה בעייה של זוית רכב-נגרר בסיבובים ועיקר בנסיעה לאחור.
אם לא אכפת לך, צרף צילום של רשיון העגלה שמחוקים ממנו הפרטים האישיים.
פרויקט מדהים, חנן יש לך הערכה לעלות הפרויקט?
שמיל אתה כנראה צודק בקשר לחלק הקדמי שיפריע בסיבובים, יש מצב שאצטרך לחתוך אותו בזווית, אחרי שאחבר את הקמפר לרכב אבדוק את זה ואז אדע בדיוק כמה ובאיזו זווית לחתוך.
חברים, בואו לא נהפוך את השרשור הזה לדיון על רישוי עגלות, בבקשה !!! מחר עוד ימציאו לנו את " חוק העגלות הספורטיביות" :mad:.
יש שתי אופציות, עגלה פתוחה במשקל כולל של לפחות 750 ק"ג וקמפר מתנתק, או עגלה סגורה ברשיון , גם היא במשקל של לפחות 750 ק"ג וקמפר קבוע. וזה הכל בנושא הרישוי.
העלות כוללת עגלה או רק בנייה?
הכוונה שלי מתבססת על הערכה שלך והשאלה עם המחיר כולל את העגלה או לא ?
כולל העגלה.
מתקדמים, הכיור יהיה שקוע בתוך המדף. בשלב הזה אני כבר לא עובד ממש לפי התכניות.
האם לצורה - מעבר להיות אסטתית ומגניבה, יש ערך מוסף? למה לא לקחת את הרעיון ופשוט לעשות את זה מלבני?
בהחלט כן, הצורה היא על מנת להקטין את התנגדות האוויר ככל הניתן, פשוט צורה גם יפה וגם ארודינמית.
דרור היי וסליחה על התגובה המאוחרת, פספסתי אותך. אני מעריך שזה ישקול בסביבות ה 400 ק"ג כולל העגלה אבל זו סתם הערכה אינטואיטיבית. כשאסיים אשקול אותו.
האמריקאים בונים אותם כמעט תמיד עם קפיצי עלים אבל העגלה שלי הייתה עם מוט פיתול אז בניתי עם מה שיש. אין ספק שהוצאת אוויר מהצמיגים תעזור בשטח.
איזה יופי!!!
פשוט מדליק.
ברוך, רון, תודה.
ממשיכים עם ארונות ומדפים...הארונות הם בעצם אותם ארונות למטבח ולחדר אלא שהם חצויים באמצע.
מרתק ומעניין.
ממתין להמשך
עוד מעט אפשר להכין חביתה...