קורה לי בדיוק אותו הדבר עם קאיה קרניבל.
רכשתי דגם שנת 2007, רק בשביל לגלות שהביטוח יקר בכאלף ש"ח לעומת מודל 2008, שמוגדר כM1 פרטי.
שלחתי תלונה למשרד התחבורה וענו לי שההגדרה "מרכב אחוד" נקבעת ע"י יבואן הרכב.
נמאס לי כבר ממדינת החלם הזו.
Printable View
קורה לי בדיוק אותו הדבר עם קאיה קרניבל.
רכשתי דגם שנת 2007, רק בשביל לגלות שהביטוח יקר בכאלף ש"ח לעומת מודל 2008, שמוגדר כM1 פרטי.
שלחתי תלונה למשרד התחבורה וענו לי שההגדרה "מרכב אחוד" נקבעת ע"י יבואן הרכב.
נמאס לי כבר ממדינת החלם הזו.
למרות שאני אחד הנפגעים ובמקצוע סוכן ביטוח אומר לכם שני דברים. ראשית אסף צודק וזה מה שכתוב בתקנות שלוי יצחק קובע. לא ראיתי אף בעל גיפ או רכב שהמחיר של הרכב שלו בשוק הוא שלושים אחוז פחות בפועל מהמחירון השערורייתי של לוי יצחק מתלונן במקרה אבדן גמור שהוא מקבל יותר כסף. גם לא את חברות הביטוח כי זה מה שכתוב בתקנות. דרך אגב אף אחד לא ציין שאת הייצוגית זרקו מכל המדרגות ואין שום קייס. ויש פה אבסורדים יותר גדולים יש רכבים עד 2008 מסחרי ובדיוק אותו רכב מסווג פרטי בגלל התאמת התקנות לאירופה.
אז מה בכלל הקשר בין המחירון למחיר השוק בפועל?
לוי יצחק הזה חי על כוכב אחר?
הרי כבר כמה שנים יש כמה דגמי מכוניות שנסחרות בפועל ב-50% ויותר מעל למחירון, לעתים כפול ממנו?...
לפי מה בדיוק הוא קובע את המחיר?
גוגל:
http://m.ynet.co.il/Article.aspx?id=3679631
http://automati.biz/מחירון-רכבים/מחירון
מאיר, למה אתה אומר שלתביעה הייצוגית לא היה ׳קייס׳ ? יש לך יותר פרטים ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
זו היתה שאלה רטורית.
אני יודע בדיוק איך לטענתו הוא "קובע את המחיר".
ועדיין, יש כמה דגמים שלמחיר השוק אין שום קשר למחירון, כלפי מעלה דווקא. מזה הוא מתעלם.
ואחר כך, כשרכב כזה נגנב/נהרס, אין לך סיכוי לקבל את ערכו האמיתי (למעט אם תבטח אותו לפי הערכת שמאי כמובן).
האם יש משהו חדש בנושא הזה?
היצוגית אכן נבלמה ונזרקה מבית המשפט?
עידן
שהסוכן ביטוח שלכם ישיג את קוד הרכב הפרטי מיצחק לוי זה משהו שניתן לעשות ורובם עושים את זה בשוטף לגבי רכבי שטח שיש ספק אם אותו רכב ספציפי פרטי או מסחרי.
השבוע לקח לסוכנת שלי כשעה + של בירורים מול יצחק לוי לגבי קוד הרכב שיוגדר כפרטי ולא מסחרי כמו שהופיע אצלה ... בסופו של דבר הג'יפ בוטח כפרטי
אל תבטחו רכב שמוגדר פרטי בתור רכב מסחרי....חבל על הכסף (כמובן לא לנסוע ללא ביטוח)
שלחתי לך בפרטי מקווה שהיא תעזור לך...בהצלחה