תגובה: מתעניין ברכישת ספורטאז' פתוחה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafbit
מצד שני מה שיפה זה שתמיד תוכל לבנות לך בהתאמה מה שתצטרך, ראה hadtomer למשל.
אני לא יודע על מה הוא מדבר. שלי סטנדרטית :-)
ולבחור ששאל, הקצרה היא מותק של אוטו. אין מה להשוות לסמוראי או לסיקס או לשטייר פוך, כי אי אפשר להשוות תפוח לאגס. אתה מקבל רכב עם מנוע חזק, עבירות לא רעה ותא נוסעים יחסית אנושי. אם בא לך לשפר אז יש שיפורים. תהנה מהאוטו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
leo portner
אתם משווים סמוראי לספורטאז?? הבן אדם אמר שהוא רוצה לקנות רכב שטח לא מכונת כביסה!
מילא ויטרה עוד השוואה אבל זבל יפני עם מנוע מעפן!!! קיה רכב חזק 2 טון של ברזל קוריאני שמיועד לשטח ראיתי ספורטאז' מקורית לחלוטין עושה דברים שלא יבישו גם סופות וסיקס!
התגובה עניינית ורצינית, שאפו :cool:
+1
לISCH
ולך כותב מתלהם- אני מזמין את הספורטאג ואותך לטיול לבחון מקרוב מהו אותו זבל יפני כהגדרתך, אני אשמח לראות ספורטאג' מדהימה כתיאורך.
אל תשכח שאת שני טון הברזל המכובדים צריך מנוע שיזיז.
אולי תספרו לנו איפה אתם הולכים לשחק, ע״מ שנשלח לשם ברזל אמריקאי חלוד בן שלושים שיחלץ אתכם...
1 קבצים מצורפים
אז שני דברים :
1. צריכת דלק - היום קרה מקרה ונסעתי עם הרכב לעבודה, בת-ים - קרית-גת סה"כ 132 ק"מ הלוך חזור הנסיעה בתוך העיר ניתנת להזנחה בהשוואה לנסיעה הבינעורית. מיכל הדלק ביקש להתמלא רק ב 11.1 ליטר. צריכת דלק מרשימה במיוחד לג'יפ של כמעט 1:12 [ק"מ לליטר], אמנם נסיעה בינעירונית - אבל גם משהו.
2. בסופש האחרון טיילתי קצת באזור דרך בורמה, התחלתי לטפס את משל"ט 21 הגעתי קרוב לסוף ואז הבנתי שזה לא מגיע לרכב (ראיתי שם חלונות מרוסקים, שמן שמילא פעם מנוע של רכב כלשהו) ופשוט הסץתובבתי חזרה למטה.
אז כן, אולי ספורטאז' סטנדרטית לא יכולה לטפס את משלט 21, אבל היא בהחלט תוכל עם עוד קצת הגבהה ונעילה אחורית לפחות.
וסתם תמונה נחמדה.
קובץ מצורף 66432
ואם אתה בקטע של ספורט מוטורי, אז יש לה הנעה אחורית וזה מגניב כי אפשר לעשות כאלה
http://youtu.be/nVG8x1Bnpts
סטנדרטי לחלוטין עולה כמו גדול את המשל"ט מניסיון עם נעילות והגבהה הוא סתם עושה פוזות שם!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
שגיא S
נעילה נשלטת לספורטאז'? אתה בטוח?
או שהסרן שם הוא לא מקורי
אכן סרן מקורי, נעילה נשלטת.
נקנתה לפני מספר שנים מהבחור היווני. פרטים בה"פ אם מעניין אותך (ולא מעניין אותך).
לפותח השרשור, בסופו של דבר יש לך כמה דוגמאות מאוד מוצלחות למה אפשר להגיע עם ספורטאז', גם מבחינת שיפורים וגם מבחינת מסלולים - אבל לדעתי בתקציב שלך אתה תיאלץ להתפשר על כלי פחות טוב ולשפר מאפס (יתקנו אותי כל הגאונים, או לחילופין אנשים שיודעים על מה הם מדברים).
ותפסיקו כבר את דיוני ה"למי יותר גדול". זה לא תורם לכלום.. רק "מלכלך" את הדיון.
גרם לי לחשוב על המילה שלשור (שלשול ושרשור, למתקשים)
היתה שמועה שיש ספורטאז' אחת בארץ עם נעילה נשלטת מהיוני רון האם זה אתה המיוחל לו??
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
leo portner
היתה שמועה שיש ספורטאז' אחת בארץ עם נעילה נשלטת מהיוני רון האם זה אתה המיוחל לו??
זה לא אני, זה חבר טוב.
היה בהתכתבות ארוכה עם היצרן. גם אז לא היה לו במלאי.
שלח לו מקדמה, וקיבל נעילה נשלטת :cool:
עובדת (טפו טפו) כבר איזה שנתיים ללא תקלות.