אם התקציב הוא 60-70, תחפש כלי ב 45-55 (זה תקציב לא רע ל-TDI 300 שנים 97-98), ואת שאר התקציב תשמור ליישור קו ושיפורים
Printable View
אם התקציב הוא 60-70, תחפש כלי ב 45-55 (זה תקציב לא רע ל-TDI 300 שנים 97-98), ואת שאר התקציב תשמור ליישור קו ושיפורים
תודה לכולם אני מחפש לי אחד יפה
אחרי הרבה שנים על ה110 שטייל הרבה שנים עם חבר עם 90.
לא מדבר על עבירות כי קשה להשוות בין 2 כלי רכב שלא משופרים באותה מידה. אבל לגבי הנוחות - ה110 נוח משמעותי. המשקל הנוסף שלו והאורך שלו הופכים אותו ליותר נוח גם לנהג שלא לדבר על הנוסעים. אתם שוכחים להזכיר שב90 יש קיר אש מאחורי המושבים הקדמיים מה שמאוד מגביל את תנוחת הישיבה.
ליושבים מאחורה, בתור אחד ש"חווה" כמה טיולים מאחור ב90 - זה פשוט סיוט. אין מילה אחרת. כיוון המושבים (לאורך הרכב) הוא מבחיל, הגודל הפיזי שלהם מגוחך שלא לדבר על זה שהם קשים וישרים. אתה מסיים טיול כאילו השתחררת מכלא טורקי.
בקשר לאמינות הרכב - מסכים עם שלמה. זה רכב אמין אבל צריך לדעת לטפל בו (אתה, לא המכונאי שלך), לפחות בשביל להיות מודע למצב הרכב ולמה שעובר עליו (ומה שעוד יכול לעבור עליו). רכב ישן הוא רכב מתקלקל, לא משנה איזה. לא לשכוח שדיפנדרים זה רכבים שעובדים קשה, מעטים קונים אותם בשביל הפוזה וסביר לנהיח, שביחס למכוניות בני גילן, הן עשו יותר ק"מ בשטח וזה ניכר.
אני מעריך מאוד את הידע והיסיון של רמי אבל חושב שאפשר לרכוש דיפנדר ולעשות "יישור קו" בהרבה פחות ממה שהוא הציע לך לשים בצד, בהנחה שלא קנית שסי וגלגלים.
שורה תחתונה - זה רכב מדהים, גם בתצורה מקורית ובלי להשתגע עם שיפורים. אם אתה בנוי לזה, אתה תהיה מאושר. אם לא, כלום לא יעזור.
ברור ש-15000 זה הרבה מאוד עבור יישור קו, אבל אם לוקחים בחשבון יישור שגרתי + שיפור מתלים - צמיגים - נעילה, אתה מגיע לזה מהר מאוד, לפני הפתעות.
ואם הוא מחליט להתמקד ב- TDI (ולא להסתבך עם TD5) התקציב מספיק, מקסימום יישאר קצת כסף בקופה.
מכיוון שדיפנדר בונים להתאמה אישית
צריך להשאיר גם קצת כדי לכופף את הקו ולא רק לישר אותו
Sent from my GT-I9100T using Tapatalk 2
אני עם לנדרובר מעל 10 שנים ונוסע באופן יום יומי גם על 90וגם על 110 על עבירות לעניות דעתי אין הבדל בטח לא למתחיל. נוחות לנוסעים נוספים חד משמעית 110 נוחות ליום יום אין דבר כזה בדפנדר . עלויות אחזקה זהות תלוי כמה אתה מתעלל ברכב . בכל מקרה חפש פה בפורום לגבי המספרים מכיוון שכל אחד מטפל אצל מישהו אחר ועלויות לגמרי אשיות בכל מקרה זה תחביב /שגעון יקר לאלללה. לסיכום עבירות זהה נוחות אישית אין לנוסעים 110 ציוד לטיולים 110 עלות אחזקה זהה שואה תחתונה 110
90 סטנדרטי עד משופר קלות זה רכב נוראי.
וזה גם ביחס לטנדר יפני ישן..
רועש, לא נוח, גם בגלל מרווח הסרנים הקצר וגם בגלל שאין ממש אופציה לכיוון הכיסא נהג.
וזה עוד לפני שמדברים על אפשרות של נוסעים מאחור(לא).
יש הבדל גדול בנוחות והתנהגות לרעה ביחס ל-110, ולדעתי למעט מקומות ספורים של תמרון סופר הדוק, אז 110 גם יותר עביר.
תורצ'אק ציין את קיר האש שב-90 מגביל את תנועת כיסא הנהג לאחור. אפשר אמנם להסיר אותו (להחליף בחיזוק מכאני אחר), אבל במצב הסטנדרטי - זו ממש לא תנוחת נהיגה המתאימה לנהג גבוה. יש האומרים שתנוחת הנהיגה מחפירה בכל דיפנדר, גם זה נכון, אבל קיר האש הוא בעיה בפני עצמה, ב-90 וב-110 פתוח.
לא מבין מה הולך פה...
המסורת המקובלת היא להתייחס לאדם שרוצה לקנות דיפנדר כמו לגוי שרוצה להתגייר - קודם כל דוחים אותו, מסבירים לו למה לא כדאי, מספרים סיפורי זוועה, מציעים הצעות יפניות נוחות יותר... ואם הוא מתעקש, מתחילים לענות לו על שאלות...
אבל מאחר וכבר דילגו על כל השלבים, נותר לי להצטרף להמלצותיו של רמי גלבוע-
קודם כל להצמד ל-Tdi300 ולא ל-TD5 ולהשאיר כמה שיותר בצד לישור קו ובעיקר לדברים שאתה פתאום ״ממש חייב״....
דבר אחרון- הדיפנדר הוא לא נוח. הנוחות גם מאוד תלויה במבנה הגוף שלך בגלל הנדסת האנוש האנגלית המיוחדת שלו.
אם תרצה סיבוב, אני בחוף הכרמל.
Sent from my iPhone using Tapatalk
תודה חברים הבנתי
ועזרתם לי מאוד !