תגובה: Article: מיומנו של סוזוקאי, חלק ד': רגל רועדת, צפירה ספונטנית - זחילת סלעים
תגובה: Article: מיומנו של סוזוקאי, חלק ד': רגל רועדת, צפירה ספונטנית - זחילת סלעים
אביעד, גמרת אותי מצחוק פה!!
זרקו, אאל"ט - הייתה פעם אחת, במעלה אשתאול, כשלרון עוד הייתה הויטרה, כשלאמיר עוד היה הסמוראי - אמיר כמעט התהפך על אבא של וייצר.
סאפוג, כמעט מדויק.
אכן מעלה, אכן ויטרה וסמוראי, רק שאני ניסיתי (והצלחתי) לעלות סלע כשמשה וייצר מחזיק את המצלמה שלי ועומד מול הרכב. כשהוא הבין שאני מצליח לעלות קצת יותר מהר ממה שהוא ציפה הוא "נזכר" שהוא צריך לזוז הצידה והגיע די קרוב לסרן הקדמי שלי - לרכב למצלמה וכמובן לאבא וייצר שלום.
Article: מיומנו של סוזוקאי, חלק ד': רגל רועדת, צפירה ספונטנית - זחילת סלעים
אני זוכר משהו קצת אחר אמיר שאתה כמעט התגלגלת על משה והייתה שם הרמת גלגל מכובדת
לא התגלגלות - החלקה על הסלע, במקום ישר, הרכב לקח שמאל והתקדם על סלע אחר, שם היה משה :)
הרמת גלגל הייתה במשלט 21, עם מזנון קשור לגגון שלי, אחרי שאת מעלה נורי לא ספרנו בכלל :)
הכי טוב יהיה כמובן להעלות את איתי ואו אביו אונליין וגם את מורי שניסה להציל את המצב
אופציה נוספת, לחכות שאני אחזור בינואר ולארגן נסיעה לשם עם כל האנשים המדוברים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
אופציה נוספת, לחכות שאני אחזור בינואר ולארגן נסיעה לשם עם כל האנשים המדוברים
עם הטריוס שתקנה? :p
איזו כתבה מעולה!! מעוררת השראה! לטייל, לשפר ולפתור בעיות