ידוע לי ש"קפיצי נורדיה" ייצרו פעם קפיצים לניבה על מנת להגביה אותה. אני מאמין שאם יגיע עגלון ויבקש משהו מיוחד לא תהיה להם בעיה לעשות את זה.
יש להם הרבה נסיון כמו שהבנתי בקפיצי סליל.
Printable View
ידוע לי ש"קפיצי נורדיה" ייצרו פעם קפיצים לניבה על מנת להגביה אותה. אני מאמין שאם יגיע עגלון ויבקש משהו מיוחד לא תהיה להם בעיה לעשות את זה.
יש להם הרבה נסיון כמו שהבנתי בקפיצי סליל.
אני לא הייתי ניש לקפיצי נורדיה לייצור קפיצים, יש לי נסיון תעשייתי מר עם החברה הזו.
הייתי ממליץ על אורן קפיצים או על קפיץ לכל.
במקרה זה אתה צריך להגדיר את הקפיץ, יש לך את היכולות הללו?
שחף שלום, לחלק לא קטן מהפרוייקטים שלי אני מייצר קפיצים בארץ. תגדיר את הקפיץ, תשלם ותקבל מוצר מדהים.ציטוט:
נכתב במקור על ידי שחף110
ד"א בקפיצי סליל ניתן בכיף לבצע מה שנקרא reverse engineering ז"א לייצר עפ"י מוצר קיים. תביא לי קפיץ ואני יראה לך מי מעתיק אותו אחד לאחד.
אפילו את הצבע יתנו לך לבחור כדי שיראה כמו מותג :wink:
אז ככה שאני לא מסכים איתך בקביעה הזו.
עומר.
יש לי סט טאף דוג מותקן כבר 6 חודשים. בינתיים (טאצ' ווד) לא שקעו ומתנהגים מדהים במהירויות גבוהות. כמה יותר מהר ככה יותר טוב. בכביש קצת קשים אבל מעולים במעבר במפרים בשכונה במהירויות גבוהות (60-70 קמש כמו כלום).
אין שום בעיית יציבות לרכב.
gali מי מייצר בארץ קפיצי סליל לרכב ? כמה לדעתך אמור לעלות סט קפיצים ללנדרובר בא נאמר כזה שיגביה את הרכב בעוד -3" - 2" ?
הי אריה, מייצרים בארץ קפיצים ספיראליים לפי דרישה.
אפשר לבקש לייצר למכונת כביסה, אופניים, רכבים או טנקים. אני מתעסק עם האפשרות האחרונה.
אם יש לך דוגמא יותר קל, אם יש לך הגדרה (שרטוט) אז הכי טוב. בקיצור ישנם יצרנים מהרמה הגבוהה אשר משתמשים בחומרי גלם מעולים (Music Wire) לייצור קפיצים ספירליים. רק תדע מה לדרוש.
אני לא קם ואומר על במה: בואו ונעתיק קפיץ של אולדמן או אייבך. אבל זה באמת אפשרי, בניגוד לציריות שדורשות התערבות טכנולוגית קצת יותר פסיכית.
תרצה טלפונים, רק תבקש.
בוא קח אחד: www.orensprings.co.il
הנה, אני מבקש.ציטוט:
נכתב במקור על ידי gali
אגב, מבירורים שעשיתי עד היום, רוב היצרנים מייצרים קפיצים גדולים מדי או קטנים מדי. רק נורדיה מוכנים לייצר קפיצים בגודל שאנחנו צריכים- וגם הם עושים פדיחות מדי פעם.
הקפיצים הקדמים בדיפנדר שלי הם מייצור מיוחד של נורדיה, והם עלו המון, למרות שיוצרו בכמות של בערך 20 (שזה כבר נחשב סדרתי). בלתי אפשרי, ממה שביררתי עד היום, לייצר כמות של שני קפיצים בעלות סבירה. אני אשמח לקבל טלפונים של יצרנים שיודעים לעשות את זה בלי לחייב אותי במעל 1000 ש"ח לקפיץ.
אסף.
לא תמצא אסף.ציטוט:
נכתב במקור על ידי asafk
לי יצא לייצר הרבה פעמים קפיצים קטנים לפי מידה, לא משנה כמה קטנים - 400-500 שקל עולה רק הסטאפ של המכונה, וזה עבור קפיצים בגודל של כמה ס"מ.
והייצרנים זה אכן אורן, נורדיה, ובחיפה - קפיץ הצפון.
אני מאוד אוהב לעבוד עם אורן קפיצים, טל' של אורן הוא 03-5597980, פקס 03-5597877.
אסף, זה לא כל-כך כלכלי לייצר 2 קפיצים אתה צודק. מה לעשות טכנולוגית זה לא כלכלי.
אם תוכל לארגן ביקוש גדול יותר תהנה ממחיר ריאלי. ד"א קפיץ לא מתיישן כל-כך מהר אתה יכול לאחסן אותו לסט נוסף. תחשבן שאם 4 אנשים קונים שני סטים של קפיצים כל אחד המחיר כבר הופך לנמוך יותר ממותג.
הדיון לא התחיל בזה אבל די גלש לנושא של האפשרות לייצור קפיצים ספירליים בארץ. ובכן זה קיים ואפשרי.